Vegi com millorarà el seu somriure

Damon és molt més que un sistema d’ortodòncia. És molt més que dents alineades. S’endinsa en l’estètica facial amb l’anomenat “efecte lífting del Sistema Damon”. En el vídeo adjunt podràs apreciar que amb els moviments dentals es generen moviments ossis que produeixen aquest efecte “lífting”. Un efecte durador que fa que la teva inversió en ortodòncia produeixi uns resultats excepcionals.

damon tarragonaAquest revolucionari sistema aconsegueix un reequilibri facial (somriures més amplis i atractius) a part de la correcció de la posició de les dents. D’aquesta manera aconseguiràs una millor estètica facial, un rostre amb una aparença més agradable i un clar rejoveniment.

Utilitzem el Sistema Damon a un nivell altíssim gràcies a la contínua formació de la Dra. Font de Rubinat en aquesta revolucionaria tècnica d’ortodòncia.

A Alba Clínica Dental a Tarragona, utilitzem el Sistema d’ortodòncia Damon perquè aconseguim resultats molt millors que amb l’ortodòncia convencional. Amb Damon aconseguim anar més enllà de simplement “posar les dents rectes”. És un sistema de baixa fricció amb materials i tècniques totalment noves que comporta claríssims avantatges. És la nostra manera de fer ortodòncia des de la Odontologia Amiga.

Al nostre blog: