Problema de roncar

tractament dels roncsÉs molt probable que vostè o algun membre de la seva família ronqui. Actualment, les estadístiques afirmen que almenys un 65% d’homes i un 40% de dones ronquen.

Durant el son els músculs encarregats de mantenir permeable la via respiratòria sofreixen una relaxació. El pas de l’aire a nivell de la faringe es veu dificultat i com a conseqüència, els teixits tous vibren produint el ronc. En moltes ocasions una falta de flux d’aire produeix una caiguda dels nivells d’oxigen a la sang, el cervell es veu alertat per aquest descens el que produeix nombroses interrupcions del son durant tota la nit.

En alguns casos de roncs severs pot arribar a aparèixer apnea obstructiva nocturna amb implicacions serioses per a la salut. En aquesta síndrome, l’entrada d’aire aportat per la respiració no passa de les vies aèries superiors, però el moviment dels músculs del diafragma continua. Això passa durant el son i és el resultat del col·lapse o obstrucció total de les vies aèries. El pacient es desperta amb un ronc més fort i de seguida torna a dormir-se. No obstant això, això pot causar fragmentació del son i, mala oxigenació cel·lular i sensació de cansament l’endemà.

Hi ha característiques físiques (sobrepès, oclusió dental compromesa …) i determinats hàbits que afavoreixen els roncs. Entre aquests hàbits que produeixen una major relaxació dels músculs i afavoreixen el ronc està la ingesta de begudes alcohòliques (l’alcohol és un relaxant muscular), el tabac (que és un factor irritant), les digestions pesades o ficar-se al llit massa cansat.

Solució per no roncar

apnea del soLa solució a tots aquests problemes és l’ús d’un dispositiu intraoral que està indicat per al tractament del ronc de l’apnea del son. La seva acció es basa en un avançament controlat i confortable de la mandíbula, mitjançant l’increment del to muscular a nivell de la línia aèria. D’aquesta forma senzilla es facilita el pas d’aire eliminant el ronc i millorant els episodis d’apnea que es tradueixen en una notable millora de la qualitat de vida dels pacients.

Avantatges

Els dispositius utilitzats, com el Orthoapnea, representen l’última generació de dispositius i és l’única solució contrastada per al tractament de la roncopatía i l’apnea del son. L’eficàcia ha estat provada en diferents estudis clínics i en l’actualitat és el dispositiu usat, provat i recomanat en les principals unitats del son dels hospitals més destacats d’Espanya.

roncar tarragona reusL’ús de la pròtesi redueix significativament el ronc i les apnees permetent als pacients recuperar el patró de son normal, normalitzar la hipertensió i eradicar la somnolència diürna excessiva que en molts pacients aconsegueix nivells inhabilitants per a la seva vida quotidiana. L’ús de dispositius intraorals en una opció de tractament senzilla, no invasiva i plenament reversible el que li confereix una facilitat i immediatesa terapèutica que l’avantatge davant les altres solucions de tractament.

Inconvenients

Cap. Els dispositius que li oferim poden acabar amb els roncs, l’apnea del son i retornar a molts pacients i les seves parelles la qualitat de son i de vida de la qual durant anys s’han vist privats.

Sol·licitar informació

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Sel·lecciona una clínica:


Al nostre blog:

dolor mandibula dentista

Dolor de mandíbula i els seves conseqüències

Tens dolor de mandíbula, dolor al mastegar, soroll o “Clic” quan obres o tanques la boca, mal de cap, migranyes. Vertígens o marejos. Apretes les dents (bruxisme), durant el dia o la nit. Sents sorolls dins de l’oïda? Tens dolors cervicals repetitius o crònics. Ronques o tens sequedat bucal? Et podem ajudar amb el tractament…

Details

calidad comodidad dental reus tarragona

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral Hem incorporat a Alba Clínica Dental  un dels primers escàners intraorals del país. Qualitat i comoditat pels nostres pacients són dos pilars de la nostra Odontologia Amiga. És una aposta econòmica valenta i un repte formatiu que igual que en d’altres àmbits s’enceta, però no te fi. Estem…

Details

Cuida la teva salut dental cuidant el teu raspall

Bacteris en el meu raspall dental?

Bacteris en el teu raspall dental? En un raspall dental poden habitar més de 10 milions de bacteris. La mateixa quantitat que en una escombreta per netejar el vàter. Per això és convenient protegir-se un de mateix i a la resta de la família de contagis mutus. Per exemple, després d’una grip o una infecció…

Details

clinica dental Reus y Tarragona

Pacients Especials a Alba Clínica Dental

Pacients Especials a Alba Clínica Dental Un dels objectius d’Alba Clínica Dental tant a Tarragona com a Reus és fer arribar l’odontologia de qualitat a tothom. Per aquest motiu ens volem apropar també als nens i nenes que pateixen paràlisi cerebral. Tenim els professionals formats per tractar aquests pacients especials i l’energia per ajudar-los. El…

Details