neteja dental

Preu neteja dental

Molts dels nostres pacients tenen neteja dental gratis a la seva mútua, pero venen a fer-les amb les nostres higienistes. Saben que per coherència no podem acceptar mútues i a pesar de tot venen. Ens sentim orgullosos de que es reconegui la nostra voluntat d’oferir Odontologia Amiga. Les nostres neteges dentals tenen una durada molt superior a la mitjana. No són neteges “per sortir del pas”. Juntament amb les revisions, són la peça clau d’una bona salut dental. Per això el preu de la neteja dental és molt ajustat, com la resta dels nostres tractaments, però és impossible que sigui gratis.

Tenim aproximadament 32 dents. No es poden fer higienes professionals en 20 minuts. El nostre compromís amb la Odontologia Amiga ens porta a fer tractaments que duren de mitjana 45-60 minuts.

La neteja dental o neteja bucal és un tractament laboriós que les nostres Higienistes titulades realitzen amb cura, comoditat pel pacient, professionalitat i la màxima perfecció.

La nostra neteja bucal inclou:

 1. Exploració bucal per valorar l’estat de les genives, dents i mucoses (llengua, llavis, …)
 2. Neteja dentalper eliminar la tosca (sarro) més dur. Amb els nostres equips especials no hi ha desgast de les dents, ja que no hi ha contacte. La neteja es realitza 100% per Ultrasons.
 3. Neteja amb raspall rotatori i pasta especial de profilaxis. Ens permet treure les taques entre les dents i abrillantar-les
 4. Neteja dental manual. Amb unes tires especials eliminem les taques entre les dents per retornar el seu aspecte sa i net.
 5. Assessorament en les tècniques d’higiene bucal a casa. Raspall manual o elèctric, fil o seda dentals, raspalls interproximals, Waterpick, …

Beneficis d’una neteja dental professional

 1. Combatre el mal alè
 2. Prevenir malalties bucals com les càries, gingivitis o periodontitis
 3. Treure taques antiestètiques i que envelleixen el nostre somriure produïdes pel cafè, tabac i alguns aliments.
 4. Desinflamar les genives i ajudar a que deixin de sagnar.
 5. Eliminar la tosca (sarro) i la brutícia acumulada.
 6. Prevenció de malalties sistèmiques i d’altres com el càncer oral

Cada quant es recomana una higiene dental?

Es recomana cada 6 mesos si hi ha malaltia periodontal. Si no anualment.
Encara que es mantingui una correcta higiene bucodental hi ha parts de la boca que no arribem a netejar correctament i és la higienista dental la que en ajudarà a mantenir una bona salut.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Al nostre blog: