odontologia holistica

Piorrea i gingivitis

Piorrea i gingivitis són les malalties més comunes a Europa per damunt de l’atac de cor, embòlia, càncer o Alzheimer. Les malalties de les genives (piorrea i gingivitis) són més comunes que totes les anteriors juntes. Les bones notícies són que aquestes malalties es poden prevenir i tractar fàcilment.

Consisteix en una infecció de les genives i l’os del voltant de la dent que el sistema immunològic no pot eliminar. Les genives malaltes sense tractament són la causa del 70% de les pèrdues dentals. Els primers símptomes són el sagnat de les genives, la inflamació i el mal alè.

Els estudis indiquen que els bacteris que infecten les genives poden viatjar a altres parts del cos. Està comprovat que si la infecció no es tracta, s’incrementa notablement el risc de tenir altres malalties, com es veu a la il·lustració de l’esquerra.

El raspat de genives la solució

El raspat consisteix en un tractament específic de neteja que elimina els bacteris acumulats per sota de la línia de les genives. Posteriorment en alguns casos es recomanarà cirurgia periodontal.

tractaments genives

Avantatges de tenir cura de les genives

Mantenir les pròpies dents i eliminar riscos per a la resta del cos.

Tractament genives tarragona

Inconvenients dels tractaments de genives


El tractament s’ha de fer en estadis inicials de la malaltia per aconseguir els millors resultats. Caldrà la col·laboració del pacient per adquirir nous hàbits. El 70% de l’èxit del tractament depèn del pacient i caldrà repetir-lo periòdicament. Nosaltres estarem al costat!

Alternatives al tractament de genives

Cap recomanable.

Preu raspat genives

El preu del raspat de genives o allisat radicular depèn de cada cas. S’ha de valorar l’estat de la situació per determinar el número de sessions necessàries i la millor tècnica per aturar la malaltia.

Truca a la nostra clínica dental de Tarragona o a la nostra clínica dental de Reus per concertar una visita o envia el formulari adjunt i ho farem nosaltres. Et donarem et teu diagnòstic i un pressupost  sense compromís. T’esperem!

A aquesta web trobarà un test per valorar l’estat de salut de les seves genives i també informació interesant.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: