revisio-dental-preus-tractament

Som els europeus que menys anem al dentista (Un 57% a Europa i només un 48% al nostre país). És una mala notícia per a la nostra somriure i per a la nostra salut. Quins són els principals motius?

  • odontologia tarragonaNo tinc cap dolor: Justament quan no hi ha dolor és el moment d’anar al dentista. Quan hi ha dolor és massa tard per realitzar una odontologia moderna i conservadora. Quan no hi ha dolor els tractaments (si és que són necessaris) són senzills i econòmics. També és quan es poden preveure lesions serioses com el càncer oral.Quantes malalties cal no fan mal però maten: Hipertensió, Colesterol, Hepatitis, Càncer, … i per això anem al metge a revisar la nostra salut?. Per ajudar a aquesta tasca de prevenció, a Alba Clínica Dental les revisions dentals són gratuïtes!. Quan no hi ha dolor, anar al dentista és gratis!
  • por al dentistaPor al dentista: Generacions anteriors han patit per la falta de cura de les dents. El dolor dental és molt agut quan no es tracta convenientment. Fins fa relativament poc, les dents no es tractaven. Cundo el dolor era extrem s’arrencaven. El dolor no el generen els dentistes, si no les dents descuidades.La prevenció fa que la dent no s’espatlli tant com per generar dolor. També els tractaments que realitzem a Alba Clínica Dental són mínimament invasius perquè siguin còmodes i el més respectuosos amb la persona.Encara que hi hagi arguments racionals, molts pacients segueixen tenint ansietat, por i fins i tot pànic al dentista. Ho sabem, ho entenem i tenim experiència en com et podem ajudar a superar aquesta por.
  • El dentista és car: Si aquest és el teu cas t’aconsellem que coneguis la nostra opinió sobre els preus dels nostres serveis. Els tractaments més costosos tenen a veure amb problemes dentals que han anat degenerant i requereixen solucions més complexes i costoses.

La Odontologia Amiga que practiquem ens porta a oferir el preu més ajustat per la màxima qualitat existent. Et convidem a comprovar-ho amb una primera visita gratuïta i sense compromís per part teva. Et oferirem un pressupost honest, transparent, tancat i amb facilitats de pagament perquè el preu no sigui un problema.

Per la nostra experiència veiem com els pacients que intenten anar menys al dentista, els que tenen més por o els que no hi van perquè consideren que és car, acaben anant més vegades, gastant més diners, patint més dolor i molèsties i tenint unes dents reconstruïts de pitjor qualitat que els seus propis i pitjor estètica.

Truca i comença ja a cuidar-te! Estalviaràs i tindràs un somriure més bonic i sense molèsties.

Parlen els nostres clients

Al nostre blog:

dolor mandibula dentista

Dolor de mandíbula i els seves conseqüències

Tens dolor de mandíbula, dolor al mastegar, soroll o “Clic” quan obres o tanques la boca, mal de cap, migranyes. Vertígens o marejos. Apretes les dents (bruxisme), durant el dia o la nit. Sents sorolls dins de l’oïda? Tens dolors cervicals repetitius o crònics. Ronques o tens sequedat bucal? Et podem ajudar amb el tractament…

Details

calidad comodidad dental reus tarragona

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral

Qualitat i Comoditat Dental amb l’escàner intraoral Hem incorporat a Alba Clínica Dental  un dels primers escàners intraorals del país. Qualitat i comoditat pels nostres pacients són dos pilars de la nostra Odontologia Amiga. És una aposta econòmica valenta i un repte formatiu que igual que en d’altres àmbits s’enceta, però no te fi. Estem…

Details

Cuida la teva salut dental cuidant el teu raspall

Bacteris en el meu raspall dental?

Bacteris en el teu raspall dental? En un raspall dental poden habitar més de 10 milions de bacteris. La mateixa quantitat que en una escombreta per netejar el vàter. Per això és convenient protegir-se un de mateix i a la resta de la família de contagis mutus. Per exemple, després d’una grip o una infecció…

Details

clinica dental Reus y Tarragona

Pacients Especials a Alba Clínica Dental

Pacients Especials a Alba Clínica Dental Un dels objectius d’Alba Clínica Dental tant a Tarragona com a Reus és fer arribar l’odontologia de qualitat a tothom. Per aquest motiu ens volem apropar també als nens i nenes que pateixen paràlisi cerebral. Tenim els professionals formats per tractar aquests pacients especials i l’energia per ajudar-los. El…

Details