diseny somriures tarragona i reus

Estètica dental. Dissenyant somriures amb Digital Smile Design (DSD)

disseny somriure dental smile design DSDA Alba Clínica Dental planifiquem la estètica dental amb el revolucionari Sistema Digital que permet dissenyar el somriure ideal considerant les característiques facials del pacient (cara, llavis, genives, dents, …). Sabem que fa que un somriure sigui estètica, captivadora i excepcional i utilitzant eines sofisticades aconseguim crear-la.

Prenem fotografies del pacient i en base a elles realitzem un disseny digitalitzat del somriure ideal perquè el pacient el pugui veure i opinar. Realitzem unes dents provisionals en una sola cita que simulen el somriure dissenyat, perquè el pacient se la pugui literalment emprovar. Es pot dur les peces provisionals a casa i compartir-les amb qui vulgui i saber la seva opinió.

El disseny digital del somriure permet:

  • estètica dental tarragona reusVeure abans d’iniciar cap tractament, com quedarà el teu somriure.
  • Poder participar tu i qui tu decideixis en el disseny del somriure que sempre has desitjat.
  • Entendre millor el tractament i establir expectatives reals, amb un atractiu i sense dolor!
  • Que el dentista optimitzi la planificació i disseny del teu somriure. Permet al dentista saber al mil·límetre els paràmetres per aconseguir un somriure més natural i jove.

Si volguéssim construir la casa dels nostres somnis contactaríem amb un bon arquitecte perquè realitzés els plans amb tots els requeriments que volem. Això en el món odontològic no sol realitzar ja que moltes vegades “es construeix sense pla”. Com a resultat poden aparèixer somriures millorables, poc naturals, amb durada limitada, que no compleixen les expectatives dels pacients…

Saber més sobre estètica dental i preus

Millorar l’estètica dental és una il·lusió molt important. Recomanem que abans investiguis les diferents opcions que tens, obertament plantegis les teves expectatives per saber si en el teu cas es poden complir. Desconfia de les promeses miraculoses, d’ofertes, de pressupostos barats o de preus d’estètica dental baixos. L’estètica dental requereix de materials sofisticats i mans experimentades i hàbils. Et recomanem la lectura de:

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Al nostre blog: