La seguretat, qualitat i comoditat en els tractaments són el nostre punt de partida. Estudiem cada cas detalladament i proposem només les millors opcions de tractament i ho fem només pensant en el pacient. En res més. Només els tractaments que proposaríem a un amic o a un familiar.

Apliquem l’odontologia mínimament invasiva, basada en el tractament conservador de la boca, una cirurgia més respectuosa i a mida per cada pacient.

L’odontologia amiga significa també disminuir l’ansietat i atenuar les pors que als pacients els pot generar anar al dentista.

Els millors tractaments de la forma menys invasiva

L’Odontologia Mínimament Invasiva (OMI) està basada en el respecte, la conservació, la qualitat, l’enfocament holístic i l’eficàcia amb menys molèsties i menys costos a llarg termini per al pacient.

Utilitzem les tècniques més sofisticades que ens permeten oferir Odontologia Mínimament Invasiva.

Treballem des de tres àmbits: tractaments, tecnologia i hàbits.

Els tractaments de l’Odontologia Mínimament Invasiva

Utilitzem materials biocompatibles, remineralització, regeneració de teixits i empelts ossis, incrustacions dentals (en lloc de fundes o corones), fèrules de descàrrega, fisioteràpia mandibular, ortodòncia invisible Invisalign, cirurgia guiada per ordinador, ortodòncia DAMON sense extraccions dentals

La seguretat i la comoditat dels tractaments són el nostre punt de partida. Apliquem l’odontologia mínimament invasiva, basada en el tractament conservador de la boca, una cirurgia més respectuosa i a mida de cada pacient.

La tecnologia de l’Odontologia Mínimament Invasiva

Pot sonar a llista de “trastos” que tenim, però et garantim que a ulls experts és una manera especial de fer odontologia:

Els hàbits i l’Odontologia Mínimament Invasiva

L’Odontologia Mínimament Invasiva (OMI) té com a base la prevenció i el diagnòstic precoç. Ens esforcem en anar més enllà del diagnòstic (“té una càries”) i preguntar-nos per l’origen de la malaltia del pacient i suggerir canvis d’hàbits, si ens ho permet.

L’objectiu final és millorar la salut dental i de la resta del cos a llarg termini. El nostre compromís és acompanyar en aquest procés als nostres pacients.

Fer Odontologia Mínimament Invasiva, és fer Odontologia Amiga

Odontologia amiga significa fer els tractaments amb tècniques innovadores que són més respectuoses, còmodes i que permeten una recuperació millor i més ràpida del pacient. Quan un amic fa un treball per a nosaltres, segur que ho fa de la forma més delicada, encara que sigui més laboriosa, per a fer-nos sentir millor i aconseguir millors resultats, no? Així ho fem nosaltres.

Odontologia amiga significa també anar més enllà “d’arreglar dents” i ajudar a que els pacients tinguin cura de la seva salut per a evitar la malaltia.

Segona opinió gratuïta i sense compromís

Vine a conèixer com l’Odontologia mínimament invasiva et pot ajudar.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

Els resultats dels nostres tractaments

Abans i després de casos reals. Els professionals experts d’Alba aconsegueixen planificar tractaments per aconseguir resultats excepcionals.


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00