Plasma ric en factors de creixement. Tractament mínimament invasiu

El plasma ric en factors de creixement (també anomenat PRFG o PRGF) ens permet oferir Odontologia amiga. Aquella odontologia que ens agradaria rebre a nosaltres si estiguéssim al teu lloc com pacients. Tractaments amb les últimes innovacions, a mida i de forma mínimament invasiva.

Des de ja fa un temps s’ha estat utilitzant el plasma ric en factors de creixement amb èxit per a la recuperació traumatològica (sobretot en esportistes d’elit), així com també en oftalmologia, dermatologia i moltes altres disciplines mèdiques. També s’ha incorporat als tractaments dentals més avançats i per aquest motiu l’hem incorporat a la nostra pràctica diària, posicionant-nos com el primer centre dental a Reus i Tarragona que ofereix el plasma ric en factors de creixement.

Tot sent fidels a la filosofia holística que ens caracteritza, Alba Clínica Dental és un centre pioner a Reus i Tarragona en el tractament dels pacients a través de l’Odontologia Mínimament Invasiva (OMI). Per això. ens especialitzem en totes aquelles noves tècniques mèdiques i quirúrgiques que suposin una mínima intervenció de cara al pacient. El plasma ric en factors de creixement n’és una d’elles.

Què és el plasma ric en factors de creixement?

La tècnica del plasma ric en factors de creixement té com a base la potenciació de la capacitat que té el cos humà per curar-se a ell mateix. Mitjançant l’aïllament i la concentració de les proteïnes extretes de la sang del propi pacient, s’estimula l’autoreparació natural dels teixits danyats, fet que redueix notablement el temps de recuperació.

Aplicacions del plasma ric en factors de creixement en l’àmbit dental?

El plasma ric en factors de creixement (PRFG o PRGF) és especialment adequat per a la regeneració de teixits i la recuperació de la funcionalitat de les zones afectades per traumatismes o malalties greus. El tractament és especialment eficaç en les extraccions dentals, implants dentals i en els pacients que han sofert una pèrdua d’os mandibular o bé sofreixen defectes periodontals.

Com s’obté el plasma ric en factors de creixement?

El procés d’obtenció del plasma ric en factors de creixement és completament biocompatible, ràpid, segur i no invasiu. Aquests són els passos que cal seguir per a la seva obtenció:

  • En primer lloc, s’extreu una petita quantitat de sang al pacient.
  • Un cop ja es té la mostra de sang, es concentren totes les plaquetes de l’extracció mitjançant una centrifugació, que fa que se separin el plasma ric en plaquetes i la sang vermella.
  • Quan les plaquetes ja estan agrupades, s’activa l’alliberament dels factors de creixement (clorur càlcic).
  • En darrer lloc, s’aplica al pacient en format líquid, o bé es crea una membrana de fibrina autòloga.

Quins beneficis té el plasma ric en factors de creixement?

Els principals beneficis del plasma ric en factors de creixement en l’àmbit dental són bàsicament la reducció considerable del temps de recuperació i dels efectes secundaris. Es dóna una millora de la cicatrització i dels teixits que han de ser regenerats.

En el cas dels implants dentals es propicia una integració més ràpida de l’implant a l’os, el descens de la inflamació i el dolor i, sobretot, una reducció alta de complicacions en el post-operatori. També han sigut emprats amb èxit en les extraccions dentals, tractaments de pèrdua d’os i en els tractaments amb defectes periodontals.

Són segurs els factors de creixement?

A Alba Clínica Dental comptem amb professionals altament qualificats que dominen la tècnica del plasma ric en factors de creixement i els seus protocols, de la mateixa manera que comptem amb el material homologat per tal de realitzar-ne les extraccions i l’anàlisi específics.

A Alba Clínica Dental busquem el teu benestar físic i emocional, per això sempre busquem la manera de treballar amb tractaments odontològics mínimament invasius. Ens preocupem pel teu benestar, tot fent de tu el centre de la nostra feina. Consulta’ns sense compromís amb el formulari adjunt o bé vine a la nostra clínica dental a Reus o a la nostra clínica dental a Tarragona.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: