Problema

  • Falta d’una dents o de diverses. Problemes de masticació i/o estètics.
  • Desig d’una solució més definitiva que una dentadura postissa.
  • Desig de millorar la qualitat del somriure.

La solució

És una estructura que té com a base les dents que hi ha a banda i banda. Al mig queden penjant dents fabricades per omplir el forat actual. Les dents dels costats estan preparades com corones (vegeu “corones”), es prenen mides i es fabrica una estructura metall que quan està perfecta es recobreix de porcellana per aconseguir un resultat estètic i funcional impecable. El pont se cimenta i queda fixat definitivament.

Per aconseguir el màxim resultat estètic i el millor ajustament, en alguns casos proposem la utilització d ezicorni. Es tracta d’un mineral més resistent que el metall i tan estètic com la porcellana. Els resultats són espectaculars.

protesi dentalAvantatges

Al contrari que les dentadures postisses, queda fixat i estable, i funciona com les dents de veritat. Si omplim el forat on no hi ha dents, a banda d’aconseguir estètica i funció mastegadora, fem que les dents no es moguin tendint a reomplir el forat, la qual cosa provoca encara més problemes per mastegar.

Inconvenients

Els ponts són una solució restauradora fantàstica, però amb l’ús intensiu i al cap del temps de vegades s’han de reparar.

Alternatives

Una alternativa excel·lent poden ser els “implants”

Solicitar información

Envíanos tus datos y nos pondremos en contacto contigo:

Parlen els nostres clients