por-aldentista-1

La investigació indica que a més del 70% de la població adulta li genera ansietat anar al dentista. Si tu et passa el mateix, no et preocupis, et comprenem.

El pitjor que es pot fer és reprimir els temors i només intentar “passar” de la cita. Això només fa que els problemes es facin més grans, més difícils de tractar i econòmicament molt més costosos.

Pànic al dentista? Incomoditat? Les nostres eines

Tant a la clínica de Reus com a la de Tarragona disposem de tot un seguit de recursos tècnics, mèdics i humans per ajudar-te a disminuir l’angoixa i augmentar el confort.

Parlem-ne

El primer pas abans de fer res es parlar-ne obertament. Segur que trobarem el camí per ajudar-te. No et preocupis. Tenim molts pacients amb la teva inquietud.

Una experiència còmoda i relaxant

La Sedació odontològica és un és una excel·lent eina per aconseguirque la visita al dentista es converteixi en una experiència còmoda i relaxant. Vine i t’informarem àmpliament tant de l’opció inhalada amb el “gas del riure” com de la sedació conscient sota la supervisió d’un anestesista.

Distracció

La distracció és el mètode més simple de fer front a una experiència estressant. Amb unes ulleres 3D podem distreure les nostres ments concentrant intensament en una circumstància agradable, com una caminada pel bosc o la platja, una posta de sol o reviure un record infantil de Nadal. Un pas més enllà és la meditació o la hipnosi.

Auriculars

Una altra eina de distracció són els auriculars Bose amb cancel·lació de so extern. Permeten aïllar-te d’incòmodes sorolls amb la teva música Si et cal, et deixem un IPod perquè et relaxis amb les nostres seleccions musicals.

Feng Shui

El prestigiós expert en Feng Shui, Pere Vila ens ha ajudat a aconseguir que els pacients i el nostre equip gaudeixin d’un entorn relaxat, equilibrat, lluminós, sa i favorable al benestar i a la sanació.

Botó dental

Alguns pacients no volen perdre el control. Per a ells disposem del “botó dental” que els permet aturar el tractament immediatament.

Aromateràpia

Utilitzem l’aromateràpia amb olis essencials per generar calma i benestar. Addicionalment al combinar-ho amb el nostre sistema de filtració i purificació d’aire, aconseguim que la clínica no “faci olor a dentista”. L’olfacte és un dels sentits que més influeixen en les nostres percepcions de de por i de benestar.

Televisió

Un altre camí de distracció més immediat és la televisió de què disposa cada equip dental. Tria el teu contingut favorit. Relaxa’t i gaudeix.

Gel d’anestèsia

Gel d’anestèsia per sentir menys la punxada: L’apliquem amb un cotonet abans d’utilitzar cap agulla. No notaràs res.

Odontologia mínimament invasiva

Practiquem l’odontologia mínimament invasiva (OMI). Una nova manera d’entendre l’odontologia per afavorir la salut dels pacients a llarg termini, amb menys molèsties i costos i amb un enfoc holístic.

Adéu, por!

L’Oscar ve des de La Sènia a tractar-se. Tenia molta por, pànic, al dentista.

“No hauríem de tenir por d’anar al dentista, sinó que per contra hauríem de tenir por de no anar-hi regularment”.

Vols ajudar al teu fill a no tenir por al dentista com tu?

Mai utilitzis la visita al dentista com un càstig per als teus fills. L’únic que aconseguiràs serà crear-los la idea que l’atenció dental és una cosa dolenta, dolorosa i indesitjable. Per contra, és molt important que els pares transmetin als fills seguretat i tranquil•litat i els ajudin a superar les seves pors amb molt afecte i comprensió.

Quins tipus de por al dentista hi ha?

No totes les pors al dentista son iguals. Conèixer de quin tipus es tracta ajuda tant al pacient com al professional a parlar-ne obertament i iniciar un camí ferm per posar-hi remei.

  1. Pors subjectius: Són el resultat de situacions imaginàries que es van creant al nostre cap fruit de males experiències que han tingut altres persones amb el dentista o simplement de comentaris negatius “Vas al dentista? … Que no et faci mal!”). Podem classificar-los com temors infundats ja que no tenen cap fonament lògic. Els tractaments odontològics moderns no produeixen dolor i les petites molèsties que puguin aparèixer es tracten amb medicació molt eficaç i precisa.
  2. Pors objectius: Fruit d’haver experimentat personalment situacions desfavorables amb un o diversos dentistes. A Alba Clínica Dental realitzem odontologia mínimament invasiva (més respectuosa i amb menor impacte). Addicionalment a Alba Clínica Dental comptem amb els professionals, els equips i les instal·lacions adequades perquè cap tractament provoqui dolor.

A Alba Clínica Dental fem odontologia amiga. Això vol dir que ens posem al teu costat per aconseguir que la por, pànic o incomoditat que pateixes al venir al dentista disminueixi o fins i tot desaparegui amb el temps. Afegim constantment noves eines, tractaments i ens formem per fer-ho possible.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: