sedacio conscient

Implants amb sedació conscient

Amb la sedació, la col · locació d’implants serà un procediment relaxat, còmode i sense molèsties.

Un menor estrès significa també un millor pot-operatori i una millor recuperació. La sedació conscient aplicada a la col · locació d’implants dentals és un tractament senzill amb avantatges enormes.

Conèixer més detalls

recupera joventut

Recupera la joventut perduda

L’os de la nostra boca hi ha per donar suport a les dents. Si les dents desapareixen l’os progressivament també va desapareixent. Aquesta pèrdua d’os envelleix severament la cara i el somriure.

Ningú notarà que portes implants. Tots veuran que el teu somriure torna a ser natural, el teu rostre rejoveneix i oblides els compejos, molèsties i dificultats en recuperar les dents.

especialistes implants dentals

Especialistes en els casos més complicats de implants dentals

A Alba Clínica dental, estem especialitzats en casos complexos tant a nivell estètic com a nivell funcional.

El disposar de professionals de referència i de les últimes tecnologies, ens permet oferir als altres companys odontòlegs poder tractar als seus pacients en casos d’implantologia avançada o amb poc os utilitzant tècniques d’elevació de si.

consell odontologia

Consells d’un amic en col · locar implants

En els últims temps ens hem acostumat a veure ofertes d’implants com de quilos de carn. Com si tota la carn és igual o el més important d’un implant sigui el preu.

Sabem que els pacients estan desorientats i en molts deliberadament mal informats. A Alba Clínica Dental fem Odontologia Amiga i per això volem ajudar que els pacients lliurement tinguin criteri per prendre la millor decisió per a la seva salut i per la seva butxaca.

Parlen els nostres clients

Sol·licitar informació

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Sel·lecciona una clínica:


Al nostre blog:

dolor mandibula dentista

Dolor de mandíbula i els seves conseqüències

Tens dolor de mandíbula, dolor al mastegar, soroll o “Clic” quan obres o tanques la boca, mal de cap, migranyes. Vertígens o marejos. Apretes les dents (bruxisme), durant el dia o la nit. Sents sorolls dins de l’oïda? Tens dolors cervicals repetitius o crònics. Ronques o tens sequedat bucal? Et podem ajudar amb el tractament…

Details

calidad comodidad dental reus tarragona

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral Hem incorporat a Alba Clínica Dental  un dels primers escàners intraorals del país. Qualitat i comoditat pels nostres pacients són dos pilars de la nostra Odontologia Amiga. És una aposta econòmica valenta i un repte formatiu que igual que en d’altres àmbits s’enceta, però no te fi. Estem…

Details

Cuida la teva salut dental cuidant el teu raspall

Bacteris en el meu raspall dental?

Bacteris en el teu raspall dental? En un raspall dental poden habitar més de 10 milions de bacteris. La mateixa quantitat que en una escombreta per netejar el vàter. Per això és convenient protegir-se un de mateix i a la resta de la família de contagis mutus. Per exemple, després d’una grip o una infecció…

Details

clinica dental Reus y Tarragona

Pacients Especials a Alba Clínica Dental

Pacients Especials a Alba Clínica Dental Un dels objectius d’Alba Clínica Dental tant a Tarragona com a Reus és fer arribar l’odontologia de qualitat a tothom. Per aquest motiu ens volem apropar també als nens i nenes que pateixen paràlisi cerebral. Tenim els professionals formats per tractar aquests pacients especials i l’energia per ajudar-los. El…

Details