odontologia holistica

Quina és la malaltia més comuna a Europa? Atac de cor, embòlia, càncer, Alzheimer?… Sorprenentment les malalties de les genives (piorrea i gingivitis) són més comunes que totes les anteriors juntes. Les bones notícies són que aquestes malalties es poden prevenir i tractar fàcilment.

Consisteix en una infecció de les genives i l’os del voltant de la dent que el sistema immunològic no pot eliminar. Les genives malaltes sense tractament són la causa del 70% de les pèrdues dentals. Els primers símptomes són el sagnat de les genives, la inflamació i el mal alè.

Els estudis indiquen que els bacteris que infecten les genives poden viatjar a altres parts del cos. Està comprovat que si la infecció no es tracta, s’incrementa notablement el risc de tenir altres malalties, com es veu a la il·lustració de l’esquerra.

La solució

El raspat. Consisteix en un tractament específic de neteja que elimina els bacteris acumulats per sota de la línia de les genives. Posteriorment en alguns casos es recomanarà cirurgia periodontal.

tractaments genives

Avantatges

Mantenir les pròpies dents i eliminar riscos per a la resta del cos.

Tractament genives tarragona

Inconvenients


El tractament s’ha de fer en estadis inicials de la malaltia per aconseguir els millors resultats. Caldrà la col·laboració del pacient per adquirir nous hàbits. El 70% de l’èxit del tractament depèn del client i caldrà repetir-lo periòdicament.

Alternatives

Cap recomanable.

A aquesta web trobarà un test per valorar el seu estat i molta informació interesant.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Parlen els nostres clients