Implants dentals amb poc os

Tenir poc os per col·locar implants, fins fa poc era una limitació infranquejable. Els últims avanços en l’àmbit maxil·lofacial permeten superar-ho i col·locar implants dentals sense os o amb poc os, per damunt  poder reposar les dents perdudes per recuperar a més del somriure, el benestar, la salut, la seguretat, la confiança i la tranquil·litat, que en molts casos s’ha perdut.

Fins a l’aparició d’aquestes innovacions al món maxil·lofacial, s’havien de recórrer a pròtesis convencionals que per la mateixa falta d’os, no podien mai funcionar com el pacient volia.

Poc os: Quina és la solució?

Per poder col·locar implants amb poc os, no hi ha una tècnica, n’hi ha vàries. Dependrà la utilització d’una o la combinació de diverses de la quantitat d’os romanent, el nombre d’implants a col·locar, la zona a intervenir,… Primer serà necessari un diagnòstic amb un TAC 3D, ja que la radiografia convencional només proporciona informació de 2 dimensions.

Elevació de sinus. Regeneració òssia

implants poc os. Elevació de sinusL’elevació de sinus és una de les principals tècniques per col·locar implants dentals amb poc os en el maxil·lar superior. Es fa una petita incisió en la geniva per accedir al sinus nasal. En ell s’introdueixen materials biocompatibles per aconseguir la regeneració òssia com s’aprecia en la imatge i en 4-6 mesos poder col·locar implants dentals.

Per a l’elevació de sinus també utilitzem una altra tècnica maxil·lofacial anomenada osteotomia (utilització de osteòtoms)

Empelt ossi. Regeneració òssia

L’empelt ossi o empelt d’os és una tècnica de cirurgia avançada de regeneració òssia que permet col·locar implants dentals a pacients amb poc os. Aquest os pot ser del propi pacient (mentó, cresta ilíaca,…) o extern (os en pols o liofilitzat). Sol combinar-se amb altres materials biocompatibles com a membranes de col·lagen, membranes de fibrina, factors de creixement o “xinxetes” de fixació.

Experts en casos difícils i complexos

No et preocupis som experts en casos difícils i complexoscom la regeneració òssia per a col·locació d’implants amb poc os. Aquests avanços maxil·lofacials requereixen de professionals formats en aquestes tècniques i amb experiència. No abunden, però a  l’equip d’Alba Clínica Dental disposem d’ells.

Per què tinc poc os per col·locar implants dentals?

La falta d’os pot provenir que hagi passat molt temps des que es van perdre les peces dentals (l’os es va degenerant al no sustentar cap dent), per infeccions prèvies a la zona que hagin destruït l’os, problemes en les teves genives (piorrea o periodontitis), traumatismes, osteoporosi, diabetis o dentadures postisses mal ajustades. També les extraccions dentals poden generar pèrdues menors d’os.

Si tens poc os per col·locar implants dentals: Important!: Et recomanem iniciar el tractament al més aviat possible per evitar la imparable pèrdua d’os (alguns estudis ho quantifiquen en el 20% anual).

Vine a la nostra clínica dental a Reus o a la nostra clínica dental a Tarragona i després de valorar el teu cas et proposarem la millor manera perquè la teva falta d’os no sigui un problema per aconseguir un somriure preciós i natural.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: