ortodoncia tarragona

L’Ortodòncia és una de les especialitats més importants en Alba Clínica Dental ja que proporciona al pacient enormes efectes positius.

 

Ortodòncia Infantil, per a Joves i Adults

L’edat del pacient és determinant per saber les possibilitats de moviment de les estructures dentals. Som experts a ajustar les diferents tècniques a cada perfil d’edat per aconseguir els millors resultats. Volem que els nostres pacients estiguin còmodes i confiats, per això sabem que també l’edat condiciona social i laboralment el tractament d’ortodòncia. Sabem el que necessita, sabem el que li preocupa. Fem Odontologia Amiga.

Tractaments d’ortodòncia per a cada pacient

Existeixen diversos sistemes d’ortodòncia per aconseguir un somriure fantàstic. Li exposarem els avantatges de cadascun d’ells i li ajudarem a prendre la millor decisió, igual que un amic expert faria amb vostè per donar-li el millor consell. És la nostra manera de ser. És Odontologia Amiga.

Perquè triar Alba Clínica Dental per la meva ortodòncia?

Formació

L’ortodòncia requereix un profund coneixement, passió i estudi. La Dra Font de Rubinat té el Màster d’Ortodòncia per la Universitat de Barcelona (cada any només surten 8 alumnes). És Odontopediatra per Sant Joan de Déu de Barcelona. Està certificada per Invisalign i reconeguda amb el títol Invisalign Platinum. Està certificada amb el Màster Damon (2 anys de durada).

Objectius

La dificultat de l’ortodòncia no és moure dents. Si ens empenyéssim amb el dit una dent per diverses hores al dia, la mouríem fàcilment. La dificultat està en:

  • Aconseguir la màxima estètica final.
  • Aconseguir un tractament el més ràpid possible i amb les mínimes molèsties.
  • El més important i difícil: Que les dents es mantinguin en el lloc decidit i no tornin a la seva posició original o es moguin.

Això s’aconsegueix amb un bon estudi previ del cas, que permet elaborar el millor Pla de Tractament. Aquesta és la part crítica i on un professional experimentat marca la diferència.

Resultats

Més de 1.200 pacients ho avalen.