Preu invisalign tarragona reus

El preu d’Invisalign

El preu d’Invisalign, no difereix molt del cost d’un tractament d’ortodòncia tradicional amb brackets autolligats Damon, tant en adults com en adolescents. Els pacients que han acabat el tractament d’ortodòncia invisible Invisalign estan molt satisfets amb els enormes beneficis que Invisalign proporciona

El preu de l’ortodòncia invisible

Veient la revolució que Invisalign aporta, han aparegut moltes marques que ofereixen el mateix concepte d’alineadores transparents, però no tenen gens que veure. Els hem estudiat per poder oferir tractaments d’ortodòncia invisible més econòmics, però ho hem desestimat. Si nosaltres no els utilitzaríem com a pacients, no els podem recomanar com ortodoncistes. És la nostra manera de fer odontologia Amiga.

Invisalign  utilitza alta tecnologia en el procés de fabricació per aconseguir resultats predictibles i controlats des del principi. En canvi cap altra marca d’alineadors transparents per a ortodòncia invisible ho permet. Per això també Invisalign requereix una formació molt exigent per a l’ús de la tècnica correctament.

Únicament el preu d’Invisalign no garanteix bons resultats

Igual que dos cirurgians amb els mateixos instruments no tenen l’èxit assegurat i si ho aconsegueixen, poden tenir millors o pitjors resultats, dos ortodoncistas utilitzant Invisalign tampoc. Et convidem a visitar aquest enllaç per conèixer la diferència que t’oferim.

L’estil de vida, la patologia i els objectius del pacient acabaran definint la idoneïtat d’un tractament mitjançant brackets o mitjançant Invisalign.

A Alba Clínica Dental som experts en les dues tècniques i et donarem el millor consell de forma honesta pel teu cas. Hem desenvolupat sistemes de pagaments mensuals molt variats adequats a les necessitats de cada pacient per facilitar el finançament. Truca o envia el formulari adjunt. T’oferirem una visita per valorar el teu cas i un pressupost personalitzat sense compromís. T’esperem!

Al nostre blog: