Invisalign és el sistema d’ortodòncia invisible que permet moure les teves dents a la seva posició correcta amb fèrules (alineadors) transparents i gairebé invisibles.

Continua gaudint del teu somriure mentre es realitza el teu tractament d’alineament dental

Aconseguir l’enlluernador somriure amb el qual sempre has somiat de forma pràcticament invisible ja és possible. Invisalign és el sistema el més còmode, efectiu i fàcil d’utilitzar que existeix.

El sistema Invisalign consisteix en una sèrie d’alineadors o fèrules transparents i extraïbles. Aquestes fèrules es fabriquen a mida per a cada pacient, adaptant-se perfectament a les teves dents.

Al llarg del tractament, cada setmana canviaràs els teus alineadors pels següents de la sèrie per a moure les teves dents gradualment fins a aconseguir la posició final desitjada.

Un dels grans avantatges d’Invisalign respecte a altres sistemes d’alineació transparent és que no hi ha sorpreses. Predictibilitat des del primer moment. Com quedaran les meves dents? Quant durarà el tractament?, … Preguntes importants que només Invisalign ens permet respondre.

Avantatges de l’ortodòncia invisible

Invisalign permet seguir un tractament d’ortodòncia sense alterar el teu estil de vida, ja que té una sèrie de característiques avantatjoses:

Estètica

Es casi transparent, per  tant, pràcticament imperceptible des de fora.

Higiene

En ser extraïble permet rentar-se les dents i utilitzar fil dental amb normalitat.

Comoditat

S’ajusta a la teva dentadura, així que ho notaràs molt poc i t’ho podràs treure per menjar.

Salut

Com que no inclou metall és el sistema d’ortodòncia més respectuós amb la teva salut.

Esport i Música

La comoditat també es nota a l’hora de practicar qualsevol esport o tocar algun instrument.

Garantia

Abans de començar amb el tractament podràs veure com quedaran alineades les dents.

Malgrat tots aquests avantatges no tots els pacients ofereixen el perfil idoni per a realitzar un tractament amb Invisalign. Els nostres experts ortodoncistes avaluaran el teu cas i decidiran si la millor opció per a tu és Invisalign o l’ortodòncia amb el Sistema Damon.

Som Invisalign® Platinum Elite Provider

La nostra directora mèdica, la Dra Font de Rubinat i la Dra. López, han estat guardonades per Align Technology, l’empresa creadora d’Invisalign®, amb l’acreditació Platinium Elite II. Una distinció reservada a l’elit professional d’aquest sistema.

Només un 10% aproximadament de tots els odontòlegs que treballen amb Invisalign a nivell mundial obtenen aquest reconeixement. Es reserva als professionals que demostren el màxim coneixement i alhora disposen de més experiència i casos resolts amb èxit amb Invisalign.

Per a tenir una bona paella es requereix bons ingredients i bon cuiner. Si una de les dues coses falla: La paella no està bona. Fins i tot un bon cuiner pot fer un bon guisat amb ingredients mediocres. A Alba Clínica Dental tenim els dos elements: El millor Sistema d’Ortodòncia Invisible i les millors Ortodoncistes.

Coneix l’ortodòncia sense complexos

Demana cita per a valorar el teu cas i començar el teu tractament amb Invisalign® mentre continues gaudint del teu somriure.

Demana una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

Procés del tractament amb Invisalign®

El tractament amb Invisalign comporta un procés complet i exhaustiu per a arribar als millors resultats. Aquestes són les diferents fases d’aquest procés:

Diagnòstic

Aquest és el secret d’Invisalign. La qualitat de planificació i programació prèvia que realitza el professional i la capacitat d’aconseguir la millor estètica i el millor somriure amb les mínimes molèsties i temps. Això és el que diferència als millors ortodoncistes.

Estudi 3D

A la clínica amb un escàner 3D intraoral (per a evitar la incomoditat de les pastes de prendre mesures i la seva imprecisió) es prendran mesures de la teva boca i algunes fotografies. Aquesta informació s’analitza amb ClinCheck, el software específic de Invisalign.

Pla de Tractament

S’elaborarà un Pla de Tractament especialment dissenyat per al teu cas que indicarà el nombre d’alineadors a utilitzar i la durada del tractament (entre 9 i 18 mesos generalment).

Fabricació

Una vegada aprovat el teu pla de tractament, s’enviarà aquesta informació a Invisalign EE.UU., on es fabricaran els teus alineadors 100% personalitzats.

Lliurament de les fèrules

El nostre equip d’ortodoncistes t’explicarà amb quina freqüència hauràs de canviar els alineadors, com posar-los i treure’ls, i tots els detalls per a aconseguir el millor resultat.

Revisions

Cada 4 o 8 setmanes hauràs de venir al nostre centre perquè el teu ortodoncista controli l’evolució del moviment dental i pugui proporcionar-te els següents alineadors.

Casos que es poden tractar

L’evolució científica i tecnològica d’Invisalign i la formació i experiència de les nostres ortodoncistes permet resoldre una àmplia gamma de casos, incloent-hi casos molt complexos i de tipologia molt diversa, com els següents:

Apinyament dental

Quan no hi ha suficient espai en la mandíbula per a allotjar correctament totes les dents es produeix un apinyament.

Amb el temps, si no es tracta, augmenta la probabilitat de sofrir malalties en les genives, ja que hi ha més dificultat en realitzar un raspallat efectiu, podent desembocar també en un mal funcionament de les dents.

Dents separades

Consisteix en un excés d’espai entre les dents, que pot ser degut a tenir les dents massa petites, a un excessiu creixement de la mandíbula, a la falta d’altres dents o també a la protrusió de la llengua.

Aquesta afecció pot desembocar en malalties periodontals, com la gingivitis o la periodontitis, que, si no es tracten, poden conduir a una pèrdua de peces dentals.

Mossegada creuada

Consisteix en que la mandíbula superior i inferior no estan correctament alineades i per tant encaixin entre si de forma “creuada”.

Aquest problema pot comportar desgast de les dents, problemes gingivals i pèrdua d’os.

Sobremossegada

Consisteix en que, al tancar la boca, les dents superiors es solapen en excés sobre les inferiors. Aquest és un problema normalment genètic o derivat de mals hàbits.

Pot provocar irritació de les genives, desgast de les dents inferiors, i problemes de mandíbula, que, a la vegada, poden desembocar en mal de cap, etc.

Protusió

Consisteix en que les dents inferiors sobresurten i es solapen a les dents superiors. És provocat per problemes genètics de creixement de la mandíbula o també per falta de dents superiors.

Aquest problema pot provocar desgast en les dents i problemes de mandíbula que poden desembocar en mal de cap, etc.

Ortodòncia invisible per a adolescents: Invisalign® Teen

Existeix un sistema d’ortodòncia invisible especialment dissenyat per als adolescents: Invisalign® Teen.

Pensat per a oferir la màxima tranquil·litat als pares per ser sa, segur i controlable, està dissenyat per a ajudar els adolescents a corregir la posició de les seves dents mitjançant l’ortodòncia oferint una tècnica que els permet estar més segurs, augmentar la seva autoestima i que s’adapti al seu estil de vida actiu i social.

El sistema Teen combina els beneficis del sistema Invisalign per a adults amb noves aplicacions que permeten l’adequació a les patologies i necessitats clíniques comunes del pacient adolescent.

A més, Invisalign Teen subministra sis alineadors addicionals de recanvi per si algun d’ells es perd o s’extravia i té algunes característiques molt especials:

Marcadors de cumpliment

Invisalign Teen incorpora opcionalment uns dispositius que permeten saber quantes hores han portat posats els alineadors.

Consisteixen en uns indicadors blaus anomenats Marcadors de Compliment, estan situats en la part posterior de les fèrules i van perdent el color a mesura que l’alineador es porta en la boca i està en contacte amb la saliva.

Quan l’alineador està gastat i a punt de ser canviat, el color blau desapareix per complet. D’aquesta manera és possible assegurar que la fèrula ha estat utilitzada les hores suficients.

Motivació extra

D’altra banda, com a factor extra de motivació per al pacient adolescent i tranquil·litat pels pares, a Alba Clínica dental proposem que: en cas que els alineadors no es portin les hores suficients i, en conseqüència, el tractament no estigui donant els resultats esperats, reemplaçarem el sistema Invisalign per brackets d’ortodòncia tradicional sense cap cost afegit.

D’aquesta manera, el pacient se sentirà més motivat a portar els alineadors i els pares podran estar segurs que, sigui mitjançant la tècnica que sigui, el pacient jove aconseguirà l’objectiu final del tractament d’ortodòncia.

Vols gaudir de l’ortodòncia invisible?

Demana cita per valorar el teu cas i començar el teu tractament amb Invisalign® mentre segueixes gaudint del teu somriure.

Demana una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

Preu de l’ortodòncia invisible

Alguns pacients que volen col·locar-se Invisalign ens truquen només preguntant simplement el nostre preu. Estan buscant la clínica més barata per iniciar el tractament.

Igual que amb els mateixos ingredients de qualitat surten paelles mediocres o excel·lents, amb Invisalign passa el mateix. Malgrat això, per la nostra especialització i volum, tenim uns preus d’Invisalign molt ajustats.

Invisalign sempre és igual. Buscaré la clínica més econòmica.

Per a poder determinar el cost d’un tractament amb Invisalign és necessari estudiar les necessitats particulars de cada pacient, encara que podem plantejar un rang de preus orientatiu que oscil·la entre 1900 i 5000€ depenent de la durada i les característiques de cada cas.

Competència d’Invisalign®

Donada la revolució que Invisalign® ha suposat en el món de l’ortodòncia, no han trigat a aparèixer altres marques que ofereixen el mateix concepte d’alineadors transparents.

A Alba Clínica dental els hem analitzat per a poder oferir tractaments d’ortodòncia invisible més barats, però els hem descartat.

Si nosaltres no els utilitzaríem com a pacients, no els podem recomanar com ortodoncistes.

Invisalign utilitza alta tecnologia en el procés de fabricació i implica tot un procés de planificació i seguiment per a aconseguir resultats predictibles i controlats des del principi.

No obstant això, cap altra marca d’alineadors transparents per a ortodòncia invisible aporta la mateixa qualitat de materials ni permet el mateix nivell de control, seguiment ni resultats.

També et pot interessar


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00