rejoveniment facialRejoveniment dental i qualitat de vida

Diversos estudis indiquen que quan coneixem a algú, en el 80% dels casos el tret més important en què ens fixem és el seu somriure. Concretament un estudi de la Universitat de Harvard demostra que com més esmalt (la part blanca de la dent) mostris al somriure i més blanc sigui aquest, major resposta positiva obtindràs de la persona que et mira (fins i tot si es tracta d’un nadó).

El problema és que l’esmalt amb l’edat es va desgastant i enfosquint. Addicionalment les dents es descol · loquen i en alguns casos es perden, implicant canvis negatius en la resta de la cara.

En què consisteix el rejoveniment facial?

casos de rejoveniment facialSón diverses tècniques odontològiques orientades a frenar o revertir el procés d’envelliment facial. L’objectiu és la rehabilitació de les dents respecte a la seva mida i posició. Amb això millorem el suport que exerceixen les dents als llavis i galtes aconseguint un aspecte més juvenil, natural i harmònic. Els nostres especialistes en estética sabran combinar els diferents tractaments per aconseguir els millors resultats.

Rejoveniment facial: Equilibri entre tres elements

estética dental

Tractament de les dents

És la part més complexa del puzle de 3 peces que porta a un somriure més jove i natural. És imprescindible reposar les peces dentals que faltin i que les que es conserven disposin de la forma i el color que requereix un somriure jove i natural.

Tractament dels llavis i el seu entorn

Tractament dels llavis i el seu entorn

Un somriure jove, natural i bonica ha d’anar emmarcada amb uns llavis bonics que proporcionin un marc harmònic. Qualsevol anomalia dels llavis (poc gruix, …) o el seu entorn (“codi de barres”, …), pot ser modificada i millorada amb tractaments reversibles com l’àcid hialurònic.

Tractament estética de les genives

Tractament de les genives

Les genives són el suport de les dents i una part fonamental en el somriure. Unes genives sanes i alineades són fonamentals en l’èxit d’un disseny bonic i natural del somriure. Lamentablement molts pacients no són tractats de les genives abans de realitzar un tractament d’estètica dental i el resultat final es veu empobrit de forma notable. El modelatge de les forma de les genives, la recuperació del seu color i naturalitat requereix d’un especialista que sàpiga manejar amb molta subtilesa els teixits tous. A Alba Clínica Dental disposem d’ell.

Diferències entre un somriure envellit i un jove

envelliment dentalSomriure envellit:

  • Dents més foscos i amb menys volum,
  • Vora de les dents amb perfil recte. Això genera duresa a la línia de somriure,
  • Apinyament del grup de dents davanters (incisius) inferiors amb cert efecte escala.

 rejoveniment dentalSomriure jove:

  • Dents lluminosos, brillants i amb volum.
  • Els incisius centrals tenen major longitud respecte als incisius laterals.
  • Té la clàssica línia del somriure suau i en forma de “U”.

Què fa que un somriure sigui més jove?

estética dentalAquest és un tema àmpliament estudiat. Segons definició del Dr Claude R. Rufenacht, la coincidència entre les tres línies línia de contactes intertentales (1), vores incisals o línia del somriure (2) i el llavi inferior (3) proporcionen l’harmonia de la composició dento-facial i l’aspecte juvenil que perseguim.

Quins tractaments estètics dentals combinem per rejovenir el teu somriure?

Els nostres dentistes especialitzats amb estètica dental, desprès de valorar el teu cas, t’oferiràn el pla de tractament més convenient per aconsguir el rejoveniment dental que busques.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Al nostre blog: