Una segona opinó per prendre la millor decisió

segona opinio dentistaDubtar és normal quan prenem decisions importants. Quan aquestes decisions tenen a veure amb la salut, dubtar per escollir la millor opció és intel·ligent.

A Alba Clínica Dental oferim Odontologia Amiga. L’odontologia que ens agradaria rebre si nosaltres fóssim pacients: Honesta, avançada, professional i humana.

En conseqüència entenem perfectament que els pacients necessiten diverses opinions per prendre la millor decisió. Per això oferim de forma gratuïta i sense compromís aquesta segona opinió que a nosaltres ens agradaria rebre d’un amic.

D’on venen els dubtes?

El pacient no és expert en solucions dentals i se sent aclaparat per la gran quantitat d’informació disponible (Internet, opinions d’amics, anuncis, …). Escolta que hi ha gent a la qual li fan tractaments dentals que realment no necessitava (el famós sobretractament). Aquest aclaparament fins i tot fa que els pacients retardin la seva decisió per no equivocar-se.

El pacient en moltes ocasions dubte si el professional que l’atén té l’honestedat, professionalitat i experiència per resoldre el seu cas. Com valorar?. Com en totes les professions hi ha “de tot“. A això s’afegeixen ofertesincreïbles” de franquícies i mútues que fan dubtar de a quin preu va el “quilo de cargols d’implants“.

T’oferim una segona opinió gratuïta i sense compromís per ajudar a prendre la millor decisió per a la teva salut i perquè puguis aconseguir un somriure genial. T’esperem i t’ajudarem a prendre la millor decsió per a tu!

Demana una segona opinió gratuïta:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: