ortodoncia tarragona

L‘Ortodòncia és una de les especialitats més importants en Alba Clínica Dental ja que proporciona al pacient enormes efectes positius.

Ortodòncia Infantil, per a Joves i Adults

L’edat del pacient és determinant per saber les possibilitats de moviment de les estructures dentals. Som experts a ajustar les diferents tècniques a cada perfil d’edat per aconseguir els millors resultats. Volem que els nostres pacients estiguin còmodes i confiats, per això sabem que també l’edat condiciona social i laboralment el tractament d’ortodòncia. Sabem el que necessita, sabem el que li preocupa. Fem Odontologia Amiga.

Tractaments d’ortodòncia per a cada pacient

Existeixen diversos sistemes d’ortodòncia per aconseguir un somriure fantàstic. Li exposarem els avantatges de cadascun d’ells i li ajudarem a prendre la millor decisió, igual que un amic expert faria amb vostè per donar-li el millor consell. És la nostra manera de ser. És Odontologia Amiga.

Perquè triar Alba Clínica Dental per la meva ortodòncia?

Formació

L’ortodòncia requereix un profund coneixement, passió i estudi. La Dra Font de Rubinat té el Màster d’Ortodòncia per la Universitat de Barcelona (cada any només surten 8 alumnes). És Odontopediatra per Sant Joan de Déu de Barcelona. Està certificada per Invisalign i reconeguda amb el títol Invisalign Platinum. Està certificada amb el Màster Damon (2 anys de durada).

Objectius

La dificultat de l’ortodòncia no és moure dents. Si ens empenyéssim amb el dit una dent per diverses hores al dia, la mouríem fàcilment. La dificultat està en:

  • Aconseguir la màxima estètica final.
  • Aconseguir un tractament el més ràpid possible i amb les mínimes molèsties.
  • El més important i difícil: Que les dents es mantinguin en el lloc decidit i no tornin a la seva posició original o es moguin.

Això s’aconsegueix amb un bon estudi previ del cas, que permet elaborar el millor Pla de Tractament. Aquesta és la part crítica i on un professional experimentat marca la diferència.

Resultats

Més de 1.200 pacients ho avalen.

Preu ortodòncia

El preu de l’ortodòncia és sempre important, però sol anar íntimament lligat a la comoditat del tractament, l’experiència, habilitat i formació del ortodoncista, així com els resultats estètics i funcionals. És un repte garantir durant els anys posteriors que els resultats aconseguits es mantinguin i les dents no tornin a desequilibrar. El 5% dels nous pacients en algun moment ja va portar algun tipus d’ortodòncia i o bé no va quedar bé o les seves dents s’han tornat a moure. Creiem que en el cas de la salut, el preu és important però no la variable que ens ha de permetre prendre decisions encertades.

A les nostres clíniques de Reus i Tarragona tenim uns preus d’ortodòncia, igual que la resta de tractaments, molt ajustats amb els millors sistemes del mercat i les últimes innovacions. És la nostra manera d’oferir Odontologia Amiga.

Vine i et donarem una segona opinió i un pressupost tancat sense compromís. Per a la teva comoditat, t’oferirem un pla de pagaments mensuals personalitzat durant la durada del tractament. També disposem d’altres opcions de finançament a la teva disposició.

Quant valen unes sabates? La resposta habitual és “depèn de les sabates”. Hi ha ortodòncia barata o econòmica que igual que les sabates poden sortir cara. Posa en dubte les ofertes d’ortodòncia. Som experts en utilitzar el sistema d’ortodòncia més indicat per a cada pacient. Honestament et donarem la nostra opinió, com li donaríem a un amic. Això és Odontologia Amiga.

Truca a la nostra clínica de Tarragona o de Reus, o envia el formulari adjunt i et trucarem!

Al nostre blog: