Les dents s’enfosqueixen pel desgast de l’esmalt que els protegeix. A mesura que es va desgastant, comença a transparentar un color més groguenc de l’interior de la pròpia dent.

El desgast de l’esmalt dental es produeix de manera natural amb l’edat, però també pot incrementar-se per causes externes com el consum de tabac, cafè, vi, etc.

En què consisteix el blanquejament dental 

És un procediment estètic i conservador que permet canviar el to de color de les teves dents.

El blanquejament dental és un procediment no invasiu, simple, ràpid i indolor. Utilitzem productes blanquejadors d’última generació que minimitzen la sensibilitat de les dents. És un sistema eficaç i segur. L’esmalt roman intacte i sa amb l’aplicació d’aquests productes blanquejadors.

Mètodes d’emblanquiment dental

Per a aconseguir els millors resultats serà necessari realitzar un estudi previ de cada cas concret, sobre la base del qual el nostre equip d’experts en estètica dental t’aconsellés el millor sistema per a tu.

Existeixen bàsicament quatre mètodes diferents:

Blanquejament dental a la clínica

Consisteix a aplicar sobre les dents diverses capes d’un gel fet a base de peròxids. El tractament dura una hora aproximadament, sent el mètode més ràpid i còmode.

Blanquejament dental a casa

Es crea una funda a mida de les teves dents, o fèrula, perquè la puguis portar col·locada durant diverses hores al dia de manera còmoda. Dins de la fèrula es col·loca un gel que produeix l’efecte blanquejador aconseguint excel·lents resultats de manera còmoda a casa teva.

Blanquejament dental mixt

Un tractament integral i de major durada que consisteix a sumar forces aplicant inicialment el blanquejament en clínica anteriorment descrit per a després seguir amb el blanquejament a casa.

Blanquejament dental intern

En aquesta mena de tractament l’agent blanquejador es diposita dins de la dent aprofitant que ja està endodonciada. Aquest mètode s’aplica a peces dentals concretes, no en tota la dentadura. Sol aplicar-se en dents que s’han enfosquit després d’una endodòncia o un cop.

Tip —

Quin tipus de dents es blanquegen millor?

Les dents que es veuen grogues per l’edat o per agents externs tenen un bon resultat sense excepció, a vegades fins i tot espectacular.

Les dents amb tinció marró o ataronjada, causada per les tetraciclines, solen presentar bandes horitzontals que no desapareixen del tot amb l’emblanquiment, però s’atenuen, aclarint-se també el fons de les dents.

Les dents de to gris s’aclareixen. Però les dents intensament tenyides de color gris fosc no és possible blanquejar-los amb cap mètode conegut en l’actualitat, sent necessari en aquests casos, contemplar altres opcions com la col·locació de corones o carilles de porcellana.

Beneficis del blanquejament dental

Aconseguir un somriure més bonic a través d’unes dents més blanques i contrastades sempre és el major dels beneficis.

A més, els resultats són ràpids i aconseguiràs un rejoveniment de la teva expressió i del teu rostre amb un somriure d’aspecte més sa.

Els blanquejaments dentals que oferim apliquen les tècniques més modernes, efectives i segures produint resultats fantàstics. Mesurarem el color inicial de les teves dents amb unes guies de color especials, i et sorprendràs amb el mesurament del color final.

Durada dels efectes de l’emblanquiment dental

Un cop que la dentina és blanquejada en tot el seu gruix i profunditat, pot trigar diversos anys a començar a esgrogueir-se de nou, encara que sense tornar al to inicial.

Alguns elements externs com el cafè, el te, el tabac, el vi negre o els fruits vermells poden fer que els efectes siguin menys duradors, sempre depenent de la quantitat de consum.

Disposem de kits de record per a tornar a blanquejar les dents i recuperar el somriure perfecte sense haver de refer tot el tractament.

Tip —

Les pastes dentals blanquejadores funcionen?

Per desgràcia, no. Els resultats que prometen no van més enllà d’eliminar taques, igual que aconsegueixen altres pastes dentals normals.

Això té a veure amb la quantitat màxima permesa de peròxid segons la normativa europea, que estableix un límit molt per sota del que pot ser eficaç.

Tip —

¿El blanqueamiento dental tiene algún tipo de efecto secundario?

El blanqueamiento dental puede provocar sensibilidad térmica ligera en los dientes durante las primeras 24 a 72 horas.

En algunos casos se produce sensibilidad en los dientes y en las encías, pero con la aplicación de flúor o bien haciendo un tratamiento discontinuo, las molestias desaparecen.

Preu del blanquejament dental

El preu de l’emblanquiment dental varia en funció de cas a tractar i de mètode més apropiat per a cada pacient.

Rebem anomenades de pacients preguntant pel preu d’un emblanquiment dental. Honestament no podem donar una resposta sense abans valorar el cas. Et donarem la nostra opinió, diagnòstic i un pressupost sense compromís. T’esperem!

Vols blanquejar les teves dents?

Demana cita a qualsevol de les nostres clíniques de Tarragona o Reus i realitzarem un pressupost pel teu tractament sense cap compromís.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

Et cridarem dins l’horari que ens indiquis
A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

També et pot interessar


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00