implants dentals tarragona reusNo col·loquem implants dentals. Recuperem somriures

A Alba Clínica dental no col · loquem simplement implants, recuperem el teu somriure. La diferència sembla petita però és molt gran. Ens concentrem a tornar la naturalitat i sensació d’integració total de la nova pròtesi amb la teva boca i que tingui:

 1. Aspecte natural i atractiu. Això garanteix un rejoveniment facial.
 2. La màxima comoditat. No notaràs que porta una pròtesi.
 3. La màxima durada per a la teva inversió.

Els nostres consells sobre implants dentals:

Solució per reposar 1 dent perduda

implant dentalNo renunciïs a cap dent, la teva salut ho requereix. Els implants unitaris són la millor solució per reposar la manca d’una dent ja que permet aconseguir:

 • La màxima comoditat.
 • La millor estètica.
 • Mantenir les peces dentals contigües intactes. No passa el mateix amb un pont sobre dents naturals per exemple ja que els “pilars” són dents naturals que cal rebaixar. És a dir estem fent malbé i posant en risc dents sanes innecessàriament.
 • Mantenir l’os de la mandíbula / maxil · lar.
 • Millorar la funció masticatòria i per tant la digestió.

Solució per reposar diverses dents

implants dentals tarragonaNo renunciïs a cap dent, la teva salut ho requereix. Els ponts sobre implants són la millor solució per reposar la manca de diverses dents. Els implants actuen com a “pilars” del pont i entre ells es col · loquen les dents necessaris. Els avantatges són importants:

 • La màxima comoditat.
 • La millor estètica.
 • Mantenir les peces dentals contigües intactes. No passa el mateix amb un pont sobre dents naturals per exemple ja que els “pilars” són dents naturals que cal rebaixar. És a dir estem fent malbé i posant en risc dents sanes innecessàriament.
 • Mantenir l’os de la mandíbula / maxil·lar.
 • Millorar la funció masticatòria i per tant la digestió.

Solució per reposar totes les dents

No renunciïs a cap dent, la teva salut ho requereix. Hi ha diverses opcions en funció del nombre d’implants a col · locar i el tipus de pròtesi:

 • sobredentadura implantsSobredentadures: Es col · loquen entre 2 i 4 implants i sobre ells una pròtesi completa tradicional de “posar i treure”. És una opció senzilla i econòmicaAvantatges:És l’opció més econòmica i senzilla per aconseguir que les pròtesis convencionals no es moguin en mastegar. Especialment recomanada per a pacients amb problemes mèdics.
  Inconvenients:
  Planteja problemes similars a les dentadures removibles tradicionals (les de “posar i treure”). Requereix més manteniment i ajustos que altres pròtesis sobre implants.
 • protesi dental hibridaPròtesis híbrides: Es col · loquen entre 4 i 6 implants. Sobre ells una pròtesi fixa (no “posar i treure”) amb base realitzada en CAD-CAM per un ajust i comoditat perfectes i estructura de resina. És una bona opció quan s’ha perdut os i es busca la comoditat d’una pròtesi fixa.
  Avantatges:
  És una excel · lent opció per a molts casos per l’equilibri entre les prestacions, qualitat, comoditat i estètica.
  Inconvenients:
  Pocs.
  Té un desgast superior que altres tipus de pròtesis sobre implants.
 • protesi dental fixaPròtesis fixa: Es col · loquen entre 6 i 8 implants. Sobre ells una estructura de titani o zirconi totalment fixa realitzada amb l’última tecnologia CAD-CAM per a un ajust i comoditat perfectes. Això permet col · locar porcellana d’última generació per aconseguir uns resultats estètics espectaculars.
  Avantatges:
  Màxima estètica, naturalitat, resistència, comoditat i durabilitat.
  Inconvenients:
  El cost és més alt, però durant més anys podrà gaudir d’una inversió que li oferirà els millors resultats possibles diàriament.

Avantatges

És la solució protètica més propera a les dents que s’han perdut. No cal rebaixar cap dent per posar un pont, ni cal patir per si la dentadura es mou.

 • Avantatges per a la salut: Permeten mastegar i menjar novament de tot. Són tan resistents i còmodes com les dents naturals. Eviten infeccions, mal alè i problemes estomacals. Sempre amb cirurgia mínimanet invasiva gràcies a la formació i experiència dels nostres especialistes i a les nostres modernes eines com la radiologia 3D (link a /implants-dentals/radiografia-3d-TAC).
 • Avantatges psicològiques i socials: Oblida’t de complexos, dificultats en parlar o menjar, situacions incòmodes. Aconseguir una boca sana i bonica permet recuperar la confiança i la seguretat. En molts casos podem col·locar el mateix dia els implants i les dents per una màxima comoditat.
 • Avantatges estètiques: Ningú notarà que portes implants. Tots veuran que el teu somriure torna a ser natural, la cara rejoveneix i es preveu l’enfonsament facial. Utilitzem materials de la màxima qualitat etètica com el Zirconi sempre amb la precissió, comoditat i delicadessa dels sitemes CAD-CAM.

Inconvenients

Com tots els tractaments més sofisticades i millors, requereix una inversió superior a altres solucions convencionals com els ponts i les corones. Es tracta d’una cirurgia i per tant el temps requerit és superior que amb altres procediments. Aquests inconvenients desapareixen quan es valoren a mitjà i llarg termini els avantatges que ofereix el tractament.

Alternatives

Ponts, Dentadures completes o parcials són altres solucions per reposar dents perdudes.

Consells per a prendre una bona decisió al col·locar implants: Pilars bàsics

Alguns clients ens truquen preguntant simplement pel preu d’un implant. Creiem que la pregunta és massa simple i perjudicial per al pacient. L’únic que es pot beneficiar és qui vegi en l’acte mèdic una simple font d’ingressos. El preu és fonamental, però si ens centrem només en ell (sigui alt, baix o mitjà) ens estem enganyant i prenent una mala decisió.

Adjuntem una sèrie de consells per prendre una bona decisió. Bàsicament podríem parlar de 4 pilars:

 • El primer pilar és el coneixement: “El saber fer”.El dentista ha de saber fer un bon diagnòstic i fins i tot una millor planificació del cas. No tots en saben. Ha de saber pensar no només a reposar amb implants l’absència d’una dent, sinó que a més han de pensar en la millor opció de pròtesis que posteriorment col · locarà i els materials i tints a emprar per aconseguir una conjunció perfecta, natural i còmoda entre pròtesis i implants.
 • El segon pilar són “les mans“: És imprescindible per obtenir els millors resultats, que el professional tingui una tècnica exquisida pel que fa al maneig dels teixits tous i habilitats per a la regeneració òssia i tissular. Això s’aconsegueix amb habilitat innata, experiència i formació contínua sobre noves tècniques i materials.No estàs comprant simplement un implant, si no les mans expertes, honestes i de confiança per posar-lo a l’interior del teu organisme. Col · locar un implant és una operació complicada si no es té gran experiència. Hi ha estructures anatòmiques com nervis i artèries properes, així com els sins maxil · lars i les fosses nasals que podrien resultar danyats.
 • El tercer pilar és la qualitat dels materials.Exigeix ​​i verifica que et col · loquin implants dentals d’alta gamma amb aval científic provat, que aportin amb la seva tecnologia eliminar riscos diversos, una vida més llarga del tractament, mantenir l’os, disminuir les complicacions per periimplantitis …Els implants dentals es van a introduir a l’interior del teu organisme allotjats al teu os, estant en contacte amb teixits, cèl · lules i capil · lars sanguinis durant molts anys.Per evitar el risc d’infeccions, al · lèrgies, pèrdua d’os mandibular o maxil · lar o pèrdua dels mateixos implants és crític utilitzar només material de la màxima qualitat i amb l’aval mèdic i científic que les primeres marques ofereixen.Avui en dia, com passa en altres àmbits de la vida o en sectors del gran consum, podem trobar productes sospitosament barats. Estalviar en materials, quan parlem de la nostra salut no és el més recomanable. Frases clàssiques com “Ningú ven duros a 4 pessetes“, “El barat surt car“, “El primer és la salut“, “Amb la salut no s’hi juga” cobren especial importància quan no s’utilitzen els materials adequats.
 • El tercer pilar és la qualitat i estètica de la pròtesi dental. Per això és molt important treballar amb laboratoris dentals que formen part de l’equip de la clínica. A Alba Clínica Dental ens permet controlar 100% la màxima qualitat que exigim i d’altra banda permet que la comunicació sigui fluida i eficaç per personalitzar al màxim cada pròtesis a través de la porcellana, tints … etc.

Només amb la conjunció d’aquests 4 pilars aconseguirem el més alt resultat en un tractament d’implantologia estètica.

Problema

 • Falta d’una dent o més.
 • Desig d’una solució més definitiva que les fundes o ponts.
 • Desitjo que la dentadura postissa no es mogui mai més. Recobrar tranquil · litat i confiança.
 • Envelliment del somriure i de la cara en general

La solució

Un implant és la substitució de l’arrel de la dent que s’ha perdut. Sobre aquesta nova arrel es posen les dents necessàries per recuperar un somriure impecable, la capacitat de mastegar correctament i la seguretat de no haver de patir per res.

Els nostres especialistes et donaran el consell més professional i honest en funció de les teves necessitats, sempre amb la nostra garantia escrita.

M'han dit que tinc poc os per col · locar implants. Què puc fer?: Elevació de sinus nasal

No et preocupis som experts en casos d’implants amb poc os.

La manca d’os pot provenir que hagi passat molt temps des que es va perdre la peça dental (l’os es va degenerant en no sustentar cap dent) o per infeccions prèvies a la zona que hagin destruït l’os.

En aquests casos utilitzem diverses tècniques com la elevació de sinus nasal. Visita’ns i després de valorar el teu cas et proposarem la millor manera perquè la teva falta d’os no sigui un problema per aconseguir un somriure preciosa i natural.

elevacio sinus maxilar

Motius per reposar les dents que em falten

Concretament per 4 motius:

 • Detenen la pèrdua d’os. L’os de la nostra boca hi ha per donar suport a les dents. Si les dents desapareixen l’os progressivament també va desapareixent. Aquesta pèrdua d’os envelleix severament la cara i el somriure. També fa que es compliqui (en estètica, cost i comoditat) la possibilitat de col · locar implants en el futur en desaparèixer l’os que els hauria de suportar
 • Per evitar el moviment de la resta de peces dentals. La dent perdut actuava com a “mur” de contenció. La correcció futura serà més lenta i costosa.
 • La masticació en una funció fonamental en el nostre sistema digestiu. La manca de dents fa “treballar” més i pitjor als restants, de manera que es fan malbé ràpidament generant greus problemes en ells. Una masticació deficient genera un ús forçat dels òrgans que intervenen en la digestió dels aliments, provocant problemes importants en ells.
 • Amb els implants dentals es recupera l’estètica, la confiança i la comoditat amb resultats naturals.

Quant em duraran els implants?

Les estadístiques mundials indiquen un percentatge d’èxit d’entre el 85% i 92% als 30 anys de col · locats i superiors al 95% als 10 anys de tractament

És dolorós el tractament?

No, ja que el nostre enfocament mínimament invasiu el prevé juntament amb la medicació adequada. D’altra banda oferim sedació conscient perquè el benestar sigui complet.

Es pot produir rebuig?

Amb les tècniques i materials avançats que utilitzem només entre un 2 i un 5% els implants no s’osteointegren (no queden ferms en l’os). Estrictament no és que es doni un rebuig sinó que el teixit que es genera al voltant de l’implant és fibrós en comptes de ossi. En aquests casos es recol · loca l’implant passats uns mesos sense cap problema.

Quines complicacions poden aparèixer?

És un tractament que no té especials complicacions, sintèticament es pot dir que serien les mateixes que quan es realitza una extracció d’una dent.

Preus implants dentals:

El preu d’un implant dental és sempre important, però sol ser la conseqüència de les característiques del implant, la seva qualitat, la seva estètica i la garantia que la inversió en els implants dentals serà duradora. Creiem que en el cas de la salut, el preu és important però no la variable que ens ha de permetre prendre decisions encertades.

A Alba Clínica Dental, tant a Reus com a Tarragona, oferim uns preus d’implants dentals i també la resta de tractaments, molt ajustats amb la millor qualitat del mercat. És la nostra manera d’oferir Odontologia Amiga.

Vine a visitar-nos i t’oferirem una segona opinió i un pressupost tancat i sense compromís per part teva. Segur que el preu de l’implant no serà un problema. També t’oferirem finançament per còmodament puguis fer pagaments mensuals.

Quan val un cotxe?. La resposta habitual és “depèn de les característiques”. Hi ha implants dentals barats que al igual que els cotxes, poden sortir cars. Posa en dubte les ofertes d’implants dentals. Fins i tot pot resultar que la millor opció pel teu cas en concret (si pel dentista) no siguin els implants dentals. Som experts en la solució de casos complexes i amb poc os per la col·locació d’implants dentals. Honestament et donarem la nostra opinió com ho faríem amb un amic. Això vol dir Odontologia Amiga.

Truca a la nostra clínica de Tarragona o a Reus, o envia un missatge amb el formulari adjunt i nosaltres et trucarem.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: