A Alba Clínica Dental utilitzem el Sistema d’ortodòncia Damon perquè s’aconsegueixen resultats molt millors que amb l’ortodòncia convencional. Amb Damon aconseguim anar més enllà de simplement “posar les dents rectes”. És un sistema de baixa fricció amb materials i tècniques totalment noves que comporten claríssims avantatges.

Molt més que dents rectes

Damon s’endinsa en l’estètica facial amb l’anomenat «efecte lífting del Sistema Damon». Els moviments dentals aconsegueixen moviments ossis en la cara que produeixen aquest efecte “lífting”. Un efecte durador que fa que la teva inversió en ortodòncia produeixi uns resultats excepcionals.

Aquest revolucionari sistema aconsegueix un reequilibri facial (somriures més amplis i atractius) a part de la correcció de la posició de les dents.

D’aquesta manera aconsegueixes una millor estètica facial, un rostre amb una aparença més agradable i un clar rejoveniment.

Primer plano de una mujer sonriendo con un dispositivo de ortodoncia Damon puesto

L’opció transparent del sistema Damon

El sistema Damon també està disponible amb brackets transparents. Amb aquesta versió, anomenada Damon Clear, és possible que la gent ni tan sols s’adoni que portes ortodòncia.

Els brackets Damon Clear són pràcticament invisibles, resistents a les taques i no utilitzen lligadures elàstiques, proporcionant una solució estètica superior: no s’esgrogueeixen amb l’ús, com succeeix amb les lligadures elàstiques dels brackets convencionals.

Beneficis de l’ortodòncia Damon

Resultats més estètics

S’aconsegueix un somriure més ampli en el qual es mostren més les dents. S’aconsegueix una expressió més jove en omplir més les galtes i els llavis, així com un millor perfil facial. Damon va més enllà de simplement “dents rectes”.

Major comoditat

Respecte a l’ortodòncia convencional, s’apliquen forces molt més lleugeres per a alinear les dents, per tant resulta més còmode. Els brackets són més petits i menys visibles. A part d’un avantatge estètic, suposa una important millora que facilita per a la higiene diària.

Més saludable

Els brackets Damon no tenen gomes elàstiques. D’aquesta manera s’evita l’acumulació en elles de bacteris nocius i es pot mantenir la correcta higiene bucal d’una forma més còmoda per a evitar càries i tenir les genives sanes.

Més ràpid i eficaç

Els tractaments amb Damon són més curts (durada fins a 6 mesos menys). Tindràs el teu somriure abans!

També les visites són menys recurrents (gairebé un 50% menys visites). Tindràs més temps per a tu!

Tip —

Ortodòncia sense extraccions

Amb l’ortodòncia convencional els dentistes a vegades es veuen obligats a fer extraccions quan les dents estan apinyades per a aconseguir espai. No obstant això és molt poc recomanable extreure dents que estan sanes.

El Sistema Damon utilitza forces que respecten els principis biològics creant espais de manera natural i evitant, en la majoria de casos, realitzar extraccions.

Primer plano de una mujer sonriendo con un dispositivo de ortodoncia Damon puesto

Damon per a adults

Gairebé el 50% dels pacients d’ortodòncia Damon són adults que es beneficien d’un canvi important, no solament en les seves dents, sinó en l’aparença general.

Alguns efectes que s’aconsegueixen son:

  • Un somriure més ple i ample
  • Millor equilibri i estètica facial
  • Suavitzar el contorn de les galtes, aconseguint somriures més atractius
  • Reduir els triangles foscos en les comissures dels llavis
  • Alinear les dents i resoldre l’apinyament dental
  • Millorar el perfil i aconseguir un autèntic rejoveniment facial

Preu de l’ortodòncia amb el sistema Damon

El material Damon és més car que els brackets convencionals, no obstant això utilitzar-lo implica un menor nombre de revisions rutinàries de revisió i visites imprevistes al llarg del tractament. Aquest estalvi de temps per a nosaltres compensa el cost més alt del material, per això el preu de l’ortodòncia amb el sistema Damon és el mateix que amb ortodòncia convencional.

Encara que cada cas és diferent podem establir que el preu d’un tractament d’ortodòncia amb Damon oscil·la entre 1900 i 3600 €. El nostre equip d’ortodoncistes estudiarà el teu cas particular per a definir les característiques del teu tractament i arribar a un pressupost final personalitzat.

Durada del tractament amb Damon

Els tractaments amb el sistema d’ortodòncia Damon poden arribar a ser fins a 6 mesos més curts. 

D’altra banda, requereixen fins a un 47% menys visites de control durant el tractament que amb qualsevol altre sistema d’ortodòncia, a més, cadascuna de les visites, té una durada inferior. També fa que hi hagi menys visites d’urgències degudes a brackets desenganxats, molèsties, etc.

En definitiva tindràs més temps per a gaudir de la vida i del teu somriure.

Tip —

Molesta l’ortodòncia Damon?

El Sistema d’ortodòncia Damon garanteix una major comoditat durant tot el tractament. Això és així perquè els aparells d’aquest sistema tenen un mecanisme que permet utilitzar forces molt més lleugeres per a desplaçar les peces dentals a les seves posicions correctes resultant més còmode i curt.

Tip —

Es noten els brackets Damon?

Els brackets del Sistema Damon són més petits que els brackets convencionals, per tant, es veuen menys.

A més, en alguns casos, es poden proposar brackets Damon totalment transparents.

T’interessa l’ortodòncia Damon?

Demana cita per a valorar el teu cas i començar com més aviat millor a millorar el teu somriure molt més enllà de simplement «posar les dents rectes».

Demana una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00