Por al dentista

La recerca indica que a més del 70% de la població adulta li genera ansietat anar al dentista. Si et passa el mateix, no et preocupis:

T’entenem i sabem com ajudar-te

El pitjor que pots fer és reprimir els temors i intentar ajornar la cita. Això només fa que els problemes es facin més grans, més difícils de tractar i econòmicament molt més costosos.

Les nostres solucions per a pal·liar la por al dentista

Tant a la clínica de Reus com a la de Tarragona disposem de tota una sèrie de recursos tècnics, mèdics i humans per a ajudar-te a disminuir l’angoixa i augmentar el confort.

Parlem-ne

El primer pas abans de fer res és parlar obertament. Segur que trobarem el camí per a ajudar-te.

No et preocupis, tenim molts pacients amb la teva mateixa inquietud.

Una experiència còmoda i relaxant

La sedació conscient és una excel·lent eina per a aconseguir que la visita al dentista es converteixi en una experiència còmoda i relaxant.

T’informarem àmpliament tant de l’opció inhalada, amb el gas del riure, com de la sedació conscient sota la supervisió d’un anestesista.

Distracció

La distracció és el mètode més simple de fer front a una experiència estressant.

Amb unes ulleres 3D podem distreure les nostres ments concentrant-nos intensament en una circumstància agradable, com una caminada pel bosc o la platja, una posta de sol o reviure un record infantil de Nadal. També perquè no, una sèrie de Netflix.

Un pas més enllà és la meditació o la hipnosi.

Auriculars

Una altra eina de distracció són uns auriculars amb cancel·lació de soroll extern que et permeten aïllar-te i escoltar la teva música preferida.

També tenim les nostres pròpies seleccions musicals perquè et relaxis i descobreixis nous mons harmònics.

Feng Shui

El prestigiós expert en Feng Shui, Pere Vila ens ha ajudat a aconseguir que els pacients i el nostre equip gaudeixin d’un entorn relaxat, equilibrat, lluminós, sa i favorable al benestar i a la sanació.

Botó dental

Alguns pacients no volen perdre el control. Per a ells disposem del botó dental que els permet detenir el tractament dental immediatament.

Aromateràpia

L’olfacte és un dels sentits que més influeixen en les nostres percepcions de por i de benestar. Per això utilitzem aromateràpia amb olis essencials per a generar calma i benestar.

A més, al combinar-ho amb el nostre sistema de filtració i purificació d’aire, aconseguim que la clínica no faci olor de dentista.

Televisió

Un altre camí de distracció més immediat és la televisió, disponible en tots els nostres equips dentals.

Tria el teu contingut favorit, relaxa’t i gaudeix.

Gel d’anestèsia

Per a sentir menys el pessic apliquem Gel d’anestèsia amb un cotó abans d’utilitzar cap agulla.

No notaràs res.

Odontologia mínimament invasiva

Practiquem l’odontologia mínimament invasiva (OMI), una nova manera d’entendre l’odontologia per a afavorir la salut dels pacients a llarg termini, amb un enfocament holístic, menys molèsties i menys costos.

Adéu, por!

L’Òscar ve des de la Sènia a tractar-se. Tenia molta por, pànic, al dentista, ara assegura:

No hauríem de tenir por d’anar al dentista, sinó que per contra hauríem de tenir por a no anar regularment

Vols ajudar al teu fill a no tenir por al dentista com tu?

Mai utilitzis la visita al dentista com un càstig pels teus fills. L’única cosa que aconseguiràs serà crear-los la idea que l’atenció dental és una cosa dolenta, dolorosa i indesitjable. Per contra, és molt important que els pares transmetin als fills seguretat i tranquil·litat i els ajudin a superar les seves pors amb molt d’afecte i comprensió.

Tipus de por al dentista

No totes les pors al dentista són iguals. Conèixer de quin tipus es tracta ajuda tant al pacient com al professional per parlar obertament i iniciar un camí ferm per a posar solució.

Pors subjectives

Són el resultat de situacions imaginàries que es van creant a la nostra ment, fruit de males experiències que han tingut altres persones al dentista o simplement de comentaris negatius. Solen ser temors infundats, ja que no tenen cap fonament lògic.

Pors objectives

Són fruit d’experiències que han resultat desagradables després d’haver experimentat personalment situacions desfavorables amb un o diversos dentistes.

Els tractaments odontològics moderns no produeixen dolor i les petites molèsties que poden aparèixer es tracten amb medicació molt eficaç i precisa.

A Alba Clínica Dental realitzem odontologia mínimament invasiva i comptem amb els professionals, els equips i les instal·lacions adequades perquè cap tractament causi dolor.

A Alba Clínica Dental ens posem al teu costat per a aconseguir que la por, pànic o incomoditat que sofreixes en venir al dentista disminueixi i fins i tot desaparegui amb el temps. Afegim constantment noves eines i tractaments i ens formem per a fer-ho possible.


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00