L’ortodòncia no té edat. Ha deixat de ser un tractament juvenil. Gairebé la meitat dels nostres pacients són adults.

Portar ferros” ja no és com abans

Alguns pacients adults ens han dit que l’ortodòncia els ha rejovenit d’esperit. És com portar algun element característic dels joves (roba, tall dels cabells, etc.).

Els nous tractaments d’ortodòncia permeten tractaments altament estètics. D’aquesta manera podràs continuar realitzant la teva vida normal.

El nostre compromís, formació i especialització, ens permeten portar l’ortodòncia un pas més enllà de simplement “col·locar les dents rectes”. Busquem aconseguir per a cada pacient un somriure captivador, aconseguint resultats estètics i funcionals molt superiors als convencionals. Aquesta és la nostra diferència i el nostre compromís com ortodoncistes.

Procés de l’ortodòncia per a adults

El procés per a dur a terme un tractament d’ortodòncia en adults no difereix de l’aplicat a pacients més joves, però si que hi ha alguns punts clau a tenir en compte:

Estudi previ

Un bon estudi marca la diferència entre dos ortodoncistes i com a conseqüència entre simplement “redreçar dents” o aconseguir un fantàstic somriure. L’objectiu d’aquest estudi és aconseguir que el tractament sigui més curt, còmode i amb millors resultats que es mantinguin en el futur

Registres

Per a poder realitzar l’estudi es prendran motlles dentals amb l’escàner 3D per a evitar les incomodes pastes a la boca i aconseguir una major precisió. També fotografies de boca, cara i somriure i diversos tipus de radiografies. A vegades, també registre en vídeo de la mobilitat dental.

Pla de Tractament

Ens permet una cosa molt important: PREDICTIBILITAT. Així podem evitar moltes sorpreses en durada del tractament, molèsties i diners. Precisament aquesta predictibilitat de resultats i precissió en terminis (i el seu compliment, es clar) caracteritza als millors ortodoncistes.

El pla de tractament personalitzat escrit se’t presentarà detalladament perquè coneguis el que pots esperar del tractament. Un bon pla, marca uns bons resultats

Visites de control

Es realitzaran visites de revisió periòdiques per a monitoritzar l’evolució segons el Pla de Tractament. Solucionarem qualsevol tipus de dubte o dificultat. En aquestes visites també es podran prendre fotografies per a registrar com està el tractament i poder seguir fidelment la seva evolució.

Objectius de l’ortodòncia per a adults

Són molts els factors que es tenen en compte a l’hora de plantejar un tractament odontològic, però podem resumir els objectius en quatre factors principals:

Brevetat

Intentem aconseguir que el tractament sigui el més curt possible.

Comoditat

Sempre ens enfocarem en què resulta el més còmode possible per al pacient.

Estètica

Que permeti aconseguir el millor resultat estètic final.

Resultats

Que el resultat obtingut sigui durador en el temps.

Primer plano de una mujer madura sonriendo con un dispositivo de ortodoncia Damon puesto

Beneficis de l’ortodòncia per a adults

L’ortodòncia realitzada pels nostres especialistes, més enllà d’aconseguir «dents rectes», millora la salut de la teva boca i allarga la vida de les teves dents i genives.

A més els canvis estètics són molt importants, no sols podem aconseguir un somriure ampli i bonic, sinó millorar el conjunt de la cara. Aconseguim canvis facials que proporcionen harmonia en els trets i una aparença més jove.

Aconseguir dents i mandíbules correctament alineades alleugen i prevenen altres problemes de salut que afecten la resta de l’organisme.Un somriure bonic i saludable contribueix a augmentar l’autoestima i la confiança. L’ortodòncia et proporcionarà un somriure sa i fabulós per a tota la vida, sent una magnífica inversió en tu.

Sistemes d’ortodòncia per a adults

Com a professionals t’assessorarem sobre el tractament més indicat en funció de les teves prioritats i de les característiques particulars del teu cas segons l’estudi que realitzarem.

A Alba Clínica dental utilitzem, sobretot, dos sistemes d’ortodòncia per ser els que més avantatges aporten:

Diferència entre l’ortodòncia normal i la d’adults

La primera diferència és biològica: L’adult ja ha acabat el seu procés de creixement. Mourem dents en estructures ja assentades, podent significar més dificultats i incomoditats.

La segona són les necessitats personals. Solem buscar tractaments més discrets i de menor durada. Per a aconseguir-ho es requereix formació i experiència.

Per tot això és tan important comptar amb un ortodoncista especialitzat en adults.

Tip —

Quant dura un tractament d’ortodòncia per a adults?

Encara que la durada total i el nombre de visites varia en cada cas, podem definir un temps mitjà de durada d’uns 18 mesos i les revisions es realitzen cada 6 o 8 setmanes.

La durada del tractament dependrà de la cooperació que el pacient mostri al llarg del tractament.

El nostre equip d’ortodoncistes realitzarà una previsió ajustada de la durada abans de començar el tractament.

Tip —

Puc portar ortodòncia si em falten dents o porto algun tipus de pròtesi o implant dental?

Sí, no hi ha cap problema.

S’estudiarà el cas per a valorar quines peces necessiten ser reposades i en quin moment cal fer-ho: abans, durant o després de tractament d’ortodòncia.

Primera visita gratuïta

T’oferim una primera visita, que inclou un estudi i valoració del teu cas, gratuïta i sense compromís.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

Preu de l’ortodòncia per a adults

Cada cas requereix d’un pressupost ajustat i és imprescindible valorar-lo per a poder elaborar un pressupost a mesura. Però podem establir una mitjana de preus per als tractaments d’ortodòncia per a adults:

Un tractament amb ortodoncia Damon, els brackets d’última generació, pot oscil·lar entre 1.900 i 3.500 €.

Un tractament amb Invisalign, l’ortodòncia invisible, pot oscil·lar entre 3.100 i 4.900 €.

Els resultats dels nostres tractaments

Abans i després de casos reals. Els professionals experts d’Alba aconsegueixen planificar tractaments per aconseguir resultats excepcionals.


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00