La col·locació de pròtesis dentals és un tractament sofisticat que requereix habilitats i experiència per a aconseguir resultats estètics, còmodes i de llarga vida útil.

Les pròtesis sobre implants són la millor solució per a reposar una peça dental perduda, millorant en gran manera els resultats respecte a altres solucions existents, com ponts dentals o pròtesis removibles.

Amb les pròtesis sobre implants s’aconsegueix:

Màxima comoditat

Les pròtesis sobre implants no donen cap molèstia ni es veuen.

Millor estètica

Tampoc es noten des de fora. Estrena un somriure nou.

Peces intactes

Permet mantenir intactes les peces dentals contigües.

Major conservació

Permet conservar l’os de la mandíbula i/o maxil·lar.

Millor masticació

Ajuda a millorar la funció masticatòria i, per tant, la digestió.

Tipus de pròtesis dentals

Existeixen diferents tipus de pròtesis sobre implants que poden aplicar-se en funció de les necessitats de cada cas. Bàsicament hi ha 3 variables a tenir en compte:

Combinant aquestes variables, tindrem els següents tipus de pròtesis i casos en els quals es poden aplicar pròtesis dentals:

Per a reposar una sola peça:
Implants unitaris

La pròtesi dental o implant unitari és la millor solució per a reposar una sola peça dental perduda. Es tracta de reemplaçar una sola peça obtenint els millors resultats en comoditat, estètica i durabilitat.

Prótesis dentales de una sola pieza: Implantes unitarios
Prótesis dentales para varias piezas adyacentes: Puente sobre implantes

Per a reposar diverses peces adjacents:
Pont sobre implants

Els ponts sobre implants són la millor solució per a reposar la manca de diverses peces consecutives o adjacents.

En aquest cas són els implants els que actuen com a pilars del pont i entre ells es col·loquen les peces dentals que es necessiti reposar.

Amb les tècniques actuals no és necessari posar un implant per cada peça perduda i s’aconsegueix la màxima comoditat amb la millor estètica.

Per a reposar totes les peces:
Dentadura sobre implants

La dentadura sobre implants, també anomenada sobredentadura, és l’opció més econòmica i senzilla per a aconseguir que les pròtesis dentals convencionals no es moguin en mastegar.

Quan un pacient porta pròtesis removibles per un temps, l’os que les sustenta es va degradant i aplanant. Això, inevitablement, fa que les pròtesis es moguin i donin problemes.

Per a solucionar-ho es col·loquen entre 2 i 4 implants i, sobre ells, es col·loca una pròtesi completa.

La dentadura sobre implants proporciona un confort i seguretat increïble respecte a les pròtesis removibles convencionals, tot i que requereix de ser retirada i netejada diàriament pel propi pacient i que s’han de realitzar ajustos regulars per al seu manteniment i el correcte control del seu desgast.

Existeixen algunes variants de les dentadures sobre implants (Locators, barres Akerman, estructura metàl·lica, barra micro fresada, etc) que poden semblar menors, però afecten molt al preu, a la comoditat i a la durada.

Recomanem que t’informis exactament de tots els detalls per a poder comparar preus de dentadures sobre implants i poder prendre una decisió encertada. A Alba et donarem el millor consell de manera honesta perquè puguis prendre la millor decisió.

Prótesis dentales para reponer todas las piezas: Dentadura sobre implantes
Prótesis dentales para reponer todas las piezas:  Prótesis híbrida

Per a reposar totes les peces:
Pròtesi híbrida

La pròtesi híbrida, com el seu propi nom indica, és una mescla. D’una banda és una pròtesi fixa (per al pacient) i per un altre és removible (per al dentista).

Aquesta dualitat té grans avantatges. La més important és per al pacient, ja que porta una pròtesi fixa amb la comoditat, tranquil·litat i estètica que significa, amb un esforç econòmic inferior a una pròtesi fixa de porcellana.

Després de col·locar entre 4 i 6 implants, depenent dels casos, s’ajusta sobre ells la pròtesi hibrida de manera fixa, amb una base realitzada en CAD-CAM i una estructura de resina per a aconseguir un ajust i comoditat perfectes.

La pròtesi híbrida és una excel·lent opció per a molts pacients per l’equilibri entre prestacions: qualitat, comoditat i estètica, a més és la millor opció quan s’ha perdut os i encara es busca la comoditat d’una pròtesi fixa.

Per a reposar totes les peces:
Pròtesi fixa

La pròtesi fixa sobre implants és la millor opció sens dubte. Proporciona la millor estètica al costat de la màxima naturalitat, resistència, comoditat i durabilitat.

Sobre 6 o 8 implants dentals es posa una estructura de titani o zirconi totalment fixa realitzada amb l’última tecnologia CAD-CAM per a un ajust i comoditat perfectes.

Les peces individuals que formen la pròtesi realcen el somriure d’una forma increïble. Això permet col·locar porcellana d’última generació, zirconi o ceròmer, per a aconseguir uns resultats estètics espectaculars.

Tot i que el preu d’una pròtesi fixa sobre implants és més elevat que altres tractaments, el resultat de la inversió serà molt superior i assegurarà una major durabilitat.

Prótesis dentales para reponer todas las piezas:  Prótesis fija

Beneficis de les pròtesis sobre implants

Les pròtesis sobre implants són la solució que més s’assembla a recuperar les peces que s’han perdut. No cal rebaixar altres peces per a posar un pont, ni cal sofrir per si la dentadura es mou.

Beneficis per a la salut

Permeten mastegar i menjar tota mena d’aliments, ja que són tan resistents i còmodes com els peces naturals. Eviten infeccions, mal alè i problemes digestius.

A més, a Alba Clínica Dental es realitzen sempre amb cirurgia mínimament invasiva gràcies a la formació i experiència dels nostres especialistes i a les nostres modernes eines com la radiografia 3D o el TAC dental.

Beneficis psicològics i socials

Oblida’t dels complexos, així com d’experimentar dificultats en parlar o menjar i de viure situacions incòmodes.

Aconseguir una boca sana i bonica permet recuperar la confiança i la seguretat. En molts casos podem col·locar els implants i les peces el mateix dia per a una màxima comoditat.

Beneficis estètics

Ningú notarà que portes pròtesis sobre implants. Tots veuran que el teu somriure torna a ser natural, la cara rejoveneix i s’evita l’enfonsament facial que tant envelleix.

A Alba Clínica Dental utilitzem materials de la màxima qualitat estètica i amb la màxima biocompatibiltat, com el zirconi o el ceròmer, sempre amb la precisió, comoditat i delicadesa dels sistemes CAD-CAM.

Preu de les pròtesis sobre implants

Com tots els tractaments més sofisticats, el preu de la pròtesi sobre implants és superior a altres solucions convencionals com els ponts o les fundes dentals. S’ha de tenir en compte que es tracta d’una cirurgia i, per tant, el temps de realització i planificació és superior al d’altres procediments. No obstant, els avantatges que ofereix el tractament de pròtesi sobre implants a mitjà i llarg termini són enormes.

Per això el preu de la pròtesi sobre implants, fins i tot sent important, no ha de ser la variable principal per a prendre una decisió. A més t’oferirem plans de finançament adaptats a les teves necessitats.

Comença el teu tractament de pròtesis dental

Demana cita a les nostres clíniques a Tarragona o a Reus i et donarem pressupost sense compromís, de forma honesta i pensant únicament en el teu interès.

Demana una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

També et pot interessar

Els resultats dels nostres tractaments

Abans i després de casos reals. Els professionals experts d’Alba aconsegueixen planificar tractaments per aconseguir resultats excepcionals.


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00