preu dentistes tarragona

Preus tractaments dentals a Tarragona

A Alba Clínica Dental ens hem caracteritzat des que vam obrir el 1998 per tenir uns preus ajustats. Més de 18.000 pacients tractats a Tarragona ens confirmen que el nostre esforç per oferir un preu ajustat per la màxima qualitat existent és el camí correcte.

Perquè puguis comprovar t’oferim una primera visita totalment gratuïta i sense compromís per realitzar de forma honesta, transparent, professional el pressupost que la teva salut i el teu somriure necessiten. No publiquem els preus ja que seria enganyós per als pacients. No tots els “empastes”, implants, ortodòncies, blanquejaments costen el mateix ja que per a cada boca és necessari oferir el que millor s’hi adapti.

La nostra visita també et ajudarà a resoldre els teus dubtes sobre si el tractament dental que t’han aconsellat és el millor per a tu.

Per què els dentistes són cars?

En primer lloc hauríem de diferenciar entre car i costós. No és una tonteria, veuràs:

Els tractaments dentals són cars: Potser hi hagi dentistes “de la vella escola” que per fidelitat mantingui pacients que segueixin pagant preus elevats. També hi ha un altre tipus de clíniques que sacrificant la qualitat dels materials i amb professionals de menor preparació ofereixen preus molt més baixos i als quals alguns pacients denuncien per realitzar-tractaments innecessaris per facturar més (sobretractament). L’oferta i la demanda ha arribat a l’odontologia. La nostra resposta és l’Odontologia Amiga: Realitzar els tractaments amb els materials i professionals que oferiríem als nostres pares, germans, amics, … És la nostra manera honesta d’oferir el millor de la nostra professió.

Els tractaments dentals són costosos: Si, depèn de quins si. D’altres, com una revisió a temps no tenen cost. Per això sempre insistim als nostres pacients a la importància de la prevenció.

Els tractaments dentals costosos tenen a veure amb les cirurgies i les pròtesi.

En aquests casos s’utilitzen materials molt cars (implants dentals provats i estudiats, materials de empelt i membranes, pròtesis amb sistemes CAD-CAM que es maquillen per mans artesanes per aconseguir la màxima estètica, etc.) I formació de l’especialista en cursos de Postgrau , Especialització i en cursos de formació continuada. És a dir la garantia que amb la nostra salut no es juga.

paellaUna paella o un menú serà costós en funció dels ingredients (que siguin de qualitat i sans), de qui els cuini (que ho sàpiga fer i tingui experiència) i del resultat final (sabor i presentació). Si falla alguna cosa, la paella falla. En odontologia igual, amb l’agreujant que estem parlant de la teva salut.

Pot ser que un dentista car no sigui molt bo. En el cas de la paella seria aquell restaurant car que al final perd els clients.

A l’altre extrem les clíniques dentals amb “preu increïbleno podran pagar els millors materials, ni el treball dels millors tècnics de laboratori (que cobren més per ser-ho), ni la millor formació continuada. Solem dir que el barat surt sovint car, en salut més i a la boca encara més ja que es tracta d’un mitjà molt agressiu i subjecte a tremendes forces per la masticació.

Com és el procés?

A Alba Clínica Dental et lliurarem un diagnòstic i estudi complert de la teva salut bucal i t’oferirem totes les opcions per tractar-la. Per que tu mateix decideixis si vol realitzar tot el tractament, o només part. Desprès farem una valoració econòmica amb totes les facilitats de finançament a la teva mida per aconseguir que recuperis un somriure sa i bonic de forma econòmicament còmoda.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Al nostre blog: