invisalign tarragona reus

El més important a l’hora d’abordar un tractament amb Invisalign, és acudir a un odontòleg certificat per Invisalign des d’EEUU. Dra. Síliva Font de Rubinat, d’Alba Clínica Dental, no tan sols és odontòloga certificada, sinó que a més, està guardonada amb la distinció Invisalign Platinum Doctor, atorgada només a aproximadament el 10% d’especialistes amb més experiència i coneixement en aquesta tècnica.

Consulta inicial

Primer de tot, l’odontòleg estudiarà el teu cas, t’explicarà quin és el problema que tenen les teves dents, comprovarà la idoneïtat del teu cas per ser tractat amb aquesta tècnica i t’informarà de quin és el resultat a aconseguir mitjançant Invisalign.

En aquesta primera visita, podràs resoldre tots els dubtes respecte a aquesta nova tècnica, tant mèdiques com econòmiques.

Tal i com marca la nostra filosofia, a Alba Clínica Dental només et recomanarem el que creiem que és millor per tu. Per això, serem rigorosos en l’avaluació del teu cas mitjançant Invisalign, valorant que aquesta tècnica sigui la més adequada al teu cas. En cas contrari, som experts també en ortodòncia amb brackets amb sistema Damon, i per tant, et recomanarem seguir aquest tractament si compleix millor els requisits del teu cas.

Analitzem les teves dents amb tecnologia 3 dimensions i s’elabora un pla de tractament

Un cop aprovada la idoneïtat del teu cas per ser tractat mitjançant Invisalign, l’odontòleg elaborarà l’estudi ortodòntic especialment dissenyat pel teu cas.

Per poder elaborar aquest estudi, prendrem unes impressions (motlles) de les teves dents, alhora que també en farem algunes fotografies. Aquesta informació, és llavors digitalitzada i traspassada al software específic d’Invisalign (ClinCheck), que l’odontòleg utilitzarà per analitzar tridimensionalment la teva dentadura. Amb aquest estudi, l’odontòleg pot preveure i revisar tots i cadascun dels moviments que faran les teves dents durant el tractament. Alhora, tu també podràs veure i comprovar aquest moviment virtualment, i veure’n el resultat final abans de començar.

El resultat final d’aquest estudi ortodòntic, serà un pla de tractament personalitzat al teu cas, que dirà  el número d’alineadors i la durada total prevista del teu tractament, que serà d’entre 9  a 18 mesos.

Fabriquem els alineadors a la teva mida

Un cop aprovat el teu pla de tractament, s’enviarà aquesta informació a Invisalign EEUU, des d’on es fabricaran els teus alineadors, 100% personalitzats a les teves dents i als moviments necessaris que aquestes hauran de fer.

Controlem amb tot moment l’evolució del tractament

Un cop arribin els alineadors, l’odontòleg t’explicarà cada quan hauràs de canviar-los, com posar-te’ls i treure-te’ls, i la importància de portar els alineadors sempre, a excepció de quan mengis, et netegis les dents, o en alguna ocasió especial.

L’èxit del tractament es basa en dur els alineadors el màxim de temps possible.

Cada 4 o 6 setmanes, hauràs de venir a Alba Clínica Dental per tal de que l’odontòleg et proporcioni el següent joc d’alineadors, i sobretot, per controlar l’evolució i moviment de les teves dents.

Al nostre blog: