revisio-dental-preus-tractament

Som els europeus que menys anem al dentista (Un 57% a Europa i només un 48% al nostre país). És una mala notícia per a la nostra somriure i per a la nostra salut. Quins són els principals motius?

  • odontologia tarragonaNo tinc cap dolor: Justament quan no hi ha dolor és el moment d’anar al dentista. Quan hi ha dolor és massa tard per realitzar una odontologia moderna i conservadora. Quan no hi ha dolor els tractaments (si és que són necessaris) són senzills i econòmics. També és quan es poden preveure lesions serioses com el càncer oral.Quantes malalties cal no fan mal però maten: Hipertensió, Colesterol, Hepatitis, Càncer, … i per això anem al metge a revisar la nostra salut?. Per ajudar a aquesta tasca de prevenció, a Alba Clínica Dental les revisions dentals són gratuïtes!. Quan no hi ha dolor, anar al dentista és gratis!
  • por al dentistaPor al dentista: Generacions anteriors han patit per la falta de cura de les dents. El dolor dental és molt agut quan no es tracta convenientment. Fins fa relativament poc, les dents no es tractaven. Cundo el dolor era extrem s’arrencaven. El dolor no el generen els dentistes, si no les dents descuidades.La prevenció fa que la dent no s’espatlli tant com per generar dolor. També els tractaments que realitzem a Alba Clínica Dental són mínimament invasius perquè siguin còmodes i el més respectuosos amb la persona.Encara que hi hagi arguments racionals, molts pacients segueixen tenint ansietat, por i fins i tot pànic al dentista. Ho sabem, ho entenem i tenim experiència en com et podem ajudar a superar aquesta por.
  • El dentista és car: Si aquest és el teu cas t’aconsellem que coneguis la nostra opinió sobre els preus dels nostres serveis. Els tractaments més costosos tenen a veure amb problemes dentals que han anat degenerant i requereixen solucions més complexes i costoses.

La Odontologia Amiga que practiquem ens porta a oferir el preu més ajustat per la màxima qualitat existent. Et convidem a comprovar-ho amb una primera visita gratuïta i sense compromís per part teva. Et oferirem un pressupost honest, transparent, tancat i amb facilitats de pagament perquè el preu no sigui un problema.

Per la nostra experiència veiem com els pacients que intenten anar menys al dentista, els que tenen més por o els que no hi van perquè consideren que és car, acaben anant més vegades, gastant més diners, patint més dolor i molèsties i tenint unes dents reconstruïts de pitjor qualitat que els seus propis i pitjor estètica.

Truca i comença ja a cuidar-te! Estalviaràs i tindràs un somriure més bonic i sense molèsties.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: