Dra. Silvia Font de Rubinat

La nostra clínica dental a Reus està dirigida per la Dra. Sílvia Font de Rubinat

“Com dentista de Reus em sento molt orgullosa de poder oferir a la meva ciutat la experiència que tant el meu Equip com jo mateixa hem adquirit durant els últims 20 anys. Oferim a Reus l’odontologia, que amb els coneixements de dentista que tinc, m’agradaria que m’oferissin a mi si fos pacient. Això vol dir ODONTOLOGIA AMIGA”

Alba clínica dental a Reus està situada al Carrer Gaudí, 3 baixos. Una zona cèntrica, ben comunicada amb transport públic i privat, amb aparcaments al voltant ( Pàrquing Plaça Llibertat, Sant Ferran o Simonet) a banda de zona blava.

Oferim uns horaris d’atenció amplis. Som de Reus i coneixem la ciutat. Per això obrim alguns dies a les 8.00 i 8.30 i d’altres no tanquem al migdia per atendre a les persones que treballen al comerç o a despatxos.

Odontologia amiga vol dir 3 coses: Professionals amics, Tractaments amics i Espais amics. En els dos primers àmbits en tenim una experiència de més de 20 anys. En el cas dels Espais amics, a la nova clínica dental a Reus hem pogut donar un pas més enllà. Per la comoditat de nens i pares, disposem d’un espai exclusiu desenvolupat pel famós dissenyador de Reus Marc Sardà pels més petits. L’arquitecte Alfred García Gotós ha aportat el seu coneixement per crear un espai càlid i contemporani. El prestigiós especialista en Feng-Shui i geobiòleg Pere Vila ha equilibrat també la clínica dental de Reus per generar benestar tant a pacients, dentistes com resta de l’Equip.

Us esperem a la nostra clínica dental de Reus per oferir-vos Odontologia amiga!

Si desitjes fer-nos alguna alguna consulta o comentari ho pots fer omplint el següent formulari:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Localització

Carrer Antoni Gaudí, 3
Reus 43202

Segueix-nos