Urgències dentals a Tarragona

Què haig de fer en cas d´urgència dental?

En cas de tenir qualsevol urgència dental, no dubtis a contactar amb la nostra clínica dental a Tarragona. Sabem que les urgències dentals, trencament de pròtesi o qualsevol altra afecció en la boca són molt molestes i fins i tot molt doloroses.

Malgrat tenir l’agenda diària programada amb pacients en tractament, disposem de petits espais bloquejats per a atendre urgències dentals que sabem no poden esperar.

En cas d’urgència contacta com més aviat millor amb nosaltres per a evitar qualsevol empitjorament. En cas de qualsevol accident dental, com una dent trencada, cal consultar també el dentista com més aviat possible.

Està demostrat que una atenció precoç d’una urgència dental influeix considerablement en el pronòstic de les dents afectades.

Com actuar en cas d’accident dental?

Una dent que ha caigut per un cop / accidenti pot ser reimplantada. No obstant, el temps que triga a arribar la dent al dentista és crític. Les cèl·lules en l’arrel de la dent s’assequen en 30 minuts, per tant, és essencial que la dent es mantingui humida. Sempre agafa la dent per la corona, no per l’arrel.

No netegis la dent. Idealment, la dent ha de ser transportada en una caixa especial disponible en algunes farmàcies que conté una solució nutrient de les cèl·lules perquè es mantingui la dent «viva» per un màxim de 24 hores. Si no es disposa de la caixa especial, mantén la dent en llet freda.

Urgència dental: Per què es produeix?

És molt habitual que els pacients vagin al dentista d’urgència. Esperar a anar a la clínica dental quan hi ha dolor en les dents no és el recomanable per a mantenir una bona salut. És important fer revisions periòdiques i protegir-nos del dolor i dels tractaments més complicats i cars econòmicament. En cas que es produeixi qualsevol símptoma o dolor, per petit que sigui, recomanem que vingui. És un avís del nostre cos que alguna cosa està passant i cal solucionar. Deixar passar el temps només farà agreujar el problema.

Urgència dental: Experiència

Els nostres dentistes a Tarragona tenen una àmplia experiència en l’atenció d’urgències dentals. Fins i tot diferents operadors que a Tarragona ofereixen cobertura d’urgències dentals confien en el nostre equip de dentistes i som referència.

Disposem d’amplis horaris i no tanquem per vacances.

Tens una urgència dental?

Demana una cita per a poder atendre’t i començar amb el teu tractament com més aviat millor.

Demanar una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis

© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00