En cas de tenir qualsevol urgència dental, no dubti en contactar amb la nostra clínica dental a Tarragona. Sabem que les urgències dentals, trencament de pròtesi o qualsevol altra afecció a la boca son molt molestes i fins i tot molt doloroses.

Tot i tenir l’agenda diària programada amb pacients en tractament, disposem de petits espais bloquejats per atendre urgències dentals que sabem no poden esperar.

En cas d’urgència dental contacti quan abans amb nosaltres per evitar qualsevol empitjorament. En cas de qualsevol accident dental, com una dent trencada, cal consultar també un dentista com més aviat millor.
Està demostrat que una atenció primerenca d’una urgència dental influeix considerablement en el pronòstic de les dents afectades.

Com actuar en cas d’un accident dental?

Una dent que ha caigut per un cop/ accident pot ser reimplantada. No obstant, el temps que tarda en arribar la dent al dentista és crític. Com que les cèl·lules a l’arrel de la dent s’assequen en 30minuts, és essencial que la dent es mantingui humida. Sempre sostingui la dent per la corona, no per l’arrel.

No netegi la dent. Idealment, la dent ha de ser transportat en una caixa especial disponible en algunes farmàcies que conté una solució nutrient de les cèl·lules per que es mantingui la dent “viva” per a un màxim de 24 hores. Si no es disposa de caixa especial, mantingui la dent en llet freda.

Urgència dental: Perquè es produeix?

És massa habitual que els pacients vagin al dentista d’urgència. Esperar a anar a la clínica dental quan hi ha dolor a les dents no és el recomanable per mantenir una bona salut. És important fer revisions periòdiques i protegir-nos del dolor i de tractaments més complicats i cars econòmicament també. En cas que es produeixi qualsevol símptoma o dolor, per petit que sigui, recomanem que vingui. És un avis del nostre cos que quelcom està passant i cal solventar. Deixar passar el temps l´únic que farà és agreujar-ho.

Urgència dental: Experiència

Els nostres dentistes a Tarragona tenen una dilatada experiència en l’atenció d’urgències dentals. Prova d’això és que diferents operadors que a Tarragona ofereixen cobertura d’urgències dentals confien en el nostre equip de dentistes i en som referència.

Disposem d’amplis horaris, no tanquem per vacances.

Solicitar información

Envíanos tus datos y nos pondremos en contacto contigo:

Acepto la política de privacidad.
Acepto el envío de comunicaciones comerciales.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: