por al dentista

La investigació indica que més del 70% de la població adulta li genera ansietat anar al dentista. Si tu et passa el mateix, no et preocupis, et comprenem.

El pitjor que es pot fer és reprimir els temors i només intentar “passar” de la cita. Això només fa que els problemes es facin més grans. Això farà els problemes dentals més difícils de tractar i econòmicament molt més costosos.

Hi ha 2 tipus de pors:

  1. Pors subjectius: Són el resultat de situacions imaginàries que es van creant al nostre cap fruit de males experiències que han tingut altres persones amb el dentista o simplement de comentaris negatius “Vas al dentista? … Que no et faci mal!”). Podem classificar-los com temors infundats ja que no tenen cap fonament lògic. Els tractaments odontològics moderns no produeixen dolor i les petites molèsties que puguin aparèixer es tracten amb medicació molt eficaç i precisa.
  2. Pors objectius: Fruit d’haver experimentat personalment situacions desfavorables amb un o diversos dentistes. A Alba Clínica Dental realitzem odontologia mínimament invasiva(Més respectuosa i amb menor impacte). Addicionalment a Alba Clínica Dental comptem amb els professionals, els equips i les instal · lacions adequades perquè cap tractament provoqui dolor.

Hem redissenyat totalment la clínica per crear un entorn lluminós i relaxant, amb vistes al Parc. El prestigiós expert en Feng Shui,Pere Vilaha revisat, corregit i equilibrat el centre.

Diferents camins per reduir la por al dentista:

  • ulleres relax alba clinica dentalLa Sedació conscient és un és una excel · lent eina per aconseguir que la visita al dentista es converteixi en una experiència còmoda i relaxant. Vingui i l’informarem àmpliament.
  • La distracció és el mètode més simple de fer front a una experiència estressant. Podem distreure les nostres ments concentrant intensament en una circumstància agradable, com una caminada pel bosc o la platja, una posta de sol o reviure un record infantil de Nadal. Un pas més enllà és la meditació. Li podem recomanar bons professionals si li interessa.
  • Disposem d’ulleres 3D que permeten que el pacient se submergeixi en un entorn virtual relaxant i interactiu. El mateix Eduard Punset les utilitza en el seu dentista. Amb aquestes ulleres s’aconsegueix en el 82% dels casos que el pacient distregui la seva atenció.
  • auriculars boseUna altra eina de distracció són els auriculars Bose amb reducció de soroll extern, per aïllar en la teva música preferida. Si no la portes amb tu et deixem un IPod perquè et relaxis amb les nostres seleccions musicals.
  • Un altre camí de distracció més immediat és la televisió de què disposa cada equip dental. Triï el seu programa favorit.

No et preocupis. Tenim molts pacients amb la teva inquietud. Vine a visitar-nos i abans de fer cap tractament parlarem obertament i segur que trobarem el camí.

No hauríem de tenir por d’anar al dentista, sinó que per contra hauríem de tenir por de no anar regularment.

IMPORTANT:

Mai utilitzis la visita al dentista com un càstig per als teus fills ja que l’únic que aconseguiràs serà crear-los la idea que l’atenció dental és una cosa dolenta, dolorós i indesitjable. Per contra, és molt important que els pares transmetin als fills seguretat i tranquil · litat i els ajudin a superar les seves pors amb molt afecte i comprensió.

Parlen els nostres clients