invisalign tarragona reus

Invisalign és…

Invisalign és el sistema d’ortodòncia invisible que et permet continuar gaudint del teu somriure. Sense cap tipus de dubte, és el tractament més còmode, efectiu i fàcil d’utilitzar que existeix.

Invisalign és la forma pràcticament invisible de corregir les teves dents i aconseguir l’enlluernador somriure amb el que sempre has somiat. Mitjançant l’ús de la tecnologia d’imatges digitals 3D, Invisalign realitza una representació de tot el pla de tractament en funció de la prescripció del teu odontòleg, des de la posició inicial de les teves dents a la posició final desitjada. A partir d’aquí, es fabrica de forma personalitzada a mida de les teves dents una sèrie d’alineadores transparents per moure les teves dents lentament.

Els alineadores es porten durant unes dues setmanes abans de reemplaçar-los pels propers de la sèrie, fins a aconseguir la posició final de les dents.

El temps de tractament Invisalign ho determinarà el teu odontòleg o ortodontista en funció de les teves necessitats específiques.

Al nostre blog: