El tractament amb carilles dentals consisteix en la col·locació d’unes fines làmines sobre la dent per a canviar la seva forma, color o posició, aconseguint així una millora estètica, propiciant més seguretat al somriure i millorant tant la imatge, com l’autoestima.

Les carilles dentals són una solució estètica que ofereix extraordinaris resultats en casos de:

Els nostres especialistes en estètica dental, mitjançant tints i colors, aconseguiran la similitud i el mimetisme amb la resta de peces dentals, sense alterar les dents naturals o realitzant en alguns casos una mínima preparació per a aconseguir els millors resultats possibles.

Foto detalle de de una boca femenina, la imagen está dividida horizontalmente, en la parte izquierda se ve la boca en su estado inicial y en la derecha el resultado aplicando carillas dentales de porcelana

Beneficis de les carilles dentals

Són duradores, no es noten i requereixen menys preparació que les fundes o corones dentals, per això són més conservadores.

És un tractament que respecta l’estructura de la dent i per tant no produeix cap molèstia per al pacient ni durant ni després del tractament.

Amb les noves tècniques, les carilles es cimenten mitjançant un procediment físic-químic anomenat fusió, pel qual ens assegurem que no es trenquen ni es desenganxen.

Es pot menjar de tot amb les carilles dentals, encara que, igual que amb les dents naturals, no convé mossegar aliments excessivament durs com ara: mariscos, gel, caramels durs, fruita seca amb pela, etc.

Tipus de carilles dentals

Carilles dentals de porcellana

Consisteixen en unes fines làmines de porcellana que es col·loquen sobre la dent per a canviar la seva forma, color o posició, aconseguint així millorar el seu aspecte estètic.

Perquè una rehabilitació estètica del somriure amb carilles de porcellana resulti reeixida es requereix una llarga experiència professional i un bon criteri estètic, a més de comptar amb els millors ceramistes en laboratoris dentals de referència.

Avantatges

  • No es tenyeixen amb cafè, vi, tabac, sucs, te, etc.
  • Manté el color i la lluentor de manera permanent.
  • Sense manteniment específic, només revisions periòdiques i higiene.

Durada

Amb els últims materials utilitzats, les carilles de porcellana tenen una durada mitjana d’entre 15 i 20 anys, estant entre els tractaments dentals de major durada.

Preu

El preu dependrà de la mena de disseny i complexitat, podent oscil·lar entre 350 i 500 € per peça.

Carillas dentales de Composite

Consisteixen en diverses capes de resines semi-ceràmiques que es modelen artesanalment sobre les pròpies dents per a aconseguir la forma desitjada. Una tècnica que requereix d’una gran destresa manual, i fins i tot artística, per part de l’especialista.

Resulten una excel·lent alternativa a les carilles de porcellana que aconsegueixen un equilibri entre la millor estètica i naturalitat respectant les teves dents.

Avantatges

  • La col·locació es realitza en una única sessió.
  • S’apliquen sense desgast de la dent.
  • És possible realitzar modificacions una vegada col·locades.

Durada

Utilitzem adhesius i composites d’última generació per a poder garantir una durada mitjana d’entre 8 i 10 anys per a les carilles de composite, encara que, amb una bona cura, podria arribar a alguns més.

Preu

El preu dependrà de la mena de disseny i complexitat, podent oscil·lar entre 200 i 350 € per peça.

Tip —

Quin tipus de carilles dentals em convé més?

Cada cas requereix d’un consell personalitzat i cada tipus de carilles estan indicades per a unes necessitats específiques. En general, podríem establir que els casos més senzills solen tractar-se amb carilles dentals de composite i els més complexos amb carilles dentals de porcellana.

Serà necessari estudiar cada cas, atès la grandària, forma i color de les peces, per a decidir quin tipus de carilles utilitzar.

En pacients joves que encara no han acabat de desenvolupar l’estructura dental s’aconsella generalment la col·locació de carilles de composite fins que s’hagin desenvolupat totalment. En el futur poden retirar-se els composites i col·locar-se carilles de porcellana si fos necessari.

L’exigència estètica del pacient també influeix a l’hora de triar, sent les carilles de porcellana, especialment les noves variants de microcarilles les que millors resultats estètics aconsegueixen.

Procés del tractament amb carilles dentals

El procés de col·locació de carilles dentals consta de les següents fases:

Estudi inicial

Inicialment es realitzarà un estudi del cas i es definirà la forma de les carilles i el to de color exacte per a aconseguir que quedin perfectament integrades en el teu somriure.

Models provisionals

Veuràs els resultats sobre les teves pròpies peces dentals amb unes carilles provisionals que podràs emportar-te a casa per a decidir si s’adapten a la teva expectativa.

Fabricació

Una vegada que donis el OK al teu nou somriure encarregarem la fabricació artesanal de les teves carilles de porcellana definitives, que estaran llestes en uns 15 dies.

Col·locació

Una vegada tinguem les carilles de porcellana creades a mida per a tu, et citarem per a la seva col·locació, que es realitza en una única sessió d’uns 50 minuts de durada.

Vols millorar el teu somriure?

Si tens dubtes sobre usar carilles de composite o porcellana sol·licita una consulta en les nostres clíniques de Tarragona o Reus i t’assessorarem sense compromís.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

També et pot interessar

Els resultats dels nostres tractaments

Abans i després de casos reals. Els professionals experts d’Alba aconsegueixen planificar tractaments per aconseguir resultats excepcionals.


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00