invisalign joves tarragona reus

Invisalign Teen, és el sistema d’ortodòncia invisible especialment dissenyat pels adolescents: còmode, flexible i estètic. Invisalign Teen, és també el sistema d’ortodòncia pensat per oferir la màxima tranquil.litat als pares: Segur i controlable.

Invisalign Teen és el sistema d’ortodòncia invisible dissenyat específicament pels pacients adolescents.

Invisalign Teen està dissenyat per ajudar als adolescents a corregir la posició de les seves dents mitjançant l’ortodòncia, però oferint una tècnica que els permeti estar més segurs, augmentar la seva autoestima i que s’adapti al seu estil de vida actiu i social.

El sistema Teen combina els beneficis del sistema Invisalign per adults amb noves aplicacions que permeten l’adequació a les patologies i necessitats clíniques comuns del pacient adolescent.

A més, i donada la necessitat de portar els alineadors el màxim de temps possible per garantir l’èxit del tractament, s’ha incorporat al producte Invisalign Teen, uns dispositius anomenats Marcadors de Compliment, que permet el control per part tant dels pares, com l’odontòleg, de les hores que els adolescents han portat els alineadors en boca.

Motius pels pares

Invisalign Teen ofereix seguretat i uns clars avantatges també pels pares:

Saludable pels teus fills

Al igual que en el cas d’Invisalign per adults, Invisalign Teen ofereix els mateixos Avantatges és el sistema d’ortodòncia més saludable, més pràctic per mantenir una correcta higiene dental i més segur per practicar esports de qualsevol tipus.

Pràctic per vosaltres, pares

Mentre els brackets convencionals poden requerir visites d’urgència a Alba Clínica Dental, per fixar algun bracket que s’ha caigut o algun arc que s’ha desenganxat, Invisalign Teen subministra sis alineadors addicionals de recanvi, per si algun d’ells es perd o s’extravia.

Controlable

marcador de complimentTots els alineadors, inclouen el nou sistema de Marcadors de Compliment. Aquests marcadors funcionen com indicadors de control de temps d’us dels alineadors. Un indicador blau situat a la part posterior de l’alineador va perdent el color a mesura que l’alineador es porta a la boca, i està en contacte amb la saliva del teu fill/a. Quan l’alineador està gastat i a punt de ser canviat, el color blau desapareix per complet. D’aquesta manera us podeu assegurar que el vostre fill/a porta totes les hores suficients l’alineador, i al mateix temps, la Dra. Font de Rubinat pot determinar quantes hores ha estat en boca l’alineador.

Assegurant l’objectiu final

Finalment, el més important per vosaltres, és la salut del vostre fill/a, i per tant, que des d’Alba Clínica Dental resolguem amb ortodòncia el problema dental que pugui tenir. Per aquest motiu, i com a factor motivador pel vostre fill/a, a Alba Clínica Dental, tot tractament d’Invisalign Teen comporta una “clàusula addicional” pel vostre fill/a: en cas de que els alineadors no es portin les hores suficients, i que per tant, el tractament no funcioni, es reemplaçarà el sistema Invisalign per brackets d’ortodòncia tradicional, sense cap cost afegit. D’aquesta manera, ell/a es sentiran motivats a dur els alineadors, i vosaltres us assegurareu de que, sigui mitjançant la tècnica que sigui, el vostre fill/a durà l’ortodòncia i acomplirà l’objectiu final.

Motius pels fills

El sistema d’ortodòncia invisible Invisalign Teen, està especialment dissenyat per poder complir amb el teu estil de vida i amb una activa vida social.

Ja no t’has de preocupar de res, Invisalign Teen no es veu, no es nota i permet seguir amb el teu ritme de vida de manera normal.

Aquests son els seus principals avantatges:

Invisible i segur

Durant el tractament podràs continuar amb el teu ritme de vida normal, sense interferències. Podràs gaudir tranquilament amb els teus amics, podràs practicar l’esport que vulguis sense problema i somriure sense por.

Saludable

Els brackets presenten alguns inconvenients a l’hora de raspallar-te les dents o passar-te el fil dental. Gràcies a que els alineadors d’Invisalign Teen son molt fàcils de treure, et podràs rentar les dents amb total normalitat i mantenir una correcta higiene dental.

Còmode

Aquesta facilitat d’extracció dels alineadors et permetran, quan sigui necessari, no dur-los per practicar esport, tocar un instrument i sobretot, per poder menjar amb tranquil.litat. A diferència del sistema d’ortodòncia amb brackets, que no permeten menjar alguns aliments, com per exemple les crispetes o el xiclet, amb Teen podràs menjar el que vulguis.

Al nostre blog: