“No puc menjar bé i no m’agraden les fundes que porto a les dents de dalt.”

La Carmen ens va visitar a la Clínica i ens va expressar: “No puc menjar bé i no m’agraden les fundes que porto a les dents de dalt.”

ABANS del tractament ↓

Un cop realitzada l’avaluació de la seva situació oral, es van diagnosticar diversos problemes que afectaven la seva salut dental i la seva estètica:

  • Mossegada oberta anterior: La Sara presentava una mossegada oberta anterior, la qual cosa significa que les seves dents anteriors no es tocaven correctament quan tancava la boca.
  • Malaltia periodontal: També es va detectar una malaltia periodontal, una afecció de les genives i els teixits que suporten les dents.
  • Dents anterosuperiors enfosquides: Les dents anteriors superiors de la Sara havien sofert canvis de color a causa de tractaments de conductes previs (endodòncia).
  • Absència de queixals: També es va observar la falta de queixals en la seva boca.

Tractament

Per abordar aquests problemes i millorar la salut oral i l’aspecte del somriure de la Carmen, es va proposar el següent pla de tractament:

  • Ortodòncia: Es va recomanar l’ús de l’ortodòncia per recol·locar les dents i tancar la mossegada oberta. Això va millorar la funcionalitat de la mossegada i va permetre una masticació més eficaç.
  • Fundes de porcellana: A més de l’ortodòncia, es van col·locar fundes de porcellana per millorar l’estètica del somriure de la Carmen. Aquestes fundes van ajudar a corregir els espais entre les dents i a ocultar les taques de tetraciclines.

Amb aquest pla de tractament personalitzat, vam proporcionar a la Carmen una boca més funcional i estèticament atractiva.

Aquí pots veure la vista de l’abans i després del tractament:


© 2021 Alba, Odontología Amiga S.L.

Truca'ns

Et atenem per telèfon per donar-te una cita o resoldre qualsevol consulta:

Trucar a la clínica de Tarragona 977 213 775 Trucar a la clínica de Reus 977 590 456

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Parlem

Pots demanar cita o realitzar qualsevol consulta a través de WhatsApp:

Xatejar amb la clínica de Tarragona Xatejar amb la clínica de Reus

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00

Localització

Aquí tens les direccions dels nostres centres perquè no et perdis:

Tarragona

Av. Roma, 18
43005 - Tarragona

Ver mapa

Reus

c. Antoni Gaudí, 3
43202 - Reus

Veure mapa

Horari: Dilluns a divendres de 9:00 a 20:00