blanquejament reus tarragona

Problema

Les dents s’enfosqueixen per causes externes com el tabac, el te, el vi, etc. i especialment pel desgast de l’esmalt que protegeix les dents.

A mesura que l’esmalt de les dents es va desgastant (procés que augmenta amb l’edat), es comença a transparentar un color més groguenc de l’interior de la pròpia dent.

enblanquiment dental tarragona reus

La solució: el blanquejament dental

El blanquejament dental és un procediment estètic i conservador que permet canviar el to de color de les teves dents. És un procediment no invasiu, simple, ràpid i indolor que dóna un. Existeixen bàsicament quatre sistemes diferents. Et recomanarem el millor dels quatre per aconseguir els millors resultats per al teu cas concret.

ferula blanquejament dental

Blanquejament a casa

Confeccionarem a mida una funda dental (fèrula) molt fina i flexible perquè còmodament la puguis portar col·locada durant diverses hores al dia . El gel que contenen les xeringues que et lliurarem es col·loca dins per produir l’efecte blanquejador. Els resultats que s’aconsegueixen són excel·lents i de forma còmoda a casa.

blanquejament dental laser

Blanquejament en clínica

Durant una hora aproximadament s’aplica un gel fet a força de peròxids en les dents i es potencia l’acció amb una llum LED especial. En tractar-se d’una llum activadora de tipus fred, els teixits de les genives no reben els impactes negatius d’altres tipus de llum habitualment utilitzats. El principal benefici del blanquejament en clínica és la seva rapidesa.

proces blanquejament dental

Blanquejament mixt

Consisteix a combinar primer el blanquejament en clínica i seguir amb el tractament a casa.

blanquejament endodoncia

Blanquejament dental intern

S’empra en dents concretes, no per a tota la boca. S’utilitza per a dents que s’han enfosquit després d’una endodòncia o un cop. Solen ser dents més fosques que la resta. L’agent blanquejador es diposita dins de la dent (aprofitant que ja està endodonciat).

Avantatges

Els blanqueaments moderns que oferim en la clínica són els més efectius i assegurances. Produeixen resultats fantàstics.

Inconvenients

De vegades es produeix sensibilitat en les dents i en les genives. Amb l’aplicació de fluor o ben fent un tractament discontinu les molèsties desapareixen.

Alternatives

Abans d’iniciar el tractament li indicarem si les seves dents es poden blanquejar amb un mètode diferent

Beneficis i Avantatges del blanquejament dental

  • Aconseguir dents més boniques: Mesurarem el color inicial de les teves dents (existeixen unes guies especials) i el color final. Veuràs!
  • Resultats ràpids.
  • Aconseguiràs un rejuveniment de la teva expressió i del teu rostre amb un aspecte més sa del teu somriure.

Quins són les dents que es blanquegen millor?

  • En primer lloc, les dents grogues per l’edat o perquè fins i tot sent jove es tinguin d’aquest color. En aquests casos, el resultat és gairebé sense excepció bé i de vegades espectacular.
  • En segon lloc, les dents amb tincions marró-ataronjades, causades per les tetraciclines. aquestes poden ser en bandes horitzontals que en blanquejar-les no desapareixen del tot, però s’atenuen, aclarint-se també el fons de les dents.
  • En tercer lloc, les dents de to gris que s’aclareixen i de vegades fins i tot es blanquegen, encara que no estem referint-nos aquí a les dents intensament tenyides de color gris fosc, els quals no és possible blanquejar encara amb cap mètode, sent necessari en aquests casos, contemplar altres opcions (corones o carillas de porcellana).

El seu blanquegen els empastaments o les pròtesis existents?

No es blanquegen. Només es blanquegen les dents naturals.

Existeix algun tipus d'efecte secundari?

Aquest tractament dental, pot provocar sensibilitat tèrmica lleugera de les dents durant les primeres 24 a 72 hores.
En el cas des produeixi aquesta sensibilitat, generalment desapareix abans de les 48h.

Com es blanquegen les dents?

Utilitzem productes blanquejadors d’última generació que minimitzen la sensibilitat de les dents. És un sistema eficaç i segur.

Quant dura l'efecte del blanquejament dental?

La dentina una vegada blanquejada en tot el seu espessor, i per tant en profunditat, pot trigar entre diversos anys a esgrogueir de nou, encara que sense tornar al to inicial. Elements externs com el cafè, te, tabac, vi negre, fruits vermells, etc.. fan que els efectes siguin menys duradors.
Disposem de kits de “record” per recuperar el somriure perfecte, sense haver de fer tot el tractament sencer.

El blanquejament dental danya l'esmalt?

No. L’esmalt roman intacte. Això se sap avui amb tota certesa després de molts anys d’estudis i observacions. A les dents no els succeeix gens de particular per blanquejar-los, excepte aquesta sensibilitat transitòria durant el tractament que desapareix per complet una vegada finalitzat el mateix.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Parlen els nostres clients