Un mateix tractament d’Invisalign en mans d’ortodoncistes diferents arribarà a resultats molt diferents. Els coneixements i experiència de les Dres. Font de Rubinat i López son la garantia que el tractament d’Invisalign està en les millors mans.

Uns excel·lents ingredients no són garantia que un menjar sigui excel·lent. Requereix experts professionals que sàpiguen treure-li el potencial. En salut ocorre el mateix. Un excel·lent tractament d’Ortodòncia requereix les millors eines, com Invisalign, i els professionals amb la màxima experiència, formació i habilitat. 

En Alba trobaràs les dues coses. Per això, oferim 5 beneficis que pocs professionals, fins i tot utilitzant Invisalign, poden oferir:

Som Invisalign® Platinum Elite Provider

La nostra directora mèdica, la Dra Font de Rubinat i la Dra. López, han estat guardonades per Align Technology, l’empresa creadora d’Invisalign®, amb l’acreditació Platinium Elite II. Una distinció reservada a l’elit professional d’aquest sistema.

Només un 10% aproximadament de tots els odontòlegs que treballen amb Invisalign a nivell mundial obtenen aquest reconeixement. Es reserva als professionals que demostren el màxim coneixement i alhora disposen de més experiència i casos resolts amb èxit amb Invisalign.

Per a tenir una bona paella es requereix bons ingredients i bon cuiner. Si una de les dues coses falla: La paella no està bona. Fins i tot un bon cuiner pot fer un bon guisat amb ingredients mediocres. A Alba Clínica Dental tenim els dos elements: El millor Sistema d’Ortodòncia Invisible i les millors Ortodoncistes.

Vols gaudir de l’ortodòncia invisible?

Demana cita per valorar el teu cas i començar el teu tractament amb Invisalign® mentre segueixes gaudint del teu somriure.

Demana una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

També et pot interessar


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00