Problema que soluciona un pont dental fixe

  • Falta d’una dents o de diverses. Problemes de masticació i/o estètics.
  • Desig d’una solució més definitiva que una dentadura postissa.
  • Desig de millorar la qualitat del somriure.

Què és un pont dental fixe?

Un pont dental fixe és una estructura que té com a base les dents que hi ha a banda i banda del espai sense dents. Al mig queden “penjant” dents fabricades per omplir el forat actual. Les dents dels costats estan preparades com fundes (vegeu fundes), es prenen mides i es fabrica una estructura de metall que quan està perfecta es recobreix de porcellana per aconseguir un resultat estètic i funcional impecable. El pont se cimenta i queda fixat definitivament.

Per aconseguir el màxim resultat estètic i el millor ajustament, en alguns casos proposem la utilització de zicorni o be algún altre material no metàlic. Es tracta d’un mineral més resistent que el metall i tan estètic com la porcellana. Els resultats són espectaculars.

protesi dentalAvantatges dels ponts dentals fixes

Un pont dental fixe, al contrari que les dentadures postisses, queda fixat i estable, i funciona com les dents de veritat. Si omplim el forat on no hi ha dents, a banda d’aconseguir estètica i funció mastegadora, fem que les dents no es moguin. Quan falta una dent, els que estan als costats, tendeixen a moure’s i reomplir el forat existent, la qual cosa provoca encara més problemes per mastegar. També els que estan oposats al espai lliure tendeixen (al no tenir on encaixar) a extruir-se. Es a dir a “despenjar-se” cap al forat existent. Això dificulta enormement una futura recuperació.

Inconvenients dels ponts dentals fixes

Els ponts són una solució restauradora fantàstica, però amb l’ús intensiu i al cap del temps de vegades s’han de reparar, ajustar o canviar.

Alternatives als ponts dentals

Una alternativa excel·lent poden ser els implants

Quant costa un pont dental fixe?

Molts pacients ens truquen i ens pregunten el preu d’un pont dental. Honestament no podem donar la resposta sense veure al pacient. És imprescindible abans veure l’estat de les dents on es va a “suportar” el pont, saber quantes peces són necessàries utilitzar, que tipus de material és el millor per a cada cas, si es requereixen de peces provisionals durant la realització del treball, …

El preu d’un pont dental és important, però sol anar molt concorde a l’estètica aconseguida, a l’ajust, a la comoditat de la pròtesi i durada. Garantim els nostres ponts dentals si se segueix el protocol establert de revisions. En salut, el preu és important però no l’element que ens ha de permetre prendre decisions correctes. Un pont dental ha de durar molts anys i una bona decisió (tal vegada no la més econòmica) pot fer que duri més anys encara i amb una estètica impecable.

Tenim uns preus de ponts dentals, igual que la resta de tractaments, molt ajustats. És la nostra manera d’oferir Odontologia Amiga.

Per això oferim sense compromís una segona opinió amb sistemes de finançament molt còmodes. Truca a la nostra clínica de Reus o Tarragona o envia el formulari de contacte adjunt i ho farem nosaltres. T’esperem!

Solicitar información

Envíanos tus datos y nos pondremos en contacto contigo:

Acepto la política de privacidad.
Acepto el envío de comunicaciones comerciales.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: