blanquejament reus tarragona

El blanquejament dental

El blanquejament dental es recomana quan les dents s’enfosqueixen per causes externes com el cafètabac, el te, el vi, etc. i especialment pel desgast de l’esmalt que protegeix les dents.

A mesura que l’esmalt de les dents es va desgastant (procés que augmenta amb l’edat), es comença a transparentar un color més groguenc de l’interior de la pròpia dent.

A les imatges adjuntes pots veure alguns dels resultats de blanquejaments dentals.

enblanquiment dental tarragona reus

El blanquejament dental soluciona el problema

El blanquejament dental és un procediment estètic i conservador que permet canviar el to de color de les teves dents. És un procediment no invasiu, simple, ràpid i indolor que dóna un resultat molt positiu. Existeixen bàsicament quatre sistemes diferents. Et recomanarem el millor dels quatre per aconseguir els millors resultats per al teu cas concret.

ferula blanquejament dental

Blanquejament dental a casa

Confeccionarem a mida una funda dental (fèrula) molt fina i flexible perquè còmodament la puguis portar col·locada durant diverses hores al dia. El gel que contenen les xeringues que et lliurarem es col·loca dins per produir l’efecte blanquejador. Els resultats del blanquejament que s’aconsegueixen són excel·lents i de forma còmoda a casa.

blanquejament dental laser

Blanquejament dental de clínica

Durant una hora aproximadament s’aplica en diverses capes un gel fet a base de peròxids sobre les dents. Delicadament sobre les genives i mucoses s’aplica una barrera de gel protector que evita molèsties. Fa un temps es potenciava l’acció amb una llum LED o làser, però amb els més moderns peròxids ja no és necessari. El principal benefici del blanquejament dental de clínica és la seva rapidesa.

proces blanquejament dental

Blanquejament dental mixt

Consisteix a combinar primer el blanquejament en clínica i seguir amb el tractament a casa.

blanquejament endodoncia

Blanquejament dental intern

S’utilitza en dents concretes, no per totes les dents. Per exemple en dents que s’han enfosquit després d’una endodòncia o un cop. Acostumen a ser dents més fosques que la resta. L’agent blanquejador es diposita dins de la dent (aprofitant que ja està endodonciat).

Avantatges del blanquejament dental

Els blanqueaments moderns que oferim en la clínica són els més efectius i assegurances. Produeixen resultats fantàstics.

Inconvenients del blanquejament dental

De vegades es produeix sensibilitat a les dents i en les genives. Amb l’aplicació de fluor o ben fent un tractament discontinu les molèsties desapareixen.

Les pastes dentals blanquejadores funcionen?

Per desgracia no. Els resultats que prometen no van més enllà d’eliminar taques (com altres pastes normals) com indica aquest estudi de la Fundación Eroski. Això te que veure amb la quantitat màxima de peròxid que sense problemes de seguretat poden contenir segons la Direcció General de Salut i  Seguretat Alimentaria de la UE. Dit límit és del 0,1%, molt per sota del que pot ser eficaç.

Preu del blanquejament dental

El preu del blanquejament dental varía en funció del cas a tractar i de mètode més apropiat per a cada pacient.

Rebem trucades de pacients preguntant pel preu d’un blanquejament dental. Honestament no podem donar una resposta sense abans valorar el cas. Per això t’oferim que ens truquis  a la nostra clínica dental a Tarragona o a la nostra clínica dental a Reus per concertar una cita o enviïs el formulari adjunt i ho farem nosaltres. Et donarem honestament la nostra opinió, diagnòstic  i un pressupost  sense compromís. T’esperem!

Dubtes freqüents sobre el blanquejament dental

Beneficis i Avantatges del blanquejament dental

  • Aconseguir dents més boniques: Mesurarem el color inicial de les teves dents (existeixen unes guies especials) i el color final. Veuràs!
  • Resultats ràpids.
  • Aconseguiràs un rejuveniment de la teva expressió i del teu rostre amb un aspecte més sa del teu somriure.

Quins són les dents que es blanquegen millor?

  • En primer lloc, les dents grogues per l’edat o perquè fins i tot sent jove es tinguin d’aquest color. En aquests casos, el resultat és gairebé sense excepció bé i de vegades espectacular.
  • En segon lloc, les dents amb tincions marró-ataronjades, causades per les tetraciclines. aquestes poden ser en bandes horitzontals que en blanquejar-les no desapareixen del tot, però s’atenuen, aclarint-se també el fons de les dents.
  • En tercer lloc, les dents de to gris que s’aclareixen i de vegades fins i tot es blanquegen, encara que no estem referint-nos aquí a les dents intensament tenyides de color gris fosc, els quals no és possible blanquejar encara amb cap mètode, sent necessari en aquests casos, contemplar altres opcions (corones o carillas de porcellana).

El seu blanquegen els empastaments o les pròtesis existents?

No es blanquegen. Només es blanquegen les dents naturals.

Existeix algun tipus d'efecte secundari?

Aquest tractament dental, pot provocar sensibilitat tèrmica lleugera de les dents durant les primeres 24 a 72 hores.
En el cas des produeixi aquesta sensibilitat, generalment desapareix abans de les 48h.

Com es blanquegen les dents?

Utilitzem productes blanquejadors d’última generació que minimitzen la sensibilitat de les dents. És un sistema eficaç i segur.

Quant dura l'efecte del blanquejament dental?

La dentina una vegada blanquejada en tot el seu espessor, i per tant en profunditat, pot trigar entre diversos anys a esgrogueir de nou, encara que sense tornar al to inicial. Elements externs com el cafè, te, tabac, vi negre, fruits vermells, etc.. fan que els efectes siguin menys duradors.
Disposem de kits de “record” per recuperar el somriure perfecte, sense haver de fer tot el tractament sencer.

El blanquejament dental danya l'esmalt?

No. L’esmalt roman intacte. Això se sap avui amb tota certesa després de molts anys d’estudis i observacions. A les dents no els succeeix gens de particular per blanquejar-los, excepte aquesta sensibilitat transitòria durant el tractament que desapareix per complet una vegada finalitzat el mateix.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: