Una segona opinó per prendre la millor decisió

segona opinio dentistaDubtar és normal quan prenem decisions importants. Quan aquestes decisions tenen a veure amb la salut, dubtar per escollir la millor opció és intel·ligent.

A Alba Clínica Dental oferim Odontologia Amiga. L’odontologia que ens agradaria rebre si nosaltres fóssim pacients: Honesta, avançada, professional i humana.

En conseqüència entenem perfectament que els pacients necessiten diverses opinions per prendre la millor decisió. Per això oferim de forma gratuïta i sense compromís aquesta segona opinió que a nosaltres ens agradaria rebre d’un amic.

D’on venen els dubtes?

El pacient no és expert en solucions dentals i se sent aclaparat per la gran quantitat d’informació disponible (Internet, opinions d’amics, anuncis, …). Escolta que hi ha gent a la qual li fan tractaments dentals que realment no necessitava (el famós sobretractament). Aquest aclaparament fins i tot fa que els pacients retardin la seva decisió per no equivocar-se.

El pacient en moltes ocasions dubte si el professional que l’atén té l’honestedat, professionalitat i experiència per resoldre el seu cas. Com valorar?. Com en totes les professions hi ha “de tot“. A això s’afegeixen ofertesincreïbles” de franquícies i mútues que fan dubtar de a quin preu va el “quilo de cargols d’implants“.

T’oferim una segona opinió gratuïta i sense compromís per ajudar a prendre la millor decisió per a la teva salut i perquè puguis aconseguir un somriure genial. T’esperem i t’ajudarem a prendre la millor decsió per a tu!

Demana un segona visita gratuïta:

Nom

Email

Telèfon

El teu missatge


Parlen els nostres clients

Al nostre blog:

dolor mandibula dentista

Dolor de mandíbula i els seves conseqüències

Tens dolor de mandíbula, dolor al mastegar, soroll o “Clic” quan obres o tanques la boca, mal de cap, migranyes. Vertígens o marejos. Apretes les dents (bruxisme), durant el dia o la nit. Sents sorolls dins de l’oïda? Tens dolors cervicals repetitius o crònics. Ronques o tens sequedat bucal? Et podem ajudar amb el tractament…

Details

calidad comodidad dental reus tarragona

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral Hem incorporat a Alba Clínica Dental  un dels primers escàners intraorals del país. Qualitat i comoditat pels nostres pacients són dos pilars de la nostra Odontologia Amiga. És una aposta econòmica valenta i un repte formatiu que igual que en d’altres àmbits s’enceta, però no te fi. Estem…

Details

Cuida la teva salut dental cuidant el teu raspall

Bacteris en el meu raspall dental?

Bacteris en el teu raspall dental? En un raspall dental poden habitar més de 10 milions de bacteris. La mateixa quantitat que en una escombreta per netejar el vàter. Per això és convenient protegir-se un de mateix i a la resta de la família de contagis mutus. Per exemple, després d’una grip o una infecció…

Details

clinica dental Reus y Tarragona

Pacients Especials a Alba Clínica Dental

Pacients Especials a Alba Clínica Dental Un dels objectius d’Alba Clínica Dental tant a Tarragona com a Reus és fer arribar l’odontologia de qualitat a tothom. Per aquest motiu ens volem apropar també als nens i nenes que pateixen paràlisi cerebral. Tenim els professionals formats per tractar aquests pacients especials i l’energia per ajudar-los. El…

Details