salut dental nutricioA través d’una nutrició saludable, els pares poden establir les bases tant per a la salut dental com per a la salut general dels seus fills i la seva pròpia.

Respectar tots els àpats principals és essencial per a una nutrició saludable.

Molts aliments contenen carbohidrats ocults que són perillosos per a les dents – incloent el pa blanc, pizza, salsa de tomàquet, Ketchup, les begudes refrescants i embotits-. Per exemple, una llauna de refresc de cola conté l’equivalent a 12 terrossos de sucre. El suc de taronja industrial conté encara més, fins i tot el tipus marcat amb “sense sucre afegit”. Cal evitar-los

salut dental nutricioEls aliments àcids com els cítrics, les pomes molt àcides o cogombrets en vinagre també ajudar en el treball dels bacteris: Ataquen a les dents directament, de manera que ajuda als bacteris a avançar en les càries amb més rapidesa. Fins i tot els plàtans (el producte alimentari natural que és la major font de càries), o les patates fregides contenen molts agents que aplanen el camí a la càries dental.

Sense sucre

dolços salut dentalNomés els dolços que no contenen sucre (sacarosa) poden ser marcats com a lliures de sucre. No obstant això, poden contenir altres hidrats de carboni, que reaccioni amb els bacteris que conté la placa per alliberar els àcids nocius.

Recomanem una dieta equilibrada, variada, sana i baixa o lliure de sucre. Després dels àpats és necessari un raspallat dental amb una bona tècnica per eliminar la placa bacteriana.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Parlen els nostres clients

Al nostre blog: