ortodoncia damon tarragona reus

1. Preu ortodòncia Damon?

El preu d’un tractament d’ortodòncia Damon preocupa a molts pacients. A Alba Clínica Dental descartem l’ortodòncia convencional per a la majoria de pacients i no volem que el preu del tractament d’ortodòncia amb Damon sigui un problema. El nostre objectiu com a clínica dental és oferir-te uns preus ajustats amb la màxima qualitat. Amb l’ortodòncia Damon no és una excepció:
El material Damon és molt més car, però estalviem en el nº de visites. Aquest estalvi de temps per a nosaltres compensa l’increment de cost del material. Per això el preu del tractament amb Damon és el mateix que amb ortodòncia convencional.

Damon estalvia temps (47% menys de visites) als clients. El temps és diners. Gaudeix del temps que t’estalviaràs!

Recorda que estàs invertint en la teva imatge i en el teu benestar. Això significa un benefici per a tu (autoestima, confiança, carrera professional i relacions).
El preu d’un tractament d’ortodòncia amb Damon varia entre els 1.900 i els 3.600 eur. Per poder determinar el cost exacte (dependrà de cada cas i de la durada benvolguda del tractament), no dubtis a contactar amb nosaltres. T’oferim una visita totalment gratuïta i sense compromís!
Financem sense interessos el teu tractament, durant els mesos que dura el mateix. Vine i coneix l’ortodòncia Damon a Reus i l’ortodòncia Damon a Tarragona

2. Quina durada te el tractament d’ortodòncia Damon?

Bones notícies: Fins a 6 mesos menys de durada del tractament!
Menys visites: 47% menys visites que amb qualsevol altre sistema d’ortodòncia!
A més pensa que cadascuna de les visites té una durada inferior i també tindràs menys visites d’urgències (brackets desenganxats, petites molèsties, …). En definitiva tindràs més temps per gaudir de la vida i del teu somriure

3. Em molestarà la ortodòncia Damon?

El Sistema d’ortodòncia Damon garanteix una major comoditat durant tot el tractament. Això és així perquè els aparells del sistema Damon tenen un mecanisme que permet al dentista utilitzar forces molt més lleugeres per desplaçar les peces dentals a les seves posicions correctes. Així que no només s’escurça el tractament, sinó que també resulta més còmode.

4. Es noten molt els braquets Damon?

Els brackets del Sistema Damon són més petits que els brackets convencionals. Això vol dir que es veuen menys. Addicionalment en alguns casos podrem proposar brackets Damon totalment transparents!

5. Fer extraccions de dents sanes?

Amb l’ortodòncia convencional els dentistes de vegades es veuen obligats a fer extraccions quan les dents estan apinyades per aconseguir espai.
A ningú li agrada que li llevin cap dent i menys si estan sans. Aquestes dents que es treuen en molts casos haguessin ajudat a tenir un somriure més ampli i natural i un perfil més agradable.
El Sistema Damon utilitza forces que respecten els principis biològics, creant espais de forma natural, evitant en la majoria de casos realitzar extraccions.
En els poquíssims casos en què es requereix alguna extracció és per augmentar la simetria facial, aconseguint així un somriure i un perfil més natural.

6. Ortodòncia Damon per adults?

Si!. Gairebé el 50% dels nostres pacients de Damon són adults.
El Sistema Damon es basa en una filosofia de tractament que va encara més enllà de l’ortodòncia. S’endinsa en el camp de l’estètica facial.
Tenim en compte el pacient en el seu conjunt: la forma de la cara, el perfil i l’aparença quan es compleixen els 40, els 50 i més enllà.
Molts pacients observen un canvi important, no únicament a les seves dents, sinó a tota la seva cara. Crida “l’efecte lífting del Sistema Damon”.

Aquests són els seus efectes:

  • Aconseguim un somriure més ple i ampli
  • Millorar l’equilibri i l’estètica facial
  • Suavitza el contorn de les galtes, eixamplant els somriures estrets aconseguint que resultin plens i atractius
  • Redueix els triangles foscos en les comissures dels llavis
  • Posa rectes les dents i resol el apinyament
  • Millora el perfil i aconsegueix un autèntic rejoveniment facial

Al nostre blog: