• Before-Brackets
    After-Brackets
    BeforeBracketsAfter
L’ortodòncia invisible, Invisalign, és clarament l’opció que ofereix més avantatges.

L’ús dels brackets en l’ortodòncia tradicional comporta la introducció a la boca del pacient d’un nou element estrany, metàl•lic amb filferros, que requereix d’una fase d’adaptació més o menys curta, en funció del pacient. La tècnica Invisalign redueix al mínim aquest efecte, gràcies a l’ús d’un material més còmode, i que per tant, no produeix aquesta sensació.

Malgrat tots els avantatges que ofereix la tècnica Invisalign, no tots els pacients ofereixen el perfil idoni pel seu tractament d’ortodòncia mitjançant aquesta tècnica. Com és habitual a Alba Clínica Dental , nosaltres només et recomanarem el més adequat per tu, per això, la Dra. Font de Rubinat , durant la primera visita, avaluarà el teu cas i decidirà si la millor opció per tu és Invisalign o l’ortodòncia tradicional.

invisalign

Brackets fixes

Com funciona? Invisalign utilitza una sèrie d’alineadors transparents i removibles per redreçar les dents sense necessitat de filferros ni brackets. Els brackets fixes utilitzen filferros i brackets per desplaçar les dents fins a una posició més alineada.
Pràcticament invisibles No. La majoria dels brackets fixes es veuen.
Fàcil extracció durant el tractament No. Els brackets fixes no es poden treure fins que no hagi finalitzat el tractament.
No hi ha metall, per a que no s’irritin les dents ni les genives No. Els filferros metàl·lics i els brackets poden provocar irritació a la boca.
Permet respallar-se les dents i utilitzar fil dental amb normalitat No. Els brackets metàl·lics fixes impideixen que es pugui arribar a tota la zona de les dents i les genives quan s’utilitza fil dental.
Ofereix un pla de tractament virtual clar i definit desde l’inici fins al final Tot i que l’odontòleg dispossarà d’un pla del tractament clar i definit, no podrà veure una imatge de l’evolució de les teves dents durant el tractament ni com quedaran després del mateix.

Al nostre blog:

dolor mandibula dentista

Dolor de mandíbula i els seves conseqüències

Tens dolor de mandíbula, dolor al mastegar, soroll o “Clic” quan obres o tanques la boca, mal de cap, migranyes. Vertígens o marejos. Apretes les dents (bruxisme), durant el dia o la nit. Sents sorolls dins de l’oïda? Tens dolors cervicals repetitius o crònics. Ronques o tens sequedat bucal? Et podem ajudar amb el tractament…

Details

calidad comodidad dental reus tarragona

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral Hem incorporat a Alba Clínica Dental  un dels primers escàners intraorals del país. Qualitat i comoditat pels nostres pacients són dos pilars de la nostra Odontologia Amiga. És una aposta econòmica valenta i un repte formatiu que igual que en d’altres àmbits s’enceta, però no te fi. Estem…

Details

Cuida la teva salut dental cuidant el teu raspall

Bacteris en el meu raspall dental?

Bacteris en el teu raspall dental? En un raspall dental poden habitar més de 10 milions de bacteris. La mateixa quantitat que en una escombreta per netejar el vàter. Per això és convenient protegir-se un de mateix i a la resta de la família de contagis mutus. Per exemple, després d’una grip o una infecció…

Details

clinica dental Reus y Tarragona

Pacients Especials a Alba Clínica Dental

Pacients Especials a Alba Clínica Dental Un dels objectius d’Alba Clínica Dental tant a Tarragona com a Reus és fer arribar l’odontologia de qualitat a tothom. Per aquest motiu ens volem apropar també als nens i nenes que pateixen paràlisi cerebral. Tenim els professionals formats per tractar aquests pacients especials i l’energia per ajudar-los. El…

Details