especialistes invisalign tarragona reus

‘‘Invisalign sempre és igual. Vaig a buscar la clínica més econòmica’’

Alguns pacients que volen col·locar-se Invisalign ens tuquen per telèfon preguntant simplement el nostre preu. Estan buscant la clínica més barata per iniciar el tractament. Igual que amb els mateixos ingredients de qualitat surten paelles mediocres o excel·lents, amb Invisalign passa el mateix. Malgrat això, per la nostra especialització i volum, tenim uns preus de Invisalign molt ajustats.

El secret d’Invisalign està en la qualitat de planificació prèvia que realitza el professional i la capacitat d’aconseguir la millor estètica i el millor somriure. Per això la Dra. Font de Rubinat ha estat guardonada per Invisalign EE.UU. com Platinum Doctor, la distinció només reservada a l’elit professional d’aquesta tècnica. Només un 10% aproximadament de tots els odontòlegs que treballen amb Invisalign a nivell mundial obtenen aquest reconeixement. Es reserva als professionals que demostren el màxim coneixement i alhora disposen de més experiència i casos resolts amb èxit amb Invisalign.

Els professionals d’Alba Clínica Dental tenim uns sòlids valors ètics que ens fan sentir orgullosos. Ens importen les persones i només et recomanem el millor per a tu, amb total honestedat i confiança. El que nosaltres cridem Odontologia Amiga.

La confiança és el valor més important que el pacient diposita en nosaltres, ja que posa a les nostres mans la seva salut. Per a tot l’equip d’Invisalign Tarragona i Reus d’Alba Clínica Dental, això comporta una gran responsabilitat i la millor manera de correspondre és oferint honestedat i ser èticament responsables, vetllant per la teva salut.

Només creiem en el treball ben fet, i per a això és indispensable tenir els millors professionals mèdics. Aquesta és la característica principal de totes les persones que formen l’equip d’Alba Clínica Dental.

Així doncs, ens sentim molt orgullosos de la nostra professionalitat, amb uns ferms valors humans.

Vine i visita Alba Clínica Dental, el Centre dortodòncia invisible a Tarragona o el Centre d’ortodòncia invisible a Reus.

Al nostre blog: