“No somric perquè em fa molta vergonya”

El pacient Harry ens trasllada a l’equip d’Alba la seva preocupació: “Tinc molts desgasts i no puc menjar, i a més no somric perquè em fa molta vergonya.”

ABANS del tractament ↓

Després d’una avaluació minuciosa de la seva situació dental, es va diagnosticar que Harry presentava una gran abrasió de les dents, la qual cosa era resultat d’una sobremossegada important (les dents de dalt cobreixen massa les de baix) i del bruxisme.

Tractament

Per abordar aquesta complexa situació i millorar la salut oral i la qualitat de vida del Harry, es va proposar el següent pla de tractament:

  • Ortodòncia: Es va recomanar l’ús de l’ortodòncia per corregir la gran sobremossegada i desinclinar els molars, amb l’objectiu d’obrir espais per a futurs implants on hi hagués absències dentals. Aquest tractament va permetre l’ajustament adequat de la mossegada i va millorar la funcionalitat de la boca.
  • Fundes de porcellana i implants: Una vegada finalitzat el tractament d’ortodòncia, es va procedir a la col·locació de fundes dentals de porcellana i implants dentals. Això va millorar significativament l’estètica de la boca del Harry, va permetre una bona funció de la boca i va reposicionar les dents en la seva posició adequada.

© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00