Implants dentals

No només col·loquem implants sinó que recuperem somriures.

Un implant és la substitució de l’arrel d’una dent que s’ha perdut. Sobre aquesta nova arrel es col·locaran posteriorment les pròtesis dentals necessàries per recuperar les peces dentals i, per tant, la capacitat de mastegar correctament, la seguretat de no tenir molèsties i un somriure impecable.

Reposar les peces dentals perdudes és imprescindible per a la salut dental i general. Per això ens concentrem a retornar la naturalitat i la sensació d’integració a la teva boca.

Un tractament d’implantologia estètica s’aplica en diversos casos:

Les solucions tècniques que s’han desenvolupat en l’àmbit de les pròtesis dentals sobre implants, unides a l’enorme fiabilitat dels implants dentals, aconsegueixen que el teu somriure torni a tenir:

Aspecte natural

Això garanteix un rejoveniment facial i un aspecte atractiu.

Màxima comoditat

No notarás que lleva una prótesis, nuestros implantes ni se v

No notaràs que portes una pròtesi, els nostres implants ni es veuen ni es noten.

Màxima duració 

Perquè la teva inversió valgui la pena busquem sempre la major duració.

Motius per reposar les dents que falten

Sempre és recomanable reposar les peces dentals perdudes per diferents motius:

Aturar la pèrdua d’os

L’os de la nostra boca existeix per a donar suport a les dents. Quan falten peces dentals, l’os també va desapareixent progressivament i fa que es compliqui la possibilitat de col·locar implants en el futur, per falta del mateix. Més informació sobre la pèrdua d’os.

Mantenir les altres dents

Les dents actuen com a mur de contenció per a evitar el moviment de les peces dentals adjacents. Si mantenim un buit entre peces dentals, aquestes, tendiran a moure’s i la correcció futura serà més lenta i costosa.

Millorar la masticació

La falta de peces dentals fa treballar més i pitjor a les restants, fent que s’espatllin més ràpidament. A més, mastegar deficientment genera un ús forçat dels òrgans que intervenen en la digestió dels aliments, provocant problemes importants en ells.

Millorar l’estètica facial

La pèrdua d’os envelleix severament el rostre (enfonsament de galtes, afinament de llavis, més arrugues) i el somriure. Amb els implants dentals s’aconsegueix recuperar el somriure, es millora l’estètica facial, i es millora la confiança amb resultats naturals.

Qualitat dels implants dentals

El bon resultat en un tractament d’implantologia estètica depèn de la conjunció de 4 factors principals, amb els quals aconseguirem el millor resultat per a cada cas:

Coneixement

És imprescindible realitzar un bon diagnòstic i una adequada planificació de cada cas.

S’ha de pensar, no sols en reposar amb implants l’absència de peces dentals. També en la millor opció per a les pròtesis que posteriorment es col·locaran. Quins materials i acabats utilitzar per a aconseguir una conjunció perfecta, natural i còmoda entre pròtesi i implants.

Tècnica

És imprescindible per obtenir els millors resultats, que el professional tingui una tècnica exquisida en el maneig dels teixits tous i habilitats per a la regeneració òssia i tissular.

Col·locar un implant és una operació complicada per a la qual es requereix la conjunció d’habilitat, experiència i formació contínua sobre noves tècniques i materials.

Qualitat dels materials

S’han d’utilitzar només materials de la màxima qualitat amb l’aval mèdic i científic que les primeres marques ofereixen.

La tecnologia dels materials d’alta gamma aporta una vida més llarga del tractament, contribueix a mantenir l’os i a disminuir les complicacions i comporta menys riscos en general.

Estètica de la pròtesi dental

Les pròtesis dentals es fabriquen a mida per a cada cas, per això és molt important controlar la qualitat i personalitzar al màxim cada pròtesi cuidant la porcellana, els detalls i els acabats.

A Alba Clínica dental només treballem amb laboratoris dentals de confiança que ens permeten el control rigorós de tot el procés.

Tip —

Quant em duraran els implants?

Les estadístiques mundials indiquen un percentatge d’èxit d’entre el 85% i 92% al cap de 30 anys de ser col·locats i superiors al 95% al cap de 10 anys de tractament.

Tip —

Es pot produir rebuig?

Amb les tècniques i materials avançats que utilitzem només entre un 2 i un 5% els implants no s’integren a l’os. En aquests casos es recol·loca l’implant passats uns mesos sense major complicació.

Tip —

És dolorós el tractament?

No, ja que el nostre enfocament mínimament invasiu el preveu juntament amb la medicació adequada. D’altra banda oferim sedació conscient perquè el benestar sigui complet.

Tip —

Quines complicacions poden aparèixer?

És un tractament que no té especials complicacions, sintèticament es pot dir que serien les mateixes que quan es realitza una extracció d’una dent.

Foto de una mujer recibiendo un tratamiento de sedación consciente antes de colocar sus implantes dentales

Implants dentals amb sedació conscient

La col·locació d’implants serà un procediment molt més relaxat, còmode i sense molèsties gràcies a la sedació conscient.

Un menor estrès significa també un millor postoperatori i una millor recuperació. La sedació conscient aplicada a la col·locació d’implants dentals és un tractament senzill però amb enormes avantatges.

Recupera la joventut perduda

L’os de la nostra boca existeix per a donar suport a les dents. Si les dents desapareixen l’os progressivament també va desapareixent. Aquesta pèrdua d’os envelleix severament el rostre i el somriure.

Amb un tractament per a recuperar les teves dents ningú notarà que portes implants, el teu somriure tornarà a ser natural, el teu rostre rejovenirà i t’oblidaràs de complexos, molèsties i dificultats.

Foto de una mujer en la que se ve su rejuvenecimiento tras un tratamiento de implantes dentales

Especialistes en els casos més complicats

Estem especialitzats en casos complexos, tant a nivell estètic com funcional.

Disposem de professionals de referència i de les últimes tecnologies que ens permeten realitzar implantologia avançada en casos complicats amb les tècniques més actuals.

Preu dels implants dentals

En els últims temps ens hem acostumat a veure ofertes d’implants com si es tractés d’un producte qualsevol. Sabem que els pacients estan desorientats i, en molts casos, deliberadament mal informats, i volem ajudar al fet que tinguin criteri per a prendre la millor decisió per a la seva salut.

El més important no és el preu, sinó la teva salut

El preu d’un tractament d’implants dentals dependrà sempre de les característiques i necessitats de cada cas. És la conseqüència de les característiques del producte, la seva qualitat, la seva estètica i la garantia que la inversió serà duradora. Creiem que en el cas de la salut, el preu és important, però no la variable que ens ha de permetre prendre decisions encertades.

A Alba Clínica Dental oferim uns preus molt ajustats amb la millor qualitat del mercat realitzant tractaments d’implants a partir de 700 €. També oferirem plans de finançament perquè puguis efectuar pagaments mensuals i afrontar el cost del teu tractament còmodament. Segur que el preu de l’implant no serà un problema.

No deixis de veure aquest vídeo de «Comando Actualitat» sobre el preu dels implants dentals.

Primera visita gratuïta

T’oferim una primera visita gratuïta que inclou un estudi del teu cas i un pressupost tancat i sense compromís per la teva part.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

Els nostres tractaments d’implantologia

Els resultats dels nostres tractaments

Abans i després de casos reals. Els professionals experts d’Alba aconsegueixen planificar tractaments per aconseguir resultats excepcionals.


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00