Per a nosaltres va ser molt important obrir la nova clínica dental a Reus, després de 17 anys a Tarragona. Ens va permetre estar més a prop dels nostres pacients i dur la nostra forma de treballar a la nostra ciutat.

Molts professionals de l’equip, entre els quals la directora mèdica, som ganxets, i per tant, ens il·lusiona compartir la nostra forma de fer odontologia amb les reusenques i els reusencs.

Perquè, per tòpic que soni, Alba no és una clínica dental més. Nosaltres ho expliquem dient que fem odontologia amiga: posant-vos a vosaltres, els pacients, al centre i tenint-ho tot en compte perquè el vostre tractament, a més d’efectiu, resulti indolor i mínimament invasiu. Gràcies a això, aconseguim que anar al dentista no sigui un mal tràngol, sinó una experiència agradable.

Veniu a conèixer el nostre “espai amic”, pensat per generar tranquil·litat en els nostres pacients, i comprovareu com tot a Alba està pensat per esdevenir part de les millors solucions bucodentals. Us hi esperem amb un somriure!