diseny somriures tarragona

Digital Smile Design

dsd logoA Alba Clínica Dental utilitzem un revolucionari Sistema Digital que permet dissenyar el somriure ideal considerant les característiques facials del pacient (cara, llavis, genives, dents, …). Sabem que fa que un somriure sigui captivadora i excepcional i utilitzant eines sofisticades aconseguim crear-la.

Prenem fotografies del pacient i en base a elles realitzem un disseny digitalitzat del somriure ideal perquè el pacient el pugui veure i opinar. Realitzem unes dents provisionals en una sola cita que simulen el somriure dissenyat, perquè el pacient se la pugui literalment emprovar. Es pot dur les peces provisionals a casa i compartir-les amb la seva parella.

El disseny digital del somriure permet:

  • estetica dental tarragona reusVeure abans d’iniciar cap tractament, com quedarà el teu somriure.
  • Poder participar tu i qui tu decideixis en el disseny del somriure que sempre has desitjat.
  • Entendre millor el tractament i establir expectatives reals, amb un atractiu i sense dolor!
  • Que el dentista optimitzi la planificació i disseny del teu somriure. Permet al dentista saber al mil·límetre els paràmetres per aconseguir un somriure més natural i jove.

Si volguéssim construir la casa dels nostres somnis contactaríem amb un bon arquitecte perquè realitzés els plans amb tots els requeriments que volem. Això en el món odontològic no sol realitzar ja que moltes vegades “es construeix sense pla”. Com a resultat poden aparèixer somriures millorables, poc naturals, amb durada limitada, que no compleixen les expectatives dels pacients…

Sol·licitar informació

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Sel·lecciona una clínica: