Invisalign First és el sistema d’ortodòncia invisible i extraïble dissenyat especialment per a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys.

Invisalign First, és la moderna, innovadora i còmoda alternativa als brackets convencionals amb la qual podem alinear les dents i corregir problemes de mossegada.

Pensat per a oferir la màxima tranquil·litat als pares per ser sa, segur i controlable. Està dissenyat per a ajudar els nens i nenes a corregir la posició de les seves dents amb una tècnica d’ortodòncia que els permet estar més segurs, augmentar la seva autoestima i que s’adapti al seu estil de vida actiu i social.

8 avantatges d’Invisalign First per al teu fill/a i per a tu

Una motivació extra per als nens/es

Els nens adoren l’ortodòncia invisible! Els permet continuar creixent sense incomoditats, amb total llibertat, sense restriccions, sense preocupacions. Poden ser, si volen, com els altres. No afecta la seva aparença en grup, ni a la seva expressió oral. Els nens aprecien la discreció que Invisalign els proporciona. Això pot ser especialment important per a alguns nens/es en algun moment del tractament d’ortodòncia amb brackets.

Per a uns altres nens/es pot ser una font de motivació i responsabilitat que els seus pares li proporcionin el tractament d’ortodòncia més avançat pensant en el seu benestar i a aconseguir el millor somriure futur.

Invisalign és una ortodòncia:

Garantia i tranquil·litat per als pares

Els pares coneixem als nostres fills i solem veure en Invisalign First 2 grans dubtes:

1.-  “El meu fill/a perdrà algun alineador”. La resposta és: probablement sí. De fet, com passa amb els adults. El matís és que ocorrerà molt poques vegades o cap. La solució: Passar al següent alineador o a l’anterior. Sense problemes! A més, el tractament ja porta alguns alineadors extra sense cost. No serà necessària cap visita addicional.

2.- “El meu fill/a s’oblidarà de posar-se’l” La nostra àmplia experiència ho desmenteix. Com a factor extra de tranquil·litat per als pares, en Alba Clínica dental proposem que: en cas que els alineadors no s’emportin les hores suficients i, en conseqüència, el tractament no estigui donant els resultats esperats, reemplaçarem el sistema Invisalign per brackets d’ortodòncia tradicional sense cap cost afegit.

D’aquesta manera, el teu fill/a se sentirà més motivat a portar els alineadors i vosaltres més tranquils que, sigui mitjançant la tècnica que sigui, s’aconseguirà l’objectiu del tractament d’ortodòncia. Una manera de confiar, motivar i educar.

¿Per què tan aviat?

Entre els 6 i els 11 anys, la majoria dels nens tenen els seus incisius (les anomenades “pales”) i els seus primers molars definitius. També tenen dents de llet, estan en una fase de recanvi dental. Això fa que sigui el millor moment per a detectar problemes que poden necessitar un tractament primerenc i començar a corregir les maloclusions i a aconseguir espai en els maxil·lars.

En aquesta edat els nens es desenvolupen i podem guiar les correccions bucodentals de forma més ràpida i senzilla que quan són majors. Aconseguint així somriures més bonics per al seu futur. Això es coneix com a tractament de fase 1.

Amb Invisalign First podrem corregir problemes com l’apinyament dental, la sobremossegada, la mossegada oberta, el desenvolupament de l’arc/maxil·lar/mandíbula, l’espai entre les dents i el somriure en general del teu fill.

Els diferents alineadors personalitzats estan fets per a anar expandint a poc a poc els maxil·lars d’un nen durant el seu creixement. En expandir l’àrea de l’arc, els nostres ortodoncista poden corregir problemes actuals i ajudar a prevenir problemes més seriosos en el futur.

Durant quant temps es porten els alineadors?

Per a una total efectivitat, s’han de portar els alineadors durant 22 hores al dia. Traient-los únicament per a menjar i rentar-se les dents. Són molt còmodes. Amb aquestes hores i el temps que duri el tractament, el somriure del teu fill/a canviarà gradualment a una posició més sana, natural i bonica. I el més important: Si es té una mínima cura, per a tota la vida.

Per a comprovar que l’alineador s’ha portat el temps suficient, Invisalign Teen incorpora opcionalment uns indicadors de compliment. Són unes petites marques blaves situades en la part posterior de les fèrules que van perdent el color a mesura que l’alineador s’emporta en la boca i està en contacte amb la saliva.

D’aquesta manera és possible assegurar que la fèrula ha estat utilitzada les hores suficients. Així, els nens/es, els pares i l’ortodoncista podran veure com avança el tractament.

Cada mes i mig/2 mesos, farem una revisió i les doctores donaran al teu fill/a més alineadors. D’aquesta manera, cada 7-10 dies, es canvien els alineadors per uns nous.

Fases d’Invisalign First

Dependrà de la situació clínica de cada cas. Molts pacients resolen la seva maloclusió utilitzant Invisalign First entre els 6 i els 11 anys. A vegades l’ortodòncia per a nens consta de dues fases:

5 avantatges d’Invisalign només a Alba Clínica Dental

Un mateix tractament d’Invisalign en mans d’ortodoncistes diferents arribarà a resultats molt diferents. Els coneixements i experiència de les Dres. Font de Rubinat i López son la garantia que el tractament d’Invisalign està en les millors mans.

En Alba trobaràs les dues coses. Per això, oferim 5 beneficis que pocs professionals, fins i tot utilitzant Invisalign, poden oferir:

Tractar amb nens requereix habilitats especials. Disposem d’elles. Els nostres ortodoncistes amb experiència t’indicaran les millors opcions de tractament per a ell/a en una primera visita sense compromís.

A Alba Clínica Dental tenim una àmplia experiència i hem ajudat a moltíssims nens/es a aconseguir el seu millor somriure. Pots confiar plenament en els professionals d’Alba per a aconseguir el millor somriure per al seu futur.

Preu d’Invisalign First

El preu d’Invisalign First oscil·la entre 2.100 y 3.200 EUR. Dependrà de cada cas concret. Per això es requereix una primera visita de valoració. Realitzar aquest tractament durant l’infancia és molt beneficiós, ja que és bastant més barat que Invisalign per a adults i es poden evitar molts problemes dentals que a llarg termini serien més cars/costosos.

Per a més informació no dubtis a contactar amb nosaltres, et donarem una opinió honesta sense cap compromís.

Primera visita d’ortodòncia infantil gratuïta

T’oferim una primera visita gratuïta i sense compromís, que inclou estudi i valoració de l’estat de la salut bucodental del menor.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

També et pot interessar


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00