Problema de roncar

tractament dels roncsÉs molt probable que vostè o algun membre de la seva família ronqui. Actualment, les estadístiques afirmen que almenys un 65% d’homes i un 40% de dones ronquen.

Durant el son els músculs encarregats de mantenir permeable la via respiratòria sofreixen una relaxació. El pas de l’aire a nivell de la faringe es veu dificultat i com a conseqüència, els teixits tous vibren produint el ronc. En moltes ocasions una falta de flux d’aire produeix una caiguda dels nivells d’oxigen a la sang, el cervell es veu alertat per aquest descens el que produeix nombroses interrupcions del son durant tota la nit.

En alguns casos de roncs severs pot arribar a aparèixer apnea obstructiva nocturna amb implicacions serioses per a la salut. En aquesta síndrome, l’entrada d’aire aportat per la respiració no passa de les vies aèries superiors, però el moviment dels músculs del diafragma continua. Això passa durant el son i és el resultat del col·lapse o obstrucció total de les vies aèries. El pacient es desperta amb un ronc més fort i de seguida torna a dormir-se. No obstant això, això pot causar fragmentació del son i, mala oxigenació cel·lular i sensació de cansament l’endemà.

Hi ha característiques físiques (sobrepès, oclusió dental compromesa …) i determinats hàbits que afavoreixen els roncs. Entre aquests hàbits que produeixen una major relaxació dels músculs i afavoreixen el ronc està la ingesta de begudes alcohòliques (l’alcohol és un relaxant muscular), el tabac (que és un factor irritant), les digestions pesades o ficar-se al llit massa cansat.

Solució per no roncar

apnea del soLa solució a tots aquests problemes és l’ús d’un dispositiu intraoral que està indicat per al tractament del ronc de l’apnea del son. La seva acció es basa en un avançament controlat i confortable de la mandíbula, mitjançant l’increment del to muscular a nivell de la línia aèria. D’aquesta forma senzilla es facilita el pas d’aire eliminant el ronc i millorant els episodis d’apnea que es tradueixen en una notable millora de la qualitat de vida dels pacients.

Avantatges

Els dispositius utilitzats, com el Orthoapnea, representen l’última generació de dispositius i és l’única solució contrastada per al tractament de la roncopatía i l’apnea del son. L’eficàcia ha estat provada en diferents estudis clínics i en l’actualitat és el dispositiu usat, provat i recomanat en les principals unitats del son dels hospitals més destacats d’Espanya.

roncar tarragona reusL’ús de la pròtesi redueix significativament el ronc i les apnees permetent als pacients recuperar el patró de son normal, normalitzar la hipertensió i eradicar la somnolència diürna excessiva que en molts pacients aconsegueix nivells inhabilitants per a la seva vida quotidiana. L’ús de dispositius intraorals en una opció de tractament senzilla, no invasiva i plenament reversible el que li confereix una facilitat i immediatesa terapèutica que l’avantatge davant les altres solucions de tractament.

Inconvenients

Cap. Els dispositius que li oferim poden acabar amb els roncs, l’apnea del son i retornar a molts pacients i les seves parelles la qualitat de son i de vida de la qual durant anys s’han vist privats.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Al nostre blog: