odontologia minimament invasiva

Els millors tractaments dentals de la forma menys invasiva

L’Odontologia Mínimament Invasiva (OMI) està basada en el respecte, la conservació, la qualitat, l’enfocament holístic i l’eficàcia amb menys molèsties i costos a llarg termini pel pacient.

Utilitzem les tècniques més sofisticades que ens permeten oferir Odontologia Mínimament Invasiva.

Treballem des de tres àmbits: tractaments, tecnologia i hàbits.

Els tractaments de l’Odontologia Mínimament Invasiva:

Utilitzem materials biocompatibles, remineralització, regeneració de teixits i empelts ossis, incrustacions dentals (en lloc de fundes o corones), fèrules de descàrrega, fisioteràpia mandibular, ortodòncia invisible Invisalign, cirurgia guiada per ordinador, ortodòncia DAMON sense extraccions dentals…

La seguretat i la comoditat dels tractaments són el nostre punt de partida. Apliquem I’odontologia mínimament invasiva, basada en el tractament conservador de la boca, una cirurgia més respectuosa i a mida de cada pacient.

La tecnologia de l’Odontologia Mínimament Invasiva

Radiologia digital (redueix un 90% la radiació), TAC 3D (diagnòstic 3D), fabricació de pròtesi amb tecnologia CAD-CAM (possibilitat de treballar amb materials biomimètics, més elàstics i amb un ajust mai aconseguit fins ara), sistemes de microscòpia, endodòncia rotatòria, localitzadors d’àpex, proves genètiques i microbianes en tractaments de genives, etc.

Els hàbits i l’Odontologia Mínimament Invasiva

L’Odontologia Mínimament Invasiva (OMI) té com a base la prevenció i el diagnòstic precoç. Ens esforcem en anar més enllà del diagnòstic (“té una càries”) i buscar la causa de la malaltia en cada pacient en concret i proposar canvis d’hàbits, si ens ho permet. L’objectiu sempre és millorar la salut dental i de la resta del cos a llarg termini. La nostra missió és acompanyar en aquest camí als nostres pacients.

Fer Odontologia Mínimament Invasiva, és fer Odontologia Amiga

Odontologia amiga significa fer els tractaments amb tècniques innovadores que son més respectuoses, còmodes i que permeten una recuperació millor i més ràpida del pacient. Quan un amic fa una feina per nosaltres, segur que ho fa de la forma més delicada, encara que sigui més laboriosa, per fer-nos sentir millor i aconseguir millors resultats, no?. Nosaltres així ho fem.

Odontologia amiga significa també anar més enllà “d’arreglar dents” i passar a ajudar a que els pacients tinguin cura de la seva salut per evitar la malaltia.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Al nostre blog: