Existeix un sistema d’ortodòncia invisible especialment dissenyat per als adolescents: Invisalign Teen.

Pensat per a oferir la màxima tranquil·litat als pares per ser sa, segur i controlable. Està dissenyat per a ajudar els adolescents a corregir la posició de les seves dents mitjançant l’ortodòncia, oferint una tècnica que els permet estar més segurs, augmentar la seva autoestima i que s’adapti al seu estil de vida actiu i social.

El sistema Teen combina els beneficis del sistema Invisalign per a adults amb noves aplicacions que permeten l’adequació a les patologies i necessitats clíniques del pacient adolescent.

8 Avantatges d’Invisalign Teen per al teu hij@ i per a tu

Una motivació extra per als adolescents

Els adolescents adoren l’ortodòncia invisible! Els permet continuar madurant sense incomoditats, amb total llibertat, sense restriccions, sense preocupacions. Poden ser, si volen, com els altres. No afecta la seva aparença en grup, ni a la seva expressió oral. Per als adolescents Invisalign els proporciona la discreció que necessiten. Això pot ser especialment important per a alguns adolescents en algun moment del tractament d’ortodòncia amb brackets.

Per als adolescents pot ser una font de motivació que els seus pares li proporcionin el tractament d’ortodòncia més avançat, pensant en el seu benestar i a aconseguir el millor somriure futur.

Invisalign és una ortodòncia:

Garantia i tranquil·litat per als pares

Els pares coneixem als nostres adolescents i solem veure en Invisalign Teen dos grans dubtes:

1.-  “Perdrà algun alineador”. La resposta és: probablement sí. De fet, com passa amb els adults. El matís és que ocorrerà molt poques vegades o cap. La solució: Passar al següent alineador o a l’anterior. Sense problemes! A més, el tractament ja porta alguns alineadors extra sense cost. No serà necessària cap visita addicional.

2.- “S’oblidarà de posar-se’l” La nostra àmplia experiència ho desmenteix. Com a factor extra de tranquil·litat per als pares, en Alba Clínica dental proposem que: en cas que els alineadors no s’emportin les hores suficients i, en conseqüència, el tractament no estigui donant els resultats esperats, reemplaçarem el sistema Invisalign per brackets d’ortodòncia tradicional sense cap cost afegit.

D’aquesta manera, el teu fill/a se sentirà més motivat a portar els alineadors i vosaltres més tranquils que, sigui mitjançant la tècnica que sigui, s’aconseguirà l’objectiu del tractament d’ortodòncia. Una manera de confiar, motivar i educar.

Per què en l’adolescència?

L’adolescència i la infància són etapes on el cos està en constant creixement i reacciona millor i més ràpid a les tècniques de correcció que apliquem, per això considerem que és l’etapa perfecta per a tractar la majoria de les maloclusions. També és molt més fàcil corregir els apinyaments dentals i alinear les dents per a aconseguir un somriure sa, bonica i atractiva. Aquests resultats, combinats amb una correcta cura dental, li aportaran beneficis tota la seva vida.

Recorda no esperar que siguin majors, ja que l’edat ideal per a començar a tractar problemes dentals i així evitar futurs tractaments és cap als 7 anys amb la mateixa tècnica, però per als més petits amb Invisalign First .

Visita’ns i et donarem consell per a quan és millor començar un tractament per al teu fill/a.

Durant quant temps es porten els alineadors?

Per a una total efectivitat, s’han de portar els alineadors durant 22 hores al dia. Traient-los únicament per a menjar i rentar-se les dents. Són molt còmodes. Amb aquestes hores i el temps que duri el tractament, el somriure del teu fill/a canviarà gradualment a una posició més sana, natural i bonica. I el més important: Si es té una mínima cura, per a tota la vida.

Per a comprovar que l’alineador s’ha portat el temps suficient, Invisalign Teen incorpora opcionalment uns indicadors de compliment. Són unes petites marques blaves situades en la part posterior de les fèrules que van perdent el color a mesura que l’alineador s’emporta en la boca i està en contacte amb la saliva.

Quan l’alineador està gastat i a punt de ser canviat, el color blau desapareix per complet. D’aquesta manera és possible assegurar que la fèrula ha estat utilitzada les hores suficients. Així, els adolescents, els pares i l’ortodoncista podran veure com avança el tractament.

Cada mes i mig/2 mesos, farem una revisió i les doctores li donaran més alineadors. D’aquesta manera, cada 7-10 dies, es canvien els alineadors per uns nous.

5 avantatges d’Invisalign només a Alba Clínica Dental

Un mateix tractament d’Invisalign en mans d’ortodoncistes diferents arribarà a resultats molt diferents. Els coneixements i experiència de les Dres. Font de Rubinat i López son la garantia que el tractament d’Invisalign està en les millors mans.

En Alba trobaràs les dues coses. Per això, oferim 5 beneficis que pocs professionals, fins i tot utilitzant Invisalign, poden oferir:

En Alba Clínica Dental tenim una àmplia experiència i hem ajudat més adolescents com el teu fill a aconseguir el seu millor somriure. Pots confiar plenament en els professionals d’Alba per a aconseguir el millor somriure per al futur del teu fill/a.

Preu d’Invisalign Teen

El preu d’Invisalign First oscil·la entre 4.000 i 5.000 EUR. Dependrà de cada cas concret. Per això es requereix una primera visita de valoració. Realitzar aquest tractament durant l’adolescència és molt beneficiós, ja que les estructures òssies s’estan acabant de formar i es poden evitar molts problemes dentals que a llarg termini serien més cars/costosos.

Per a més informació no dubtis a contactar amb nosaltres, et donarem una opinió honesta sense cap compromís.

Primera visita d’ortodòncia infantil gratuïta

T’oferim una primera visita gratuïta i sense compromís, que inclou estudi i valoració de l’estat de la salut bucodental del menor.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

També et pot interessar


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00