neteja dental

Les nostres neteges dentals tenen una durada molt superior a la mitjana. No són neteges “per sortir del pas”. Juntament amb les revisions, són la peça clau d’una bona salut dental.

Tenim aproximadament 32 dents. No es poden fer higienes professionals en 20 minuts. El nostre compromís amb la Odontologia Amiga ens porta a fer tractaments que duren de mitjana 60 minuts.

La neteja dental és un tractament laboriós que les nostres Higienistes titulades realitzen amb cura, comoditat pel pacient, professionalitat i la màxima perfecció.

Inclou 5 tractaments

 1. Exploració bucal per valorar l’estat de les genives, dents i mucoses (llengua, llavis, …)
 2. Neteja bucal per eliminar la tosca (sarro) més dur. Amb els nostres equips especials no hi ha desgast de les dents, ja que no hi ha contacte. La neteja es realitza 100% per Ultrasons.
 3. Neteja amb raspall rotatori i pasta especial de profilaxis. Ens permet treure les taques entre les dents i abrillantar-les
 4. Neteja bucal manual. Amb unes tires especials eliminem les taques entre les dents per retornar el seu aspecte sa i net.
 5. Assessorament en les tècniques d’higiene bucal a casa. Raspall manual o elèctric, fil o seda dentals, raspalls interproximals, Waterpick, …

6 beneficis clars

 1. Combatre el mal alè
 2. Prevenir malalties bucals com les càries, gingivitis o periodontitis
 3. Treure taques antiestètiques i que envelleixen el nostre somriure produïdes pel cafè, tabac i alguns aliments.
 4. Desinflamar les genives i ajudar a que deixin de sagnar.
 5. Eliminar la tosca (sarro) i la brutícia acumulada.
 6. Prevenció de malalties sistèmiques i d’altres com el càncer oral

Cada quant?

Es recomana cada 6 mesos si hi ha malaltia periodontal. Si no anualment.
Encara que es mantingui una correcta higiene bucodental hi ha parts de la boca que no arribem a netejar correctament i és la higienista dental la que en ajudarà a mantenir una bona salut

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu: