Ortodòncia

Una de les especialitats més importants, ja que proporciona al pacient enormes efectes positius.

L’ortodòncia és l’especialitat que s’encarrega del tractament de les possibles anomalies en la forma, la posició i la funció de les estructures dentals i maxil·lofacials.

Els nostres ortodoncistes estan especialitzats en l’art de diagnosticar, prevenir i corregir les possibles alteracions mitjançant l’ús i control de diferents tipus de tractaments i dispositius.

Una ortodòncia per a cada edat

L’edat del pacient és determinant per a saber les possibilitats de moviment de les estructures dentals. I a Alba Clínica Dental som experts a ajustar les diferents tècniques a cada perfil d’edat per a aconseguir els millors resultats.

Sabem el que necessites, sabem el que et preocupa, i per això oferim tractaments d’ortodòncia ajustats per a cada edat:

Un tractament per a cada pacient

Existeixen diversos sistemes d’ortodòncia per a aconseguir un somriure fantàstic. T’exposarem els avantatges de cadascun d’ells i t’ajudarem a prendre la millor decisió.

Tip —

Quin tipus d’ortodòncia és més convenient?

L’estil de vida, la patologia i els objectius del pacient acabaran definint la idoneïtat d’un tractament mitjançant brackets (Damon) o mitjançant ortodòncia invisible (Invisalign).

Els nostres ortodoncistes, experts en totes dues tècniques, et donaran el millor consell per al teu cas de manera honesta després d’avaluar el teu cas particular.

Per què triar Alba Clínica Dental per a la meva ortodòncia?

Per a aconseguir els millors resultats i que els nostres pacients se sentin còmodes i confiats ens enfoquem en les següents àrees principals:

Formació

El nostre equip d’ortodoncistes té un profund coneixement, amb estudis certificats en aquesta àrea (Invisalign, Damon, etc), a més d’una gran passió per la seva feina.

Objectius

Aconseguir els millors resultats amb les mínimes molèsties i en el menor temps possible. A més que les dents no tornin a la seva posició original o no es moguin.

Resultats

Amb un minuciós estudi previ elaborem el millor pla de tractament perquè els nostres professionals experimentats aconsegueixin els millors resultats per a cada cas.

Preu d’un tractament de ortodòncia

El preu de l’ortodòncia és sempre important, però sol anar íntimament lligat a la comoditat del tractament, l’experiència, habilitat i formació de l’ortodoncista, així com els resultats estètics i funcionals. És un repte garantir durant els anys posteriors que els resultats aconseguits es mantinguin i les dents no es tornin a desequilibrar.

El 10% de nous pacients en algun moment ja ha portat algun tipus d’ortodòncia. O el tractament no va quedar bé o les seves dents s’han tornat a moure. Creiem que en el cas de la salut, el preu és important, però no és la variable que ens ha de permetre prendre decisions encertades.

Quant valen unes sabates? La resposta habitual sol ser: “depèn de les sabates”. Hi ha ortodòncia barata o econòmica, que igual que les sabates poden sortir cares. Posa en dubte les ofertes en ortodòncia. Som experts a utilitzar el sistema d’ortodòncia més indicat per a cada pacient. Honestament et donarem la nostra opinió, com la hi donaríem a un amic. Això és Odontologia Amiga.

Vine i et donarem una segona opinió i un pressupost tancat sense compromís. Per a la teva comoditat, t’oferirem un pla de pagaments mensuals personalitzat durant la durada del tractament. També disposem d’altres opcions de finançament a la teva disposició.

A les nostres clíniques de Reus i Tarragona tenim uns preus d’ortodòncia, igual que en la resta de tractaments, molt ajustats amb els millors sistemes del mercat i les últimes innovacions. És la nostra manera d’oferir Odontologia Amiga. Consulta els nostres preus en Invisalign i els nostres preus en ortodòncia amb brackets Damon.

Necessites més informació sobre ortodòncia?

Per ajudar-te a prendre la millor decisió per la teva salut i perquè et quedis amb un somriure genial…

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

L’experiència dels nostres pacients

Alguns clients d’Alba dental t’expliquen la seva experiència:

Els resultats dels nostres tractaments

Abans i després de casos reals. Els professionals experts d’Alba aconsegueixen planificar tractaments per aconseguir resultats excepcionals.


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00