sedacio conscient

Implants amb sedació conscient

Amb la sedació, la col · locació d’implants serà un procediment relaxat, còmode i sense molèsties.

Un menor estrès significa també un millor pot-operatori i una millor recuperació. La sedació conscient aplicada a la col · locació d’implants dentals és un tractament senzill amb avantatges enormes.

Conèixer més detalls

recupera joventut

Recupera la joventut perduda

L’os de la nostra boca hi ha per donar suport a les dents. Si les dents desapareixen l’os progressivament també va desapareixent. Aquesta pèrdua d’os envelleix severament la cara i el somriure.

Ningú notarà que portes implants. Tots veuran que el teu somriure torna a ser natural, el teu rostre rejoveneix i oblides els compejos, molèsties i dificultats en recuperar les dents.

especialistes implants dentals

Especialistes en els casos més complicats de implants dentals

A Alba Clínica dental, estem especialitzats en casos complexos tant a nivell estètic com a nivell funcional.

El disposar de professionals de referència i de les últimes tecnologies, ens permet oferir als altres companys odontòlegs poder tractar als seus pacients en casos d’implantologia avançada o amb poc os utilitzant tècniques d’elevació de si.

consell odontologia

Consells d’un amic en col · locar implants

En els últims temps ens hem acostumat a veure ofertes d’implants com de quilos de carn. Com si tota la carn és igual o el més important d’un implant sigui el preu.

Sabem que els pacients estan desorientats i en molts deliberadament mal informats. A Alba Clínica Dental fem Odontologia Amiga i per això volem ajudar que els pacients lliurement tinguin criteri per prendre la millor decisió per a la seva salut i per la seva butxaca.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: