I si poguessis anar totalment tranquil i confiat al dentista?

I si poguessis estar segur que en una clínica dental pensaran només en el teu somriure i en la teva salut i no en ells?

I si poguessis estar segur que reps la màxima qualitat a un preu ajustat?

Cada vegada veiem més clíniques dentals a Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, Valls, …. Ens estranya i ens confon. No sabem quina triar. Ho entenem perfectament, a nosaltres ens passaria el mateix.

La nostra resposta des de 1998 és la mateixa: Escoltar i entendre el pacient posant-lo al centre de la nostra activitat. Tractar-lo com es tracta a un amic: amb cura, proximitat i respecte. És a dir oferir ODONTOLOGIA AMIGA.

clinica dental tarragona

Espai amic

Que tant els pacients com els professionals puguin estar tranquils i relaxats en un espai lluminós, còmode, agradable i segur és garantia de millors resultats, de millors somriures. Molts pacients ens diuen “la vostra clínica no sembla un dentista i em fa sentir tranquil”.

professionals dentistes

Professionals Amics

Tenim els millors professionals per oferir els millors tractaments només pensant en tu. Els ingredients són clau: honestedat, coneixements, formació contínua i coordinació per aconseguir de forma holística el teu millor somriure. És difícil valorar si un professional és excel · lent o no fins que no veiem els resultats. Per això ens comprometem amb tu.

tractaments dentals

Tractaments Amics

Partint del nostre consell professional i amic, oferim tractaments mínimament invasius adaptats a cadascun dels nostres pacients. Sempre amb la màxima qualitat a un preu ajustat. Sabem que hi ha pacients ansiosos o que han tingut males experiències. Els entenem perfectament i per això els oferim la sedació conscient.

Sol·licitar informació

Envia'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Accepto la política de privadesa.
Accepto l'enviament de comunicacions comercials.


Cóm expliquen els nostres pacients el significat d’Odontologia Amiga

Al nostre blog: