Un somriure és el primer que la gent veu de nosaltres. Sabem quan un somriure ens agrada més que una altra, … Però que fa que un somriure sigui bonic?. És curiós, però la resposta és difícil. S’han realitzat moltíssims estudis que ho analitzen.

La nostra meta és aconsguir amb el nostre treball somriures captivadors. Per això en tots els camps de l’odontologia (ortodòncia, pròtesi, carilles, …) tenim aquest objectiu. Intentem anar més enllà de dents rectes o boniques per aconseguir aquesta expressió facial que fa que la gent pensi: “Que somriure més bonic!”. A Alba Clínica Dental sabem com fer-ho.

Quan els experts consideren tots els atributs necessaris per a un somriure genial, hi ha una sèrie d’elements clau:

somriure ampli

Somriure ampli sense “Triangles foscos”

Els somriures amplis mostren més dents. I tenen mínims espais foscos en les comissures de la boca. L’ortodòncia amb l’inovador Sistema Damon és una de les principals eines per aconseguir aquest gran element per a un somriure jove, sa i bonic.

dents rectes

Dents rectes

Ni cap a dins, ni cap a fora a, ni dreta, ni esquerra. Les dents han d’estar perfectament en posició vertical dins de la boca. Podem aconseguir-ho de diverses formes: Ortodòncia, Carilles, Rehabilitacions protésiques…

mínima visió dels llavis

Mínima visió de les genives

Un somriure ideal mostra la mínima quantitat de geniva. Els nostres professionals t’aconsellaran quin és el tractament més indicat per al teu cas: Ortodòncia, allargaments coronaris, carilles…

Arc del Somriure

Arc del Somriure

Quan somriem, les dents de dalt han d’acompanyar a la corba del llavi inferior. Depenent del teu cas pot ser més convenient la utilització d’Ortodòncia o bé carilles (ja siguin de composite o de porcellana).

simetria facial

Simetria Facial

Les dents han d’emplenar uniformement el somriure, però no han d’aclaparar la cara. Els tractaments avançats com l’Ortodòncia Damon permeten millorar aquesta simetria. En qualsevol cas es recomana intervenir abans de l’adolescència per aconseguir els millors resultats.

oclusió dental

Oclusió Anterior i Posterior

Un bon somriure ha de permetre que les dents encaixin, per tenir així una bona mossegada.

Vols saber com aconseguir un rejoveniment facial del teu somriure?

Llegeix aquesta clarificadora opinió de com aconseguir el rejoveniment facial que busques

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Al nostre blog: