Pròtesi sobre implants: La millor opció

Les fantàstiques solucions tècniques que s’han desenvolupat en l’àmbit de la pròtesi dental sobre implants, unit a la enorme fiabilitat dels implants dentals, fa que sigui la millor manera de recuperar el somriure. Son tractaments sofisticats que requereixen d’habilitats y experiència per aconseguir resultats estètics, còmodes i de llarga vida útil

Tipus de pròtesi sobre implants

Existeixen diferents tipus de pròtesi sobre implants en funció de les necessitats del pacient. Bàsicament hi ha 3 variables a combinar: numero de dents a reposar, comoditat desitjada i excel·lència estètica. En aquesta secció et donarem informació per que tinguis una aproximació, però tingues en compte que hi ha molts elements a considerar i que el millor és que et deixis aconsellar. Busca només professionals amb experiència, honestos, que exclusivament pensin en el benefici del pacient. No n’hi ha molts, però n’hi ha. A Alba el nostre equip és així. Això és odontologia amiga

Reposar una dent amb pròtesi sobre implants

La pròtesi sobre implants per reposar una dent perduda (implants unitaris) és la millor solució de les existents (ponts o pròtesi removible) per molts motius. Alguns d’ells són

pròtesi dental sobre un implant

 • La màxima comoditat.
 • La millor estètica.
 • Mantenir les peces dentals adjacents intactes. No passa el mateix amb un pont sobre dents naturals per exemple ja que els “pilars” són dents naturals que cal rebaixar. És a dir estem fent “malbé” i posant en risc dents sanes innecessàriament.
 • Mantenir l’os de la mandíbula / maxil · lar.
 • Millorar la funció masticatòria i per tant la digestió.

Reposar diverses dents amb pròtesi sobre implants

Reposar les dents perdudes és imprescindible per la teva salut general i també la dental. Els ponts sobre implants són la millor solució per reposar la manca de diverses dents. Els implants actuen com a “pilars” del pont i entre ells es col·loquen les dents necessaries. Els avantatges són importants:pròtesi sobre implants

 • No cal posar un implant per cada dent perduda
 • Màxima comoditat i estètica.
 • Mantenir les peces dentals contigües intactes. No passa el mateix amb un pont sobre dents naturals per exemple ja que els “pilars” són dents naturals que cal rebaixar. És a dir estem fent malbé i posant en risc dents sanes innecessàriament.
 • Mantenir l’os de la mandíbula / maxil·lar.
 • Millorar la funció masticatòria i per tant la digestió.

Reposar totes les dents: Dentadura sobre implants

dentadura sobre implants

La dentadura sobre implants, també anomenada sobredentadura, és l’opció més econòmica i senzilla per aconseguir que les pròtesis convencionals no es moguin al mastegar. Quan els pacients fa temps que porten pròtesi removibles (de “treure i posar”) l’os que les sustenta i fa que no es moguin es va perdent. Això inevitablement fa que les pròtesis removibles es moguin i donin problemes. Per solucionar aquest problema va aparèixer la dentadura sobre implants. Desprès de col·locar entre 2 i 4 implants, sobre ells amb uns anclatges es col·loca una pròtesi completa.

Tot i que la dentadura sobre implants cal ser retirada i netejada a diari pel propi pacient i realitzar ajustos regulars pel seu manteniment i desgast, dona un confort i seguretat increïbles respecte a la pròtesi convencional.

Hi ha diverses variants subtils de les dentadures sobre implants (Locators, barres Akerman, estructura metàl·lica, barres micro-fresades, ….) que poden semblar menors, però afecten molt al preu, a la comoditat i a la duració. Et recomanem que t’informis exactament de tots els detalls per poder comparar preus de dentadures sobre implants i poder pendre una decisió encertada. A Alba et donarem el millor consell de forma honesta per que puguis prendre la millor decisió.

Reposar totes les dents: Pròtesi hibrida

protesi dental hibrida

La pròtesi hibrida com el seu propi nom indica, és una “barreja”. Per una banda és una pròtesi fixa (pel pacient) i per altra “de treure i posar” (pel dentista). Aquesta dualitat té grans avantatges. El més important pel pacient, ja que porta una pròtesis fixa amb la comoditat, tranquil·litat i estètica que significa amb un esforç econòmic inferior a una pròtesi fixa de porcel.lana.

Després col·locar entre 4 i 6 implants, depenent dels casos, damunt s’ajusta la pròtesi hibrida de forma fixa (no “posar i treure”) amb base realitzada en CAD-CAM per un ajust i comoditat perfectes i estructura de resina. És una bona opció quan s’ha perdut os i es busca la comoditat d’una pròtesi fixa. La pròtesi hibrida és una excel·lent opció per a molts pacients per l’equilibri entre les prestacionsqualitatcomoditat i estètica.

Reposar totes les dents: Pròtesi fixa

pròtesi dental fixa sobre implants

La pròtesi fixa sobre implants és la millor opció sense dubte. Màxima estètica, naturalitat, resistència, comoditat i durabilitat són els principals motius.

Sobre 6 o 8 implants dentals es posa una estructura de titani o zirconi totalment fixa realitzada amb l’última tecnologia CAD-CAM per a un ajust i comoditat perfectes. Les dents individuals realcen el somriure d’una forma increïble. Això permet col·locar porcellana d’última generació, zirconi o ceròmer per aconseguir uns resultats estètics espectaculars.

Tot i que el preu d’una pròtesi fixa sobre implants és més elevat que altres tractaments de pròtesi sobre implants, el resultat de la inversió serà millor. Durant més anys podrà gaudir d’una inversió que li oferirà els millors resultats possibles diàriament. No ho dubti.

Avantatges de la pròtesi sobre implants

La pròtesi sobre implants és la solució més propera a les dents que s’han perdut. No cal rebaixar cap dent per posar un pont, ni cal patir per si la dentadura es mou.

 • Avantatges per a la salut: Permeten mastegar i menjar novament de tot. Són tan resistents i còmodes com les dents naturals. Eviten infeccions, mal alè i problemes digestius. Sempre amb cirurgia mínimanet invasiva gràcies a la formació i experiència dels nostres especialistes i a les nostres modernes eines com la radiologia 3D.
 • Avantatges psicològics i socials: Oblida’t de complexos, dificultats en parlar o menjar, situacions incòmodes. Aconseguir una boca sana i bonica permet recuperar la confiança i la seguretat. En molts casos podem col·locar el mateix dia els implants i les dents per una màxima comoditat.
 • Avantatges estètiques: Ningú notarà que portes implants. Tots veuran que el teu somriure torna a ser natural, la cara rejoveneix i s’evita l’enfonsament facial que tant envelleix. Utilitzem materials de la màxima qualitat estètica i biocompatibilitat com el Zirconi o ceròmer sempre amb la precisió, comoditat i delicadesa dels sistemes CAD-CAM.

Preu de la pròtesi sobre implants

Com tots els tractaments més sofisticades i millors, el preu de la pròtesi sobre implants és superior a altres solucions convencionals com els ponts i les fundes dentals. Es tracta d’una cirurgia i per tant el temps requerit és superior que amb altres procediments. Aquests inconvenients desapareixen quan es valoren a mitjà i llarg termini els avantatges que ofereix el tractament. Per això el preu de la pròtesi sobre implants , tot o ser molt important, no és la variable principal per prendre una bona decisió. Vine a demanar una segona opinió sobre la teva pròtesi sobre implants a  Tarragona o de la teva pròtesi sobre implants a  Reus. Ho farem sense compromís, d’una forma honesta i pensant únicament en el teu interès per ajudar-te a prendre la millor decisió. T’esperem!

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: