Preu dels tractaments dentals

A Alba Clínica Dental ens hem caracteritzat des de 1998 per tenir uns preus ajustats. Més de 27.000 pacients tractats a Tarragona i a Reus ens confirmen que el nostre esforç per oferir un preu ajustat per la màxima qualitat existent és el camí correcte.

Perquè puguis comprovar-ho t’oferim una primera visita totalment gratuïta i sense compromís per a realitzar de manera honesta, transparent, professional el pressupost que la teva salut i el teu somriure necessiten. No publiquem una llista de preus ja que considerem que seria enganyós per als pacients. No tots els empastaments, implants, ortodòncies, emblanquiments costen el mateix, ja que per a cada boca és necessari oferir el que millor s’adapti. La nostra visita també t’ajudarà a resoldre els teus dubtes sobre si el tractament dental que t’han aconsellat és el millor per a tu.

El preu del dentista no és un bon indicador

Hi ha dentistes que per fidelitat dels seus pacients o per tradició mantenen uns preus elevats. També existeix un altre tipus de clíniques que sacrificant la qualitat dels materials i amb professionals de menor preparació ofereixen preus molt més baixos i als quals alguns pacients denuncien per realitzar-los tractaments innecessaris per a facturar més (sobretractament).

L’oferta i la demanda ha arribat a l’odontologia. La nostra resposta és l’Odontologia Amiga: Realitzar els tractaments amb els materials i professionals que oferiríem als nostres pares, germans, amics,… És la nostra manera honesta d’oferir el millor de la nostra professió. 

No deixis de veure  aquest vídeo de “Comando Actualidad” que analitza el sector

El preu depèn del tractament i de tu

Només alguns tractaments dentals són costosos. Uns altres, com una revisió a temps, no tenen cost. Per això sempre insistim als nostres pacients en la importància de la prevenció.

Els tractaments dentals costosos tenen a veure amb problemes dentals que no s’han afrontat d’una forma decidida. Bàsicament són les cirurgies i les pròtesis.

En aquests casos s’utilitzen materials costosos (implants dentals, materials d’empelt i membranes, pròtesis amb sistemes CAD-CAM que es maquillen per mans artesanes per a aconseguir la màxima estètica, etc.). En ells es requereix d’especialistes especialment formats, experimentats i en constant actualització.

Fàcilment trobaràs clíniques dentals amb “preus increïbles” que no podran pagar els millors materials, ni el treball dels millors dentistes o tècnics de laboratori (que cobren més per ser-ho), ni la millor formació continuada.

Solem dir que el barat surt sovint car, en salut més i a la boca encara més, ja que es tracta d’un mitjà molt agressiu i subjecte a altes forces per la masticació.

Com és el procés?

A Alba Clínica Dental et lliurarem un diagnòstic i un estudi complet de la teva salut bucal i t’oferirem totes les opcions per a tractar-la, perquè tu mateix decideixis.

Després elaborem un pressupost juntament amb totes les facilitats de finançament a la teva mesura per a aconseguir recuperar un somriure sa i bonic de forma econòmicament còmoda.

Segona opinió gratuïta sense compromís

Per ajudar-te a prendre la millor decisió i aconseguir un somriure genial.

Demana una cita

Per sol·licitar una cita en qualsevol dels nostres centres omple aquest formulari, et trucarem per confirmar la teva cita:

"*" indicates required fields

A quina de les nostres clíniques vols anar?*
Et cridarem dins l’horari que ens indiquis


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00