Espais en harmonia

Que tant els pacients com els professionals puguin estar tranquils i relaxats en un espai lluminós, còmode, agradable i segur és garantia de millors resultats i de millors somriures. Molts pacients ens diuen “la vostra clínica no sembla un dentista i em fa sentir tranquil”.

Per al pacient els beneficis van més enllà del benestar. Està estudiat que beneficia a més la resposta del seu sistema immunitari i a la capacitat de recuperació i sanació.

La calidesa de l’espai és part del tractament

Els espais harmoniosos també afavoreixen el benestar, concentració, satisfacció i qualitat d’atenció de tot l’equip. Tot això al seu torn beneficia al pacient.

Odontologia amiga significa oferir un espai amic. Quan un amic ens rep a casa seva segur que fa esforços perquè estiguem a gust, no? Doncs així ho fem nosaltres també.

Espais saludables

Està demostrat que les radiacions electromagnètiques i els corrents subterranis d’aigua afecten les persones i al seu sistema immunitari. També, la mateixa disposició dels espais (orientació cardinal, funció, circulació de l’energia, etc.) així com altres característiques sensorials com les olors, colors i formes, també tenen un paper important en la sensació que aquests espais generen.

En les nostres clíniques, tots aquests elements han estat estudiats i cuidats al detall pel prestigiós geobiòleg i expert en Feng Shui Pere Vila.

Espais sans

Ens preocupa que l’aire de la clínica es mantingui sa, per això utilitzem un sistema automàtic d’extracció i renovació d’aire.

L’aire que s’incorpora a cada estada, de manera independent, és tractat amb raigs ultraviolats UVC (ocults en els conductes d’aire perquè siguin segurs), eliminant així virus i bacteris. Aproximadament cada hora circula unes 20 vegades el total del volum d’aire per aquest sistema desinfectant. Aconseguim així una capa addicional de bioseguretat.

També utilitzem plantes naturals com la sanseviera que ajuden a purificar l’aire de compostos orgànics volàtils.

Regularment una empresa certificadora externa, sense avís previ, analitza els diferents espais de les clíniques.

Es prenen mostres de l’aire i de diverses superfícies (instrumental, butaques i llums dentals, teclats…). Amb aquestes mostres es realitzen diversos tests bacteriològics (test bacterià, test fúngic, test RT-PCR per a SARS-CoV-2 ambiental i superfícies).

L’objectiu és validar i certificar els processos de desinfecció i control de bio-contaminació per a poder oferir als pacients i a l’equip un entorn sa i segur d’asèpsia controlada.

Experts en aromateràpia ens han ajudat a desenvolupar un sistema perquè l’aire de la clínica generi benestar als pacients i a l’equip. També amb l’objectiu que la clínica no «faci olor de dentista». A l’aire net i sa, s’incorporen olis essencials naturals detingudament seleccionats.

Utilitzem olis essencials 100% bio que provenen d’extractes de plantes i contenen compostos volàtils biològicament actius que ajuden al fet que el procés de curació del propi cos s’activi. Els combinem segons l’època de l’any i el benefici que volem proporcionar (calma, energia, sanació, …) alguns d’ells són: Mandarina, Lavanda, Taronja dolça, Elmi, Romaní, Ravintsara, …

Vine a coneixe’ns

T’oferim una primera visita sense compromís que inclou estudi i valoració de l’estat de la teva salut bucodental.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

També et pot interessar


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00